تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: بازيكنان آنلاين به ويستا بله گفتند

  1. #1
    آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    9,123

    پيش فرض بازيكنان آنلاين به ويستا بله گفتند




    بر اساس بررسي كه در ماه اوت گذشته انجام گرفت بيش از يك سوم از بازيكنان آنلاين از ويندوز ويستا استفاده مي كنند كه در مقايسه با آخرين نظرسنجي انجام گرفته در اين زمينه دو برابر شده‌اند.

    به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس بررسي شركت بازي آنلاين والو، اكس پي توسط 65 درصد از بازيكنان سايت آنلاين بازيهاي رايانه Steam مورد استفاده قرار مي گيرد اما 34 درصد از اين بازيكنان از ويندوز ويستا استفاده مي كنند كه قابليتهاي گرافيكي پيشرفته تر مورد علاقه بازيكنان را عرضه مي كند.

    در اين بين بر اساس گزارشي كه به تازگي از سوي Forrester Research منتشر شده، در حدود يك سوم از شركت‌هاي واقع در آمريكاي شمالي و اروپا بكارگيري ويندوز ويستا را آغاز كرده‌اند.

    بر اساس اين گزارش، نزديك به 10 درصد از رايانه‌هاي شركت‌ها در ماه اوت و سپتامبر گذشته و به هنگام نظرسنجي اين موسسه از 962 سياستگذار IT در شركت‌هاي آمريكاي شمالي و اروپا با ويندوز ويستا اجرا مي شدند.

    به گفته تحليلگران اين موسسه، با وجود علاقه قابل توجه به ويندوز 7 ويندوز ويستا سرانجام سيستم عاملي شد كه ويندوز اكس پي را كنار مي زند.

    ويندوز اكس پي با 71 درصد سهم همچنان بازار رايانه‌هاي شخصي را در اختيار دارد اما بررسي فارستر نشان داده سهم اين ويندوز 16 درصد از 87 درصد كاهش يافته است.

  2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •