تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: cpu سوخته چجوریه؟

داره خودمونی میشه پرتقال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 cpu سوخته چجوریه؟

cpu سیستم من فکر کنم نیم سوز شده. چون حتی وقتی فقط تو بایوس هم هستم درجه حرارت بالایی داره در عین حالی که فن با سرعت 4500 می چرخه درجه حرارت همین طور زیاد میشه تا سیستم خاموش شه!
    کسی اگه می دونه به من کمک کنه ممنون می شم.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

cpu سیستم من فکر کنم نیم سوز شده. چون حتی وقتی فقط تو بایوس هم هستم درجه حرارت بالایی داره در عین حالی که فن با سرعت 4500 می چرخه درجه حرارت همین طور زیاد میشه تا سیستم خاموش شه!
    کسی اگه می دونه به من کمک کنه ممنون می شم.
    سلام. مدل پردازنده و مادبردتون رو می گین؟ اگه پردازنده بسوزه که سیستم اصلأ بالا نمی اد!!!

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

فن شل نشده؟شایدم خمیر سیلیکن بخار شده

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

فن شل نشده؟شایدم خمیر سیلیکن بخار شده
    منظورت همون سیلیکون

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    بستگی به پردازندت داره ! به مادربردت هم بستگی داره!
    اگر سی پی یو سوخته باشه اصلا سیستم تصویر نمیده! دمای سی پی یو هم تا 75 مشکلی نداره! به 90 که برسه سیستم خودش اتو شاتدان میکنه!

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من تا حالا سیلیکون تنها نشنیدم. در مورد cpu اگه سیستم یکم بالا بیاد تا loading ویندوز امکان نداره پردازنده سوخته باشه ولی احتمالا درست جاش نیفتاده یا خمیرت پریده یا از فن جدا شده. اگه بازم مشکلی داشتی فرکانس پردازندت رو کم کن همراه با ولتاژش بعد ببین چی میشه؟

تغییر فرکانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در این شرایط؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلاااااااااااااااا............ واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگر میتونید فن را عوض کنید..... بعضی از مادربورد ها سرعت واقعی فن را به درستی نشون نمیدن.......

البته این در حد یه راه حل ابتدایی هست.علاوه بر اون اگر به cpu غیر از cpu خودتون دسترسی دارید سیستم را با cpu جدید چک کنید.... احتمال داره که مشکل از مادربورد هم باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی از همه کسانی که کمک می کنن
    مادربردم گیگا مدل ma69g-s3h هستش و سی پی یوم هم amd x2 5600 با فرکانس 2900 هستش
    فنش هم فن خوده سی پی یو می باشد.
    چند بار هم فنشو درآوردم و و روی سی پی یو و کف هیت سینک فن رو با الکل تمیز کردم و دوباره خمیر سیلیکون زدم، فایده ای نداشته.
    سرعت فنم قبلا تا 5900 هم می رسید ولی الان دیگه نهایت 4500 بشه، در ضمن وقتی که دمای سی پی یو داره بالا می ره سرعت فنم تغییر نمی کنه یعنی بعضی موقع ها روی 3300 قفل می شه و سی پی یو ام تا 75 درجه می رسه سیستم خاموش می شه

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

شما فنت مشکل داره. یه فن ارجینال بخر و خمیرهای قبلی رو هم کامل پاک کن و بدون اینکه خمیر بزنی فن ارجینال amd رو نصب کن( فنهای ارجینال به اندازه کافی خمیر داره) در ضمن در علم الکترونیک چیزی به نام حدواسط وجود نداره. یعنی cpu نیم سوز نداریم. یک قطعه الکترونیک یا سالمه یا خراب و حدوسطی نداره. ( این مساله برای نو و دست دوم هم صدق می کند. یعنی cpu دست دوم از لحاظ علمی معنی ندارد و با نو هیچ تفاوتی نمی کند.) دوستان لطفا تاپیکهای گمراه کننده نزنند. ما مجبور نیستیم به همه تاپیکها زوری جواب بدیم که. هیچ کس همه چیزو نمی دونه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما فنت مشکل داره. یه فن ارجینال بخر و خمیرهای قبلی رو هم کامل پاک کن و بدون اینکه خمیر بزنی فن ارجینال amd رو نصب کن( فنهای ارجینال به اندازه کافی خمیر داره) در ضمن در علم الکترونیک چیزی به نام حدواسط وجود نداره. یعنی cpu نیم سوز نداریم. یک قطعه الکترونیک یا سالمه یا خراب و حدوسطی نداره. ( این مساله برای نو و دست دوم هم صدق می کند. یعنی cpu دست دوم از لحاظ علمی معنی ندارد و با نو هیچ تفاوتی نمی کند.) دوستان لطفا تاپیکهای گمراه کننده نزنند. ما مجبور نیستیم به همه تاپیکها زوری جواب بدیم که. هیچ کس همه چیزو نمی دونه
    اگه فنش مشکل داره به نظر شما بازهم کار منطقی و علمی هست که برم یکی از همین فن اورجینال ها را بگیرم که 8 ماه دیگه دوباره روز از نو روزی از نو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من الان هیچ تصویری ندارم.
    یک گرافیک گذاشته بودم که کاملا بوی سوختگی ازش بلند شد.

اما حالا کابل مانیتور رو که پورت VGA خود Mainboard ام که به صورت Onboard هست متصل می کنم فن CPU می چرخه اما هیچ تصویری نداره.

اون چراغ روی دکمه Power مانیتور هم چشمک می زنه.
    وقتی کابل مانیتور رو می کشم میگه No Signal وقتی که به اون پورت Onboard گرافیک وصل می کنم تصویر سیاه هست. (هیچ تصویری وجود نداره)

من نمی دونم چطوری باید مطمئن بشم که علاوه بر کارت گرافیک CPU ام هم سوخته یا نه؟

امکان اینکه از قطعات یک کامیپوتر دیگه استفاده کنم و روی اون تست کنم وجود نداره.

شما می تونید راهنمایی کنید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •