تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: نصب لینوکس در شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض نصب لینوکس در شبکه

سلام دوستان،
    اول عرض کنم که حسابی معذرت می خوام از اینکه جستجو نکرده تاپیک زدم ولی اگه میشه لطف کنید و این دفعه نادیده بگیرید چون خیلی عجله ای کارم.
    من ادمین یه شرکت با 6تا سرور و نزدیک 40تا کلاینت هستم، بعد از مدتی قریب به 2ماه که سرور و کلاینت ها از ویروس پر شدند تصمیم گرفتم که اول روی همه کلاینت ها و بعد روی همه سرورها لینوکس نصب کنم ولی خوب همینجوری که نمیشه.

-ول از همه کدوم توزیع لینوکس برای کلاینت ها بهتره ؟ (کار کلاینت ها کامپیوتر نیست ،برای همین چیزی می خوام که زیبا ،جذاب و در عین حال سریع باشه و در ضمن نرم افزارهاش هم موجود باشه)

-دوم چجوری لینوکس رو به دامین شبکه اد کنم؟ اصلا میشه به دامین ویندوز 2003 اد کرد ؟میشه تو لینوکس برای هر کامپیوتر نام گذاشت ؟؟؟

- سوم برنامه هایی مثل اتوکد یا microsoft money روی لینوکس با برنامه wine نصب میشه ؟

فعلا همین
    ممنونم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام دوستان،
    اول عرض کنم که حسابی معذرت می خوام از اینکه جستجو نکرده تاپیک زدم ولی اگه میشه لطف کنید و این دفعه نادیده بگیرید چون خیلی عجله ای کارم.
    من ادمین یه شرکت با 6تا سرور و نزدیک 40تا کلاینت هستم، بعد از مدتی قریب به 2ماه که سرور و کلاینت ها از ویروس پر شدند تصمیم گرفتم که اول روی همه کلاینت ها و بعد روی همه سرورها لینوکس نصب کنم ولی خوب همینجوری که نمیشه.

-ول از همه کدوم توزیع لینوکس برای کلاینت ها بهتره ؟ (کار کلاینت ها کامپیوتر نیست ،برای همین چیزی می خوام که زیبا ،جذاب و در عین حال سریع باشه و در ضمن نرم افزارهاش هم موجود باشه)

-دوم چجوری لینوکس رو به دامین شبکه اد کنم؟ اصلا میشه به دامین ویندوز 2003 اد کرد ؟میشه تو لینوکس برای هر کامپیوتر نام گذاشت ؟؟؟

- سوم برنامه هایی مثل اتوکد یا microsoft money روی لینوکس با برنامه wine نصب میشه ؟

فعلا همین
    ممنونم
    اول اصولا برای سرورها پیشنهاد اول زوزه هست، البته نسخه ی سرور تمام توزیع ها هم موجود هست از جمله نسخه ی سرور اوبونتو.
    برای کلاینتها فکر کنم برای سادگی و راحتی کار خودتون و البته لیست کاملی از برنامه ها، سابایون می تونه کامل و خوب باشه. ضمن اینکه باز هم می گم انتخاب توزیع امری شخصی هست.

در مورد اد کردن لینوکس به دامین! من متوجه نشدم! منظورتون از اد کردن چیست؟‌لینوکس یک سیستم عامل هست و کاری به دامین شما نداره؟! فکر می کنم ip سیستم شما مهم هست نه سیستم عامل، اگر منظورتون چیزی دیگر هست لطفا بگید.

در مورد مورد بعدی بله هر دو نصب و اجرا میشوند البته mic money یک محدودیتی داره.:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ویرایش: سوالات ابتدایی رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید لطفا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بلی متوجه هستم که یک امر شخصی هست ولی من هیچ کدوم از نسخه های لینوکس رو ندیدم تا حالا که بخوام بدونم کدوم قشنگ تر هست.
    ببین وقتی xp نصب می کنی رو کلاینت ها می تونی شبکه رو workgroup یا domain تعریف کنی،درسته ؟
    حالا مسیله اینه که لینوکس رو باید تو دامین ثبت کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ببین دوست من می خوام در واقع یه کلاینت رو در دامین ثبت کنم
    حتما دیدی ویندوز نصب می کنی می تونی شبکه رو workgroup یا domain انتخاب کنی ؟ منظورم این بود.
    من تا حالا هیچ محیطی از لینوکس رو درست و حسابی ندیدم، شما خودت بین توزیع هایی که استفاده کردی کدوم قشنگ تر بوده و برنامه هاش دم دست ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اگر منظورتون ایجاد شبکه و اتصال تمام سیستم های ویندوز و لینوکس هست باید از سرویس samba
    کد:
    استفاده کنید.
    در مورد سیستم هم به شخصه یکی از توزیع های خانواده ی اوبونتو‌(به خصوص اوبونتو و یا کوبونتو )‌را پیشنهاد می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •