سلام به شما دوستان عزیز من میخواستم یه گوشی بخرم نمیدونم کدومو بخرم 82 یا 95 . برام کیفیت عکس مهمه ولی خوب سرعت بالا و صدای خوب هم مهم هستند به نظر شما کدومو انتخاب کنم
سلام به شما دوستان عزیز من میخواستم یه گوشی بخرم نمیدونم کدومو بخرم 82 یا 95 . برام کیفیت عکس مهمه ولی خوب سرعت بالا و صدای خوب هم مهم هستند به نظر شما کدومو انتخاب کنم
بهترین 5 مگا پیکسلی در تمام شرایط n82 هست {منظورم در تمام روز یا شب } n82 روی هم رفته بهتر هست از نظر دوربین ولی فقر چندانی ندارهن که بخوای متوجه بشی با چند تا عکس..........
ولی کلا من n95 8 g رو بهتر می دونم بخاطر زیبایی و کیفیت عکس و صدا و چیپ گرافیکی ...........
منم 95 رو پیشنهاد می کنم.
صفحه ی بزرگتری داره.
دوربینشم خوبه.
دوست عزیز به نظره من با توجه به انتظاراتی که دارین ان82 خوب میباشد.
در مورد کیفیت عکس که ان82 بهتر میباشد ولی فرق چندانی ندارن.ولی در کل در این مورد ان82 بهتره.
در مورد سرعت بالا هم که با اپدیت هر دو یکی هستن.پس در این مورد مساوی هستن.
در مورد صدای خوب ان95 به دلیل داشتن اسپیکر های قوی بهتر میباشد و در این مورد ان95 بهتر میباشد.
با توجه به انتظاراتی که شما دارین هر دو گوشی در یک رده قرار میگیرن ولی من به علت محکم تر بودن ان82 به شما پیشنهاد میکنم ان82 بگیرید بهتر میباشد.
منم درکل n95 8gb رو پیشنهاد میکنم ..... چون هر دو گوشی رو داشتم ..... الان 8 ماهه 8 گیگ دارم قبلش هم n82 داشتم ....
دوست گرامی با توجه به خو استه هاتون و مقایسه این دو گوشی از لحاظ صدا و دوربین و کیفیت تصویر ...صددرصد n95 8gb امتیاز بیشتری میاره ..
شک نکنید که در حال حاظر n95 8gb جزء ده گوشی برتر بازار ایرانه ..
اگه ملاک فقط دوربین باشه که رو دست 82 چیزی نیومده اصلا
صداش هم عالی هست ولی صدای 95 8گیگ فوق العاده هست.من بودم 82 میخریدم
دوست من از لحاظ صدا و دوربین و کیفیت تصویر .. n95 8gb بهتره مخصوصا lcd 2.8 اينچي كه 95 داره ..
سلام
من هم بعد از مدتها بالاخره تصمیم به خرید n82 گرفتم و الان هم راضی هستم .هم قیمتش نسبت به n95 8gig بهتره وهم با دوام تره .البته به نظر من.
من 82 رو پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)