تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک در خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمک در خرید لپ تاپ

آقا جان هرکي دوسش داريد کمک کنيد
    ديگه خسته شدم .
    خيلي وقته ميخوام لپ تاپ بگيرم اونم ماکزيمم تا 1 ميليون تومن . چند ماهه
    خواستم 5920 ايسر بگيرم آنچنان از ايسر بد گفتن که ما رو از راه اومده پشيمون کردن .

رفتم سراغ مدلاي ديگه . سوني . اچ پي . اما همه شون يه نقصي داشتن . البته براي من .
    تا بعد چند ماه گشتن رسيدم به لپ تاپ Dell inspiron 1525 . مهمترين چيزي که داشت و منم بهش احتياج داشتم دو تا خروجي صدا بود که واقعا خوشحالم کرد .
    سي پي يو کور 2 ، 2.4 گيگاهرتز با 3 مگ کش و باس 800
    رم 4 گيگا بايت و هارد 320 و مانيتور " 15.4 و مهمتر از همه ي اينا 2 تا لاين خروجي صدا اونم با نون اضافي!!!!! که آخري براي من حياتي بود و هست
    اينا چيزايي بودن که واقعا منو به وجد آورد اونم با 1060000 تومن .

اما بازم يکي برگشت زد تو پوز ما و دنياي تازه قشنگ شده ي مارو ريخت به هم .
    یه جا تو همین فروم خوندم چيپست گرافيکي intel X3100 فوق العاده ضعيف کار ميکنه . يکي ميگفت حتي با ويندوز ويستا هم مشکل داره !!!!!!!! من زياد اهل بازي نيستم . يعني بدم نمياد اما برام مهم هم نيست . با بازي هايي که از نظر گرافيکي پيچيده هم نباشه حال مي کنم .چيزي که شايد بخواد روزي ماکزيمم نيم ساعت سرگرمم کنه . مثل بعضيا عشق آندر گراند و آندر کاور و تو کف فوتبال و کانتر باز هم نيستم .
    ميخواستم بدونم يعني واقعا اين چيپست با ويندوز ويستا هم مشکل داره ؟
    من با فتوشاپ زياد کار مي کنم يعني ممکنه با اونم مشکل پيدا کنم ؟
    من بيشتر اين لپ تاپ رو براي کارام مثل برنامه نويسي و طراحي وب ميخوام .
    البته يه کار اصلي هم باهاش دارم که اصلا براي اون کار دارم ميخرم ولي از لحاظ قابليت هاي مالتي مدياش خيالم راحته .

فقط يکي بگه :
    1 - در حد اجراي روان نرم افزارايي مثل فتوشاپ و بازي هاي نه چندان سنگين جواب ميده ؟
    2 - با خود ويستا مشکلي نخواهد داشت ؟ اصلا اگه اين حرف صحيح باشه پس چرا اينقدر گسترده تو لپ تاپ ها ازش استفاده ميشه ؟ همه شونم ويندوز ويستا روشون نصبه ؟؟؟؟؟؟؟
    3 - يه خورده پامونو از گليممون درازتر کنيم .براي کار با نرم افزارهاي ويرايش فيلم چي ؟ اصلا براي اين کار با 4 گيگ رم نيازي به کارت گرافيک قوي هست؟

گفتم که گيم باز نيستم و کاراي انيميشن و 3D هم انجام نميدم .

باور کنيد تازه خيالم راحت شده بود و با خيال آسوده ميخواستم بخرمش که يکي اومد و با قدرت زد تو برجک ما .
    ديگه مغزم جواب کرده .
    تورو خدا يکي کمک کنه .
    آخه با مشخصاتي که من گفتم تو اين رنج قيمت لپتاپي با کارت گرافيک خوب پيدا نميشه ......
    .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا جان هرکي دوسش داريد کمک کنيد
    ديگه خسته شدم .
    خيلي وقته ميخوام لپ تاپ بگيرم اونم ماکزيمم تا 1 ميليون تومن . چند ماهه
    خواستم 5920 ايسر بگيرم آنچنان از ايسر بد گفتن که ما رو از راه اومده پشيمون کردن .

رفتم سراغ مدلاي ديگه . سوني . اچ پي . اما همه شون يه نقصي داشتن . البته براي من .
    تا بعد چند ماه گشتن رسيدم به لپ تاپ dell inspiron 1525 . مهمترين چيزي که داشت و منم بهش احتياج داشتم دو تا خروجي صدا بود که واقعا خوشحالم کرد .
    سي پي يو کور 2 ، 2.4 گيگاهرتز با 3 مگ کش و باس 800
    رم 4 گيگا بايت و هارد 320 و مانيتور " 15.4 و مهمتر از همه ي اينا 2 تا لاين خروجي صدا اونم با نون اضافي!!!!! که آخري براي من حياتي بود و هست
    اينا چيزايي بودن که واقعا منو به وجد آورد اونم با 1060000 تومن .

اما بازم يکي برگشت زد تو پوز ما و دنياي تازه قشنگ شده ي مارو ريخت به هم .
    یه جا تو همین فروم خوندم چيپست گرافيکي intel x3100 فوق العاده ضعيف کار ميکنه . يکي ميگفت حتي با ويندوز ويستا هم مشکل داره !!!!!!!! من زياد اهل بازي نيستم . يعني بدم نمياد اما برام مهم هم نيست . با بازي هايي که از نظر گرافيکي پيچيده هم نباشه حال مي کنم .چيزي که شايد بخواد روزي ماکزيمم نيم ساعت سرگرمم کنه . مثل بعضيا عشق آندر گراند و آندر کاور و تو کف فوتبال و کانتر باز هم نيستم .
    ميخواستم بدونم يعني واقعا اين چيپست با ويندوز ويستا هم مشکل داره ؟
    من با فتوشاپ زياد کار مي کنم يعني ممکنه با اونم مشکل پيدا کنم ؟
    من بيشتر اين لپ تاپ رو براي کارام مثل برنامه نويسي و طراحي وب ميخوام .
    البته يه کار اصلي هم باهاش دارم که اصلا براي اون کار دارم ميخرم ولي از لحاظ قابليت هاي مالتي مدياش خيالم راحته .

فقط يکي بگه :
    1 - در حد اجراي روان نرم افزارايي مثل فتوشاپ و بازي هاي نه چندان سنگين جواب ميده ؟
    2 - با خود ويستا مشکلي نخواهد داشت ؟ اصلا اگه اين حرف صحيح باشه پس چرا اينقدر گسترده تو لپ تاپ ها ازش استفاده ميشه ؟ همه شونم ويندوز ويستا روشون نصبه ؟؟؟؟؟؟؟
    3 - يه خورده پامونو از گليممون درازتر کنيم .براي کار با نرم افزارهاي ويرايش فيلم چي ؟ اصلا براي اين کار با 4 گيگ رم نيازي به کارت گرافيک قوي هست؟

گفتم که گيم باز نيستم و کاراي انيميشن و 3d هم انجام نميدم .

باور کنيد تازه خيالم راحت شده بود و با خيال آسوده ميخواستم بخرمش که يکي اومد و با قدرت زد تو برجک ما .
    ديگه مغزم جواب کرده .
    تورو خدا يکي کمک کنه .
    آخه با مشخصاتي که من گفتم تو اين رنج قيمت لپتاپي با کارت گرافيک خوب پيدا نميشه ......
    .
    بابا عزیز جان چرا بیخودی خودت رو گیج میکنی ؟؟ هی از این بپرسی هی از اون آخرش میشه همین دیگه !! مخت هنگ میکنه ! پرس و جو از این و اون رو بیخیال شو اینی که بهت میگم رو ببین فقط باید 1 میلیون و 250 هزار تومن هزینه کنی ... سونی مدل ar-850 مشخصاتش هم عالیه ، تو سایتهای ایرانی بگرد پیداش میکنی ... بهترین قیمت رو با این مشخصات داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین دوست عزیز هرچی بگیری آخرش هم خوشحالی که این لپ تاپ رو گرفتی هم پشیمون.

پس خودت رو اذیت نکن///

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا عزیز جان چرا بیخودی خودت رو گیج میکنی ؟؟ هی از این بپرسی هی از اون آخرش میشه همین دیگه !! مخت هنگ میکنه ! پرس و جو از این و اون رو بیخیال شو اینی که بهت میگم رو ببین فقط باید 1 میلیون و 250 هزار تومن هزینه کنی ... سونی مدل ar-850 مشخصاتش هم عالیه ، تو سایتهای ایرانی بگرد پیداش میکنی ... بهترین قیمت رو با این مشخصات داره

مهندس من ته زورم یک میلیونه
    این 60 تومنشوهم شیر و خط کردم شیر اومد !!!!!!!!
    اگه 1250 جور بود که اینطور تو هچل نمیافتادم که

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مهندس من ته زورم یک میلیونه
    این 60 تومنشوهم شیر و خط کردم شیر اومد !!!!!!!!
    اگه 1250 جور بود که اینطور تو هچل نمیافتادم که
    خب عزیز جان اگه میخوای با همون 1 میلیون دستگاه خوب بگیری باید قید ظاهر رو بزنی و دل 1510 بگیری ، دوست داری اونو ؟ یا به بعضی مدلهای Acer و Asus و زیمنس و این برند ها دلخوش باشی چون تو بقیه برند ها مشخصات خوب گیرت نمیاد ، سونی هم بهترین قیمت و مشخصات همون بود که بهت معرفی کردم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

{ تیتر تاپیک اصلاح شد }
    Last edited by REGISTERED USER; 18-02-2009 at 11:19.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

{ تیتر تاپیک اصلا شد }
    تیتر تاپیک اصلاح شد .

ریجستر جان , اصلاح شما هم اصلاح شد ...... دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •