چه جوري آپديت هاي پاندا و مك آفي را ذخيره كنم تا اگه وندوزم رو عوض كردم اينقدر معطل نشويم؟؟
چه جوري آپديت هاي پاندا و مك آفي را ذخيره كنم تا اگه وندوزم رو عوض كردم اينقدر معطل نشويم؟؟
سلام
عزیز شما باید فایل اپدیت رو از سایتش بگریر که به صورت دستی هر بار که روش کلیک می کنید
فایل های اپدیتو میریزه
اینم ادرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم
ببخشید وقتتونو گرفتم
خدانگه دارتون
سلام
شما به اين آدرس برو خيلي راحت و بدون هيچگونه سؤال و جوابي فايل آپديت رو دانلود كن روي هاردت
با سلام
در آدرس زير ميتوانيد جديدترين DAT هاي Mcafee رو دانلود كنيد .
و براي دانلود Engin يا موتور Mcafee به آدرس زير مراجعه كنيد .
سلام
اگه شما قبلاً ابدیت کرده باشی بدون نیاز به دانلود لینکهایی که دوستان دادند وارد پوشه نصب مک افی می شی و 4 فایل زیر رو در یه محل دیگه ذخیره می کنی و بعد از نصب مجدد در حالت سیف مد این فایل ها رو کپی میکنی همونجایی که قبلاً بودن
البته شاید فایل چهارم رو نداشته باشی که زیاد مهم نیست.
SCAN.DAT Data file for virus
scanning
NAMES.DAT Data file for virus
names
CLEAN.DAT Data file for virus
cleaning
INTERNET.DAT Data file for detecting
hostile Java/ActiveX
objects.
نوشته شده توسط vahid_666
با سلام
ممنون خيلي ها رو نجات دادي .... يك در دنيا صد در آخرت ... :P
قابلی نداشتاما مگه مک افی ایران رو پشتیبانی می کنه چون من 1 ماه پیش نصب کرده بودم حتی رجیستر نمی کرد و معنی پیغام نشون از پشتیبانی نکردن ایران رو میداد .
اگه اپدیت میشه بگو تا من هم نصبش کنم
با سلام ..
دوست من من از Mcafee Enterprise 7 استفاده ميكنم و اتوماتيك ابديت ميشه اما شرمنده اين نسخه خريداري شده استبراي نسخه هاي ديگه ميشه Dat File ها رو دانلود كني
موفق باشي..
آقا وحید من آخرین ورژن تمام محصولات مک آفی رو دارم و به راحتی آپدیت میشه! فقط کافیه که تو اینترنت اکسپلوررت یک آی پی پورت فعال وارد کنی تا تورو از ایران شناسایی نکنه ...همین .حتی آی پی و پورتت انونیمایزر هم باشه کافیه.برا اینکه بعد از وارد کردن آی پی و پورت از کارش مطمئن بشی به سایت زیر مراجعه کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمايند مك آفي تويي ايران اين سايته (شركته):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)