تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل با مودم ADSL TP-Link TD-8811

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشکل با مودم ADSL TP-Link TD-8811

من مودم ADSL TP-Link TD-8811 دارم که از دیشب دیگه با پورت شبکه اش نمیتونم به اینترنت وصل بشم و الان دارم از Usb اون استفاده میکنم.مشکل اینه که اطلاعاتی رو سند و ریسیو نمیکنه و مثل اینکه اصلاً اینترنتی وصل نیست.

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من هم همین مودم رو دارم. مشکلمم هم شبیه همین مورده.
    منم الان با usb کانکت شدم.
    زمانی که از لن استفاده میکنم در حالت connecting through wan .... میمونه بعدش هم ارور 678 - the remot computer ....
    رو میده.
    از خود مودم تنظیمش کردم که میاد بالا سیستم اتوماتیک آنلاین بشم تاثیری نداشت فقط یه اتفاق جالب افتاد فقط برنامه skype کانکت شد ولی یاهو و هیچ چیز دیگه ای یا اینترنت ارتباط نداشت !!!
    مشکلش چیه !!؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به احتمال زیاد تو قسمت Properties پورت Lan سیستمتون IP ها رو پاک کردین و برای همین با این پورت نمیتونین به IُSP خدمات دهنده وصل شین ، باید دوباره با اون شرکتی که قرارداد بستین تماس بگیرین و IP هاتونو بخواین ...

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این مودم برای دوستم بود گرفتم تست کنم اگه خوبه واسه خودم بگیرم ولی یه احمق بازی درآوردم و رفتم Firmware رو از سایتش دانلود کردم و آپگرید کردم ولی وسطش یک دفعه گیر کرد و هرکاری کردم دیگه هنگ کرد و مجبور شدم خاموش روشن اش کنم و الان فقط LAN اون کار می کنه و دیگه توی درایور های ویندوز پورت USB رو نمیشناسه و در کل دیگه کار نمیکنه ؟!؟ در ضمن من ویندوزم 7 هست مشکل ماله اون نیست ؟ الان چیکار می تونم بکنم ؟؟!؟!؟ کمکم کنین ترخدا مودم خودم هم نیست

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من این مودم برای دوستم بود گرفتم تست کنم اگه خوبه واسه خودم بگیرم ولی یه احمق بازی درآوردم و رفتم Firmware رو از سایتش دانلود کردم و آپگرید کردم ولی وسطش یک دفعه گیر کرد و هرکاری کردم دیگه هنگ کرد و مجبور شدم خاموش روشن اش کنم و الان فقط LAN اون کار می کنه و دیگه توی درایور های ویندوز پورت USB رو نمیشناسه و در کل دیگه کار نمیکنه ؟!؟ در ضمن من ویندوزم 7 هست مشکل ماله اون نیست ؟ الان چیکار می تونم بکنم ؟؟!؟!؟ کمکم کنین ترخدا مودم خودم هم نیست
    خوش به حالتون باز Lan شما كار ميكنه برا من هيچكدوم كار نميكنه .منم Firware رو آپگريد كردم كه اين بلا سرم اومد و حالا موندم چيكار كنم ؟ الانم با مودم معمولي كانكت شدم . حتي وقتي قبلا 192.168.1.1 رو ميزدم وارد تنظيمات ميشد ولي الان ديگه هيچ چيزي نمياد و واردش نميشه .
    از دوستان كسي پيشنهادي نداره ؟ يا بايد بخاطر يه ديوونه بازي تو خرج بيوفتيم . حتي دكمه Resest پشت مودم هم كار نميكنه .

شما دوست عزيز دكمه پشت مودم كه زيرش Reset نوشته رو با يك سوزن به مدت 15 ثانيه فشار بده تا مودم ريست بشه ولي تنظيمات به حالت كارخونه برميگرده .اگه تنظيمات ISP شركت رو بلدي اين كارو انجام بده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نمیشه نمیشه نمیشه با reset پشت مودم فقط تنضیمات ریست میشه...
    منم مثل saeed774 آپدیت کردم ولی مدل مودمم v1 بود که اشتباهی به v5 آپدیت کردم و به بیچارگی رسیدم. حالا هم که میخوام به v1 آپدیت کنم ارور میده: Fatal error during image uploading
    تو رو خدا کمک کنید!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی نیست توی این فروم به این معروفی با این همه سابقه جواب مارو بده؟ ای داد بی داد!!!

داره خودمونی میشه numberone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    سلطان جلس

پيش فرض

یه بیست لیتری بنزین بگیر بریز روش اتیشش بزن خوب میشه

11. این کاربر از numberone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alpacino_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

برای حل مشکلتون به لینک زیر بروید . ایجا جای مناسبی برای دادن پست شبکه نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •