تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: بدترین بلائی هائی که سر لپ تاپ ها اومده؟! ( بررسی میزان تحمل لپ تاپ های نگون بخت در برابر سوتی های ما !! )

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10 بدترین بلا هائی که سر لپ تاپت آوردی؟! ( بررسی میزان تحمل لپ تاپ های نگون بخت در برابر سوتی های ما !! )

سلام دوستان
    تو این تاپیک ، بلاهائی که اشتباهی سر لپ تاپ های نگون بختتون آوردین ( و دیگه امیدی به زنده موندنشون نداشتین ) رو بگین تا ببینیم کدوم سری لپ تاپ ها و از چه نظر بهترن.
    از سوتی های سخت افزاری ( مثل قضیه من و Dell ام ) تا مشکلات نرم افزاری که سبب ترکوندن چیپست های مادربرد میشن ( که خودم یه بار شاهدش بودم )

سه ساعت و نیم روشن تو کیف در بسته :43: :
    جاتون خالی عصر ساعت 4:30 لپ تاپم ( Dell - Latitude D820 - Made in Ireland ) رو تو کارخونه خاموش کردم گذاشتم تو کیفش ( کیف برزنتی ، ضد آب فابریک Dell که عمرا هوا توش جریان پیدا کنه ). ساعت 9 شب اومدم باهاش تو منزل کار کنم ، دیدم تمام کیف داغ شده ، زیپ رو که باز کردم عین پیکانی که تو سربالائیه ولنجک جوش آوره حرارت زد بالا ، فن مفلوک هم داشت با end سرعت خودشو خفه میکرد ، بلکه بتونه چند درجه ای CPU نگون بخت رو سرد کنه.
    لپ تاپ رو باز کردم دیدم از LCD فقط 1/4 بالا سفیده و بقیش کمپلت سیاه !! از داغی نمیشد دکمه پاور رو گرفت ، مجبور شدم باطری رو بکشم. بنده خدا رو گذاشتم کنار پنجره تا سرد شه . خودم هم رفتم دنبال 40 چراغ واسه مراسم ختمش
    بعد از یه ساعت با هزار تا سلام صلوات روشنش کردم ، انگار نه انگار که اتفاقی افتاده. نشون به این نشون که فی الحال بعد سه ماه هنوز داره مثل ساعت کار میکنه.

البته دسته گل های بهتری هم به آب دادم که میذارم واسه پست های بعد . . .
    Last edited by a6l3i; 17-02-2009 at 12:52.

2. 8 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم دل دارم مدل 6400 که در باره این مشکلات پست داده بودم ، برای من بدتر از تو شد ، ما نشسته بودیم با خیال راحت فیلم میدیدیم که یکی از بچه ها با پا زد آب رو خالی کرد رو دستگاه !!! دستگاه روشن !! فقط برات بگم تا 6-7 ثانیه روشن نگه داشته بودیم آب خالی بشه و بعد با سشوار خشکش کردیم ، هیچیش نشد که نشد ، سگ جون تر از دل نداریم ...

4. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من خوشبختانه شخص منظمی هستم و هیچ مشکلی ا بحال با لپ تاپ ها نداشتم ... فقط یکبار ، یک دیسک توی درایو اپتیکال گذاشتم مال مشتری که ترک داشت و توی دور سریع ، پوکید و پودر شد

که بعد یک سرویس خفن و از بین بردن آثار جرم ، دادیم گارانتی معتبر ایران رهجو تا درستش کردند

6. 5 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام ؛
    من خوشبختانه شخص منظمی هستم و هیچ مشکلی ا بحال با لپ تاپ ها نداشتم ... فقط یکبار ، یک دیسک توی درایو اپتیکال گذاشتم مال مشتری که ترک داشت و توی دور سریع ، پوکید و پودر شد

که بعد یک سرویس خفن و از بین بردن آثار جرم ، دادیم گارانتی معتبر ایران رهجو تا درستش کردند
    بنظرم سر و صدای خورد شدن CD تو لپ تاپ باید جالب باشه . من این تجربه رو تو PC داشتم . البته cd خورد نشد بلکه ذوب شد و دل و روده cd-rom تاب برداشت !

من خودم دل دارم مدل 6400 که در باره این مشکلات پست داده بودم ، برای من بدتر از تو شد ، ما نشسته بودیم با خیال راحت فیلم میدیدیم که یکی از بچه ها با پا زد آب رو خالی کرد رو دستگاه !!! دستگاه روشن !! فقط برات بگم تا 6-7 ثانیه روشن نگه داشته بودیم آب خالی بشه و بعد با سشوار خشکش کردیم ، هیچیش نشد که نشد ، سگ جون تر از دل نداریم ...
    باز خوبه سشوار داشتی. تو کارخونه لیوان چایی چپه شد روی D820 . اونم با نبات .تنها کاری که ازم بر اومد این بود که سروتهش کنم . ولی از اون روز به بعد IQ ش رفته بالا. اختمالا دفعه بعد بهش شیرپسته بدم

کلیپ های تبلیغاتی تو سایت DELL رو دیدین؟
    طرف با n کیلو وزنش میره رو لپ تاپ روشن .
    یه لپ تاپ داره رو میز کار میکنه یهو با مخ میندازنش پایین
    یه لیوان آب رو صاف صاف خالی میکنن رو لپ تاپ روشن ( آدم دلش کباب میشه )
    لپ تاپ روشن رو میزارن رو یه میز لرزون ، شروع میکنه به بندری زدن
    لینکش یادم نیست ، ولی خواستی بگو ، میگردم واست میفرستم.

8. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    اگه میشه لینک این کلیپ ها رو بزارین .

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم يك dell مدل latitude c640 دارم .يكبار خيلي خاك روش نشته بود گفتم تميزش كنم از شانس بلوور هم دم دستم نبو سشوار هم كه جون نداشت گفتم جارو برقي خوبه چشتون روز بد نبينه آوردم گرفتم رو كيبوردش يك دفعه نگاه كردم ديدم 5 تا از كليداش نيست.....
    جارو برقي 1600 بود كليدارو كنده بودو خوردش خلاصه چند ساعت تو اين كيسه جارو دنبال كليداش بودم كه پيداشون كردم(رابط زيرشون خرد شده بود) با چسب قطره اي چسبوندمو هنوز بعد 1 سال چيزيش نشده ولي خودمونيم اين دل چقدر كه خركاره.....

11. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

1

سلام

لپ تاپت Sony هستش؟ خرجت چقدر شد؟ لنز رو هم عوض کردی؟
    سلام
    اگه میشه لینک این کلیپ ها رو بزارین .
    حتما . . . .

. . . . خودمونيم اين دل چقدر كه خركاره.....
    بعید میدونم برندی به گرد پای Dell تو این زمینه برسه.
    البته تو این زمینه هم حقیر یه دسته گل حسابی به آب داده. داشتم باهاش کار میکردم آداپتور رو گذاشته بودم بالا سرم رو بوفه ، نمیدونم چی شد یهو آداپتور با مخ اومد رو کیبرد و کلید H پرید بیرون . از بد روزگار پایه فلزی زیر کلید تا شد . اومدم راستش کنم شکست. ( نتیجه اخلاقی اینکه اگه بلائی سر لپ تاپ اومد ببرش خدمات ) یه 170 تومنی پیاده شدم.

کشته منو Latitude XT2 .اگه به سگ جونیه بقیه ی Latitude ها باشه محشره.

مشخصات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a6l3i; 19-02-2009 at 01:40.

13. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

لپ تاپت sony هستش؟ خرجت چقدر شد؟ لنز رو هم عوض کردی؟
    گفتم این اتفاق دو سال پیش بود .... خودمون چنان سرویسش کردیم که ایران رهجو تشخیص نداد ! رایگانه دیگه ! گارانتی تعویض قطعات بود

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

بابا دمتون گرم ، ما فکر کردیم فقط خودمون از این کارا بلدیم ایرات رهجو چطوره؟ واسه تعویض قطعات باید کلکل کنی یا خودشون فاز میدن و قطعه رو زود عوض میکنن؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قصه من بیچاره رو گوش کنید

تو تابستون ساعت 11 صبح داشتم تو ایترنت یه چرخی میزدم لپتاپ هم به بزق متصل بود یهو برق رفت بعد سریع اومد 3 بار اینجور شد بعد روشنش کردم دیدم ال سی دی تاریکه بردم گارانتی گفتن لامپ ال سی دی سوخته بازش کردن دیدن لامپ سالمه برد ال سی دی سوخته بود 100 تومان وفتم تو خرج آوردم خونه دیدم نور ال سی دی کمو زیاد نمیشه بردم گارانتی گفتن 300 تومن خرجشه بی خیال شدم اومدم خونه بعد 1 هفته لنز دی وی دی رایتر خراب شد بعد وبکم از کار افتاد
    الانم هر وقت میخوام روشنش کنم یه ایت الکرسی میخونم که جای دیگه ایش خراب نشه
    نتیجه اخلاقی اینکه هچوقت بدون محافظ لپتاپ رو به برق نزنید
    مدل dell inspiron 1520

17. 4 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •