تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: 1 flash mp3 player با کیفیت زیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

14 1 flash mp3 player با کیفیت زیاد

سلام من برای این سوال عضو شدم:
    دوستان من 1 mp3 player می خام که 16 یا 32 gig باشه و کیفیتش عالی باشه. البته میدونم cowon کیفیتش عالیه اما من mp4 player نمی خام و ظرفیت بالا مد نظرمه.headphonam هم creative arvana x-fi هست.1 muvo t 200 دارم راضیم اما 2 gig بیشتر نیست..... کمکم کنید ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی از مدلهای موجود بهرحال حمایت از ویدئو رو دارن ، حالا شما ازش استفاده نکن ... بهرحال P2 سامسونگ ، i7 از cowon ، و از کارای creative هم zen v plus و X-fi هستن ...

این وسط i7 و zen v plus به ترتیب کیفیت های برتر رو دارن ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

ممنون seymour جان -ایول دقیقا 3 مدلی که تو اولویت من هسن- من رفتم فوکا سیستم گفت v plusفقط تا 4 gig داره!!! X_FI هم آلیه قالب headphonam میشه! i7 هم هنو آمار(تو ایران) نگرفتم.بین اینا اگه v plus 16 gig گیرم بیاد می گیرم. اگه mp3 player خالی با کیفیت و ظرفییت و باطرییت! خوب سراغ دارن دوسسان کمک کنــــــــــــــن!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون seymour جان -ایول دقیقا 3 مدلی که تو اولویت من هسن- من رفتم فوکا سیستم گفت v plusفقط تا 4 gig داره!!! X_FI هم آلیه قالب headphonam میشه! i7 هم هنو آمار(تو ایران) نگرفتم.بین اینا اگه v plus 16 gig گیرم بیاد می گیرم. اگه mp3 player خالی با کیفیت و ظرفییت و باطرییت! خوب سراغ دارن دوسسان کمک کنــــــــــــــن!
    در مورد zen v plus : جاهای دیگه سر بزن ... من تا 8 گیگش رو در ایران دیده ام ... و 16 گیگش هم که وجود داره (ایران ندیده ام - ولی به نظر نمیاد که اصلا گیر نیاد) ... نمایندگی پاساژ ایران ، طبقه اول رو چک کردی ؟ (اسمش رو یادم رفته) ...

i7 تو ایران گیر میاد ... بازار رضا ، راسته جنوبی یه نمایندگی داره ...

mp3 player خالی : ؟؟؟ ... یعنی دست دوم ؟ ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

Cowon d2 من خودم یه دونه دارم یکی دو سال پیش گرفتم. تا حالا هیچ ام پی تری پلیری ساخته نشده که کیفیت و بلندی صداش در حد این باشه. اینی که میگمو رفتم تحقیق کردم. Ipod صداش در برابر cowon خنده داره. باتریش هم 50 ساعت پخش میکنه. 16 گیگش رو میتونی از پایتخت بگیری 260 تومن. از پله برقی که بری بالا روبروته. مدل های دیگه ی cowon هم داره. البته i7 هم صداش در حد همینه باتریش بهتره و صفحه ش کوچیکتره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

واقعا ممنون از هر دو تون! آره seymour جان همون پاساژ ایران همکف تا 4gig داشت!!! فوکا سیستم.من عاشق creative & cowon هسم.آخرشم بالاجبار همون mp4 رو باید بیگیرم( v plus - i7) کاش muvo t 200 ام 32 gig بود! seymour جان v plus که میگی 16 اش اینجا نی --i7 16 gig مثکه هس اینجا - اما i7 چیزی به نام eq filter داره که فرکانسای موزاحمو حضو میکنه - نکته اینجاس که من کوچکترین صداهای اهنگو باس بشنوم(به خاطر درس و کارم)eq filter این کارو نکنه! من مگرانم- نکته دیگه انکه من از headphone های گنده استفاده میکنم(arvana x-fi) - آی 7 کم نمیاره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

آقا حرفی میزنی ها. I7 قدرت خروجیش 64 میلی واته. سونی که یکی از خوش صداترین پلیر هاس قدرتش 10 میلی واته. وصل کردم به هدفون خودم (Sennheiser HD485) اصلا صداش در نمیومد. دوما اگه با برنامه ی JetAudio کار کرده باشی I7 همون تنظیمات رو داره. خیلی حرفه ایه. 16 گیگش 200 تومن. شاید بتونی کمتر هم بگیری.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته قیمتم یه کم قدیمی بود الان حدود 180

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

اِ؟ آره pro جان آمارشو دارم - eq filterشو آمار داری چیه؟ ایول پس gig 16 اش اینجا هس! راسی بده با Sennheiser ات 1 عکس بگیریم !(seymour جان خیلی ممنون از کمکات داداش - کوشـــــی ؟!؟ بیا ! )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا ممنون از هر دو تون! آره seymour جان همون پاساژ ایران همکف تا 4gig داشت!!! فوکا سیستم.من عاشق creative & cowon هسم.آخرشم بالاجبار همون mp4 رو باید بیگیرم( v plus - i7) کاش muvo t 200 ام 32 gig بود! seymour جان v plus که میگی 16 اش اینجا نی --i7 16 gig مثکه هس اینجا - اما i7 چیزی به نام eq filter داره که فرکانسای موزاحمو حضو میکنه - نکته اینجاس که من کوچکترین صداهای اهنگو باس بشنوم(به خاطر درس و کارم)eq filter این کارو نکنه! من مگرانم- نکته دیگه انکه من از headphone های گنده استفاده میکنم(arvana x-fi) - آی 7 کم نمیاره؟
    در مورد آدرس : یکی هم طبقه اول هست - روبروی پله برقی ... اون رو هم آمار گرفتی؟

در مورد اینکه آخرش باید mp4 بگیری یا نه : در نظر بگیر که عملاً i7 و zvp مدلهایی هستن که اساسا برای قابلیت پخش موسیقی در نظر گرفته شده ان و Mp3 player محسوب میشن ... چه از نظر سایز و چه از نظر هدف گیری امکانات ... بنابراین خیالت راحت ...

در مورد کیفیت i7 : از این نظر هم خیالت راحت - میشه با اطمینان گفت که i7 در حال حاضر یکی از 2-3 مدل اول از نظر کیفیت صدا در بین همه پلیرهای موجوده ...

در مورد هدفون: نه تنها بد نیست که خیلی هم خوبه ... ضمنا همونطور که دوستمون بحث قدرت خروجی رو کرد ... این مساله در مورد i7 مشکلی نیست ، یعنی انقدر قوی خروجی میده که هدفون بزرگ شما هم در سطح قابلیت اصلی اش خودش رو نشون بده ... (البته خب همیشه اینطور هدفون های بزرگتر نیاز دارن که یه مقدار با EQ ور بری که ظاهرا شما خودت واردی)
    اِ؟ آره pro جان آمارشو دارم - eq filterشو آمار داری چیه؟ ایول پس gig 16 اش اینجا هس! راسی بده با Sennheiser ات 1 عکس بگیریم !(seymour جان خیلی ممنون از کمکات داداش - کوشـــــی ؟!؟ بیا ! )
    در مورد فناوری eq filter : نگران نباش ... مشکلی پیش نمیاره ... در هر شرایط دامنه خوبی رو ساپورت می کنه ...

من به علت مشغله ، روزی فقط یه بار به فوروم سر می زنم (الان حدود 2 ساله که اینطوریه !) ... شرمنده اگه پاسخ ها دیر میشه ..

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •