سلام
کسی میدونه ویروس ها کجا قایم میشن ؟
ببنید من هارد رو پارتیشن بندی کردم اما هنوز پاک نشده این ویروسه ؟
یعنی کجا قایم شده ؟
سلام
کسی میدونه ویروس ها کجا قایم میشن ؟
ببنید من هارد رو پارتیشن بندی کردم اما هنوز پاک نشده این ویروسه ؟
یعنی کجا قایم شده ؟
اگه قرار باشه شما جاشو بقهمی که دیگه ویروس نیست! ولی کلاً ویروسا بعضیاشون توی فولدر سیستم میرن، بعضیاشون مدام تکثیر میشن و همه جا هستن (Worm)، بعضیاشون توی Registry از خودشون اثر به جا میذارن و .... و در بدترین حالت میرن توی BIOS سیستم که دیگه با فرمت کردن و رم و هارد و ... مشکل حل نمیشه، تنها راهش اینه که مادربورد فلش بشه!
افرین
بالاخره یه کسی رو پیدا کردم چیزی بارش باشه
گلم
من پارتیشن بندی کردم نرفت
پس شما احتمال میدی رفته تو بایوس ؟ چند درصد این احتمال رو میدی ؟
فلش بایوس کار منه ؟
یا باید ببرم بیرون ؟
ممنون
یعنی کلاً FDisk کردی و حل نشد؟ اگه بگی سیستمت چه مشکلی پیدا کرده شاید بهتر بشه نظر داد. ولی احتمال اینکه توی بایوس بره خیلی کمه، ویروسهای خیلی خطرناک اینطورن که تقریباً هر 10 سال یه بار مزاحمت میشن!افرین
بالاخره یه کسی رو پیدا کردم چیزی بارش باشه
گلم
من پارتیشن بندی کردم نرفت
پس شما احتمال میدی رفته تو بایوس ؟ چند درصد این احتمال رو میدی ؟
فلش بایوس کار منه ؟
یا باید ببرم بیرون ؟
ممنون
ویروس ها همون جایی قائم میشن که صبح ها پشه ها میرن ! (شوخی)
محل ویروس ها و trojan ها اغلب در فولدر سیستم یعنی system32 هست ... و همچنین در پارتیشن ها بصورت اتوران ... از اثارشون هم دستکاری فایل های سیستمی و رجیستری key ها هست که باعث میشه بعضی قسمت های ویندوز در دسترسی نباشه یا تغییراتی در فونت های سیستم بوجود بیاد ، پارتیشن ها در دسترس نباشه ، سیستم کند بشه و ...!
احتمالا شما FDISK کردی و دوباره فلشی چیزی زدی برگشته !
میگم بایوس read only هست و با برنامه خودش فقط میشه فلش کرد و ورزنش رو آپگرید و دانگرید کرد !!!
بعد ویروس راحت بره توی فلش !!!! چه جالب !
نخیر ویروس شما درون Bios نرفته ویروسها در هر صورت یه فایل هستند و روی هارد سیستم یا هر حفظه ای قرار گرفته اند
فقط می تونند به Bios دسترسی پیدا کنند و تغییراتی بدن
شما پارتیشن بندی کردی پس ویروس پاک شد
حالا چرا بازم اومد
شاید شما فلش یا فلپی یا CD یا هر حافظه دیگه را مورد استفاده قرار دادی و ویروس از این طریق وارد سیستمت شده!!!
سلام
دوستمون درست میگه.
دورانی که ویروسها هارد و بایوس رو خراب میکردن گذشت!!
ویروس های بوت سکتور هم با دستور Fdisk /mbr خداحافظی می کنن.
منظور ازپارتیشن بندی اینه که شما گرفتید همه هارد رو پاک بعد از نو پارتیشن بندی کردی؟؟
امکان نداره رفیق.
خوف ترینا این جوری پاک میشن.
احتمال زیاد شما cd، فلش مموری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا هارد خارجیتون یه ویروس Pe Append گرفته که خودش رو به تمام فایهای اجراییتون چسبونده.
شما ابتدا وسایلی که بعد از نصب Win به سیستمتون میوصلید را چک کنید.
موفق و پیروز باشید.
سلامم... این مشکلتون بنظر من بیشتر به همین فلش یا CD آلوده و اینا برمیگرده که گفتن.حتی شاید همون CD ویندوزت عامل ویروسی بودن سیستمت باشه مثلن اگه ویندوزت ماله این شرکتهای بی اسم و رسم داخلیه یا کسی که این ویندوزه ره واست کپی زده سیستم خودش آلوده بوده و اینا.پس یگ CD ویندوز متفاوت گیر بیار و امتحانش کن و پارتیشنها همه ره اگه فرمت میکنی Quick Format نکنشون بعد هم در اولین اقدام برو ویروس کش قوی مثل Kasper یا Nod نصب کن و بذار آپدیت شه
ضمنن یکسری ویروسا هستن که باعث خرابی یا پاک شدن بایوس میشن مثل ویروس مخوف چرنوبیل که تقریبن هفت هشت قبل سیستم یکی از آشناهای ما ره که متخصص کامپیوترم هستش بالکل تعطیل کرد: برد هارد ره سوزوند بایوس EPROM ره پاک کرد و...... بخاطر همین هستش که بعضی سازنده های مادربورد مثل گیگا اووومدن مینهای Dual Bios و Quad Bios ابداع کردن اینم توضیح شرکت گیگا که خوووندن چن پاراگراف اولش واستون مفیده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ضمن سپاس از عزیزان
ببنید من پارتیشن بندی کردم
بعد ویندوز نصب کردم ( ویستای اصل با پک ماکرو و واراتی به قیمت 40 تومن خریدمش )
پس نه ویندوز مشکلی داره نه چیزی
فورمت هم کردم
ویندوز که بالا اومد رفتم و درایو c رو با c: از run اجرا کردم بعد فولدر ویندوز هم رید انلی کرده بود لا مصب
این ویروس تمام پوشه ها رو رید انلی میکنه
فقط همین
فرض کنید کار ویژوال استادیو میکنید بعد فایل exe شما بیلد نمیشه !
چقدر بده ؟
کارم لنگه
کاسپر 2009 با اخرین اپدیت هم نگرفتش ؟
چون اصلا وجود نداره انگاری
تمام پوشه ها به صورت عادی Read-only نیستند
Last edited by MichaelQwerty; 18-02-2009 at 16:05. دليل: اشتباه چاپی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)