تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: دریافت آخرین رکورد جدول در برنامه تحت شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض دریافت آخرین رکورد جدول در برنامه تحت شبکه

با سلام خدمت تمامی برنامه نویسای گل گلاب
    من یک برنامه نوشتم به صورت تک کاربره (برنامه آموزش) ولی الان می خواهم فرم های ورودی اطلاعات که کدینگ هستند رو تحت شبکه کنم ، الان برنامه در شبکه جواب می دهد اما مشکلی که من دارم این هست که هر فرمی مثل فرم ثبت دانش آموز در ابتدا می رود اخرین رکورد جدول دانش آموز رو می خونه و به آخرین کد یکی اضافه می کند و اون کد می شه کد جدید . ولی در شبکه وقتی دو تا سیستم همزمان می خواهند دانش آموز تعریف کنند هر دو سیستم کد یکسان می دهد .
    این کد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا من چطوری می توانم این مشکل رو برطرف کنم ؟

داره خودمونی میشه ntlog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

اگه درست متوجه شده باشم ، مشکل شما با ثبت رکورد جدید هست .
    این مشکل خیلی عادی هست ، و راه چاره اون هم خیلی آسون . شما با روش زیر می تونید لحظه پرس و جو برای گرفتن آخرین شماره رکورد رو به ارسال فرم نزدیکتر کنید .

به طوریکه ، زمانیکه فرم شما پر شد و کلید ثبت اطلاعات را زدید در ابتدای اکشن این کلید شما یک بار Query را باز و بسته کنید و یه بار از دستور Select برای جدولتان به طور ساده استفاده کنید ،.

اکر موفق نشدید ایمیل بزنید من یه مثال براتون درست میکنم ، در زمن مشکلات رفرش تایم در SQL Server 2005 برطرف شده اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی برنامه نویسای گل گلاب
    من یک برنامه نوشتم به صورت تک کاربره (برنامه آموزش) ولی الان می خواهم فرم های ورودی اطلاعات که کدینگ هستند رو تحت شبکه کنم ، الان برنامه در شبکه جواب می دهد اما مشکلی که من دارم این هست که هر فرمی مثل فرم ثبت دانش آموز در ابتدا می رود اخرین رکورد جدول دانش آموز رو می خونه و به آخرین کد یکی اضافه می کند و اون کد می شه کد جدید . ولی در شبکه وقتی دو تا سیستم همزمان می خواهند دانش آموز تعریف کنند هر دو سیستم کد یکسان می دهد .
    این کد :
    کد:

حالا من چطوری می توانم این مشکل رو برطرف کنم ؟
    سلام
    به هیچ وجه این روش رو پیشنهاد نمیکنم. چون هیچ تضمینی نیست که در همون لحظه که شما شماره رکورد رو گرفتید، کاربر دیگه ای عملیات insert رو انجام نده. یک فیلد identity تعریف کنید و مقدار اون رو بعد از ثبت به عنوان کد دانش آموز نمایش بدید

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام. فرهاد جان درست می گن اون راه بهترینه.اما اگه اصرار داری راه خودت رو بری پس...
    زمانی که برنامه شما یه عملیات تکراری برروی مجموعه داده ها (dataset) انجام میدهد یا یک عملیات جستجو در مجموعه داده انجام میدهید بهتر است از به روز رسانی اطلاعات در این مدت زمان جلوگیری کنید.جهت انجام اینکار متد DisableControls از عنصر مجموعه داده را به هنگام شروع عملیات تکراری فراخوانی و در پایان این عملیات ، متد EnableControls از همین عنصر را فراخوانی کنید.بهتر است این عمل را در یک بلاک try..Finally انجام دهید.
    کد:
    بر گرفته از مثال1-12 از Learn Delphi Programing (Farsi).pdf
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by picher_s; 27-02-2009 at 20:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •