تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Acer 4710 چه طوره ؟؟؟

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض Acer 4710 چه طوره ؟؟؟

سلام.
    می خواستم بدونم acer 4710-4A1 G08Mi چطوره ؟؟ خوبه ؟؟ کارکردش خوبه ؟؟؟ چه برنامه هایی رو جواب میده ؟؟ آیا نرم افزار هایی مثل auto cad روش اجرا میشه ؟؟؟ لوازم جانبی داره ؟؟
    فعلا همینا ...
    ممنون ...
    Last edited by mohrd; 15-02-2009 at 15:38.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاش مشخصاتش رو هم میزاشتی راحت تر جواب میدادم بهت ، اما چیزی که من در آوردم اینه که دستگاه بسیار معمولی و ساده ای هست و برای استفاده خونگی و اینترنت و گاهی هم اداری استفاده میشه و اما اگه کامل میخوای بدونی مشخصات مورد نظر خودت رو بزار بهت بگم ، یا اگه احتیاج به راهنمایی برای خرید داری رنج قیمت رو بگو بهت مدل معرفی کنم کاربردت رو هم کامل بگو ...

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

کاش مشخصاتش رو هم میزاشتی راحت تر جواب میدادم بهت ، اما چیزی که من در آوردم اینه که دستگاه بسیار معمولی و ساده ای هست و برای استفاده خونگی و اینترنت و گاهی هم اداری استفاده میشه و اما اگه کامل میخوای بدونی مشخصات مورد نظر خودت رو بزار بهت بگم ، یا اگه احتیاج به راهنمایی برای خرید داری رنج قیمت رو بگو بهت مدل معرفی کنم کاربردت رو هم کامل بگو ...
    در اصل من یک acer 4710-4A1 G08Mi دارم ... حالا می خوام بدونم بهتره نگهش دارم یا بفروشمش ؟؟ البته به جز امکانات معمولی ، اگر از autocad و photoshop هم پشتیبانی کنه خوبه ..
    در ضمن می خوام بدونم قیمت این مدل ، در صورتی که فقط پلمپش باز شده باشه ( و هاردش دست نخورده باشه ) چنده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •