همونطور که مشخصه این تاپیک مربوط به این تاپیک زیر می شه:
شما می تونید هر سوالی رو که در باره ی مطالب اون تاپیک دارید در این قسمت بپرسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
همونطور که مشخصه این تاپیک مربوط به این تاپیک زیر می شه:
شما می تونید هر سوالی رو که در باره ی مطالب اون تاپیک دارید در این قسمت بپرسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
با این قطعه کد:
var student = new Object();
student.name = "Amin";
student.family = "Akbari";
شما گفتید < ما یک شی تعریف کردیم با نام student و دارای دو متد name و family هست > به جای متد، اصطلاح property صحیحتر نیست؟ یا کلاً فرقی نمیکنه از کدوم اصطلاح استفاده بشه؟
امین جون اول تشکر میکنم بابت آموزش چون نکات جدیدی ازش یاد گرفتم
من کلاً دوست دارم متد ها و اتریبیوتهای کلاس رو توی بدنه کلاس تعریف کنم شاید دلیلش شباهتش به نوشتن کلاسها تو php باشه. اینجوری تکلیف constructor کلاس هم روشنه
اما وقتی که شیء اینجوری تعریف بشه:
تکلیف سازنده کلاس چی میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدلی هم نمیدونم سازندش چی میشه:
این اگه اشتباه نکنم سینتکس json هست نه؟ قبلاً دیده بودم ولی مثالایی که ازش دیده بودم همچین یه نمونه پیچیده بود حوصله نداشتم بخونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا حالا استفاده نکردم اما این طوری که نوشتی هم ساده بود هم من متوجه شدم هم اینکه همه دم و دستگاه کلاس تو خودش تعریف میشه
Last edited by neopersia; 22-03-2009 at 01:20.
سلام به همگی.
چرا فرق می کنه! property صحیحه.
بازم از توجهت ممنون، جو گیر شده بودمدر اولین فرصت ویرایشش می کنم.
اه ه ه ه ...
دقیقا به یه موضوعی اشاره کردی که به مدت چند وقت ذهن خودمم بهش مشغول بود!
در حقیقت اونا هم سازنده دارن! می تونی امتحان کنی:
جوابش یه چیزی مثل این می شه: [object Object]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم JavaScript بصورت کامل از OOP پشتیبانی نمی کنه، در نتیجه در مثالهای بالا یه چیزی مثل construct__ معنی نمی ده ( درست گفتم). در حالت معمولی در جاوااسکریپت سازنده این می شه:
ولی خب اگر ما بخوایم، در همون روش یعنی همونی که json از روش ساخته شده استفاده کنیم چی؟ اگه اجازه بدی بعدا که می رسیم به ادامه مبحث شی گرایی، این روش رو توضیح بدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط تا اینجا بدون که برای اینکار باید یه تابع نوشت که اولین متد شی ای که ما ساختیم رو بگیره و بعدا اون رو به نام سازنده ی کلاس تعریف کنه. اینو ببین، مثلا construc__ رو به obj پاس بده:
می بینی که، می شه یه چیزی تو مایه های php. بعدا این روش رو هم توضیح می دم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------
آره سینتکس Json هست. ولی توی جی سان ( JavaScript Object Nation ) نمی شه از توابع استفاده کرد.
شاید بعدا یک تاپیک دیگه در اینمورد زدم![]()
ها پس من منتظرم
فعلاً که دارم این مدلی کارمو پیش میبرم:
چو میخوام یه جورایی مدل کارخونه رو توش پیاده کنم باید آبجکتها موقعی ساخته بشن که نیاز میشه و سازندشون هم همون موقع اجرا بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم تو جاوا اسکرپت روش مشخصی برای پیاده کردن الگوهای شیء گرا مثل همون کارخونه وجود نداره؟![]()
سلام دوستان
استاد امین عزیز
یک توضیحی در مورد مبحث وراثت در جاوا اسکریپت به من میدهی ممنونتم عزیز![]()
Last edited by peyman_6000; 14-05-2013 at 19:19.
تو ایران یا واقعن کسی اطلاعات نداره از ارث بری در جاوا اسکریپت
یا هم کسی نمیخاد چیزی به کسی یاد بده
Last edited by peyman_6000; 15-05-2013 at 22:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)