سلام دوستان من یه سوال در مورد ایرانسل داشتم...
من یه ایرانسل ثبت نام نشده دارم و دوستم یه ایرانسل ثبت نام شده..من می تونم از اون دوستم به خاطر مزاحمت شکایت کنم؟
با تشکر از شما
سلام دوستان من یه سوال در مورد ایرانسل داشتم...
من یه ایرانسل ثبت نام نشده دارم و دوستم یه ایرانسل ثبت نام شده..من می تونم از اون دوستم به خاطر مزاحمت شکایت کنم؟
با تشکر از شما
شما اولین کاری که میکنید برید سیم کارتتون رو ثبت کنید چون تو مراکز برای انجام کاری از شما سند میخوان.
اگه من الان ثبت نام کنم که شماره ای تو سیم کارتم ثبت نشده و هیچ کاری نمی تونم بکنم
منظورتون شماره مزاحمه؟
نه من اگه الان ثبت نام کنم می تونم شکایتی بکنم یا نه فقط همین
فکر نکنم کاری بتونن براتون بکنن چون سیم کارت شما ثبت نشده ولی اگه یه خورده داد و بیداد کنی یا بتونی آشنا پیدا کنی کارت راه میوفته....
منم یه سوال دارم
گوشیم گم شده
آیا ایرانسل میتونه بوسیله جی پی اس بگه محل گوشی کجاست ؟
سلام دوست عزيز كامل تر اون اينه؟
يه فتو كپي به شماره 09630
بفرست بعد 24 چهار ساعت ثبت نام تو انجام مي گيره زير فتو كپي بايد اسم ادرس شماره پستي و شماره سريال
سيم كارت نوشته شه بعد كه ثبت نام شدي مي ري فورم مزاحمت رو مي گيري خيلي دردسر داره ممكن اون طرف
مثل شما سيم كارت به نام خودش نباشه چطور مي خواي اون رو پيدا كني ؟
بعدا بايد بري د ادكستري فرو شكايت رو پر كني اون رو به شركت ايرانسل ابلاغ مي كنن بعدا خود شركت ايرانسل
اون پيگيري مي كنه اين بود همه اين كارهاي كه مي خواي انجام بدي تمام
دوست عزيز جواب شما اينه
ميري مخابرات امور مشتركين مي گي گوشي رو دزديدن اون ها فورم بهت مي دن بايد گوشي سريال داشته باشه
پر مي كني اگر سيم كارت همراه اول باشه خود مخابرات اون رو پيدا مي كنه اگر ايرانسل باشه پيدا كردن اون به هيچ
وج امكان پذير نيست دوست گرامي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)