تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک در شناسایی ویروسی هوشمند

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

14 کمک در شناسایی ویروسی هوشمند

سلام دوستان ....

من چند وقته که یه ویروسی گرفتم که با هیچ ترفندی از بین نمی ره ....
    تا اونجا که فهمیدم این ویروس همراه با یه کرم شروع به انتشار میکنه ، تمامی پورتهای کامپیوتر رو بسته و هیچ لوازم جانبی رو امکان اتصال نمیدهد ... امکان رفتن به Device manager نمیده و هنگام باز کردن Manage منوی open with باز میشود و در قسمت system restore هنگامی که میخوام خاموش کنم ایکن Turn off ... غیر فعال است یعنی ( نمی تونم خامو شش کنم ) در حالی غیر فعاله که درایورام Monitoring هستند و خاموش نیستند.... هنگام نصب آنتی ویروس اجازه نصب نمی دهد با نصب آنتی ویروس کسپر و بید دفندر جلوگیری میکند اما آوریا و ورژن قدیمی نود را اجازه نصب میدهد که با آپدیت هم نمیتواند از بین ببرد ... این سیستم رو از طریق شبکه تونسته با چند کامپیوتر دیگه که آنتی ویروس کسپر داشتند تونست این ویروسها رو شناسایی کنه اما هربار که خواست از بین ببره مسیر خودش رو تغییر داده و آنتی ویروس قادر به از بین بردنش نشده و محیط Sofe mode بالا نمی آید ...راستی حجم اشغال شده درایوم مخصوصا c اشغال شده با اینکه نرم افزار زیادی رو کامپیوتر نصب نیست دائما فضای اشغالی بیشتر میشود به طوریکه هشدار کمبود فضای درایو را هم میدهد .... با آنتی ویروس هایی که از طریق Boot کار میکنن هم استفاده کردم اما قادر به شناسایی آن نبود و تنها این اسمم از آخرین ویروس یابی که نتونست پیداش کنه ( یعنی تغییر مکان داد ) این اسم بدست امد ( Tsc-Genclean ) و ( Worm.Womble ) و ( virus.win32.Alman.b ) ..... حالا شما میگید چی کار کنم ... من که فکر کنم تمام فعالیتش به system restore بستگی داره چون به هیچ نحوه نشد اون رو را بندازم شما چی فکر مکنید .... لطفا راهنماییم کنید ...

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

اجازه نصب ندادن آنتی ویروس طبیعیه .اول ویندوزروعوض کن سپس نود32رونصب کن وباهاش اسکن کن.....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

1 من ویندوز نمی تونم عوض کنم دادا

اجازه نصب ندادن آنتی ویروس طبیعیه .اول ویندوزروعوض کن سپس نود32رونصب کن وباهاش اسکن کن.....

ممنون از راهنمایی شما یه مشکلی که دارم نمی تونم ویندوز عوض کنم چون اگه عوض کنم یه سری برنامه و نرم افزار هست که برای نصب دوباره آنها باید هزینه زیادی پرداخت کنم .... اگه میتونید یه راحلی برای مشکل system restore پیداکنید تا درست بشه شاید از بین بره... ممنون میشم

پروفشنال MichaelQwerty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روبروی مانیتور کامپیوترم

پيش فرض

بوسیله هیچ آنتی ویروسی نمی تونی عیب های ویندوزت رو رفع کنی فقط میتونی اگه آنتی ویروس بشناسه ویروس پاک کنی
    این مشکلاتی که گفتی همه قابل حل شدنه ولی باید به صورت دستی حلشون کنی و نرم افزاری نیست که بتونه همه مشکلاتتو حل کنه همون سیستم رستور معلوم نیست ویروس به فایل ها آسیب رسونده یا به کلیدی که در رجیستری داره
    من یه راه پیشنهاد می کنم شاید عمل کنه
    شما برنامه هاتونو وقتی نصب می کنید بالاخره در یه پوشه ای نصب میشه می تونید پوشه رو کپی بزنید و در سیستم دیگه ای امتحان کنید و سپس اگر کار کرد ویندوزتون پاک کنید و ادامه کارو رو هم میدونید که ...
    Last edited by MichaelQwerty; 10-02-2009 at 21:23.

5. این کاربر از MichaelQwerty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام
    عزیز در این مورد خاص من پیشنهاد دارم شما به مسیر زیر برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه یه logFile برای شما میسازه.بعد log رو بزارید تا بیشتر ویرستون رو بررسی کنیم.
    موفق و پیروز باشید.

7. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

با کمال تاسف و تاثر به اطلاع میرسانم که ویندوز اینجانب که آلوده و مرخص شده بود بار دیگر به زندگی بازگشت اما با بهای گران ، که منجرب به تعویض ویندوز و پارتیشن بندی و از دست دادن اطلاعات مهم و نرم افزارهای مهم شد و نیز برای نصب دوباره حدود 100 اندی تومان هزینه متحمل شدم . امیدوارم که هیچ کس به درد من مبتلا نشود.

از تمام دوستان که برای بقای ویندوز اینجانب کمک نموده اند سپاسگزارم.

موفق و پیروز باشید .... این تاپیک بسته شد.

از طرف : انجمن سیستم های آلوده ( p30world.com )
    Last edited by boy_kochak; 18-02-2009 at 00:25.

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

دوست عزیزضرربجون نباشه مال دنیا به جاش میاد
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض غم آخرت باشه

با کمال تاسف و تاثر به اطلاع میرسانم که ویندوز اینجانب که آلوده و مرخص شده بود بار دیگر به زندگی بازگشت اما با بهای گران ، که منجرب به تعویض ویندوز و پارتیشن بندی و از دست دادن اطلاعات مهم و نرم افزارهای مهم شد و نیز برای نصب دوباره حدود 100 اندی تومان هزینه متحمل شدم . امیدوارم که هیچ کس به درد من مبتلا نشود.

از تمام دوستان که برای بقای ویندوز اینجانب کمک نموده اند سپاسگزارم.

موفق و پیروز باشید .... این تاپیک بسته شد.

از طرف : انجمن سیستم های آلوده ( p30world.com )
    تسلیت رفیق.
    غم اخرت باشه.
    ما باهاتیم ت دیگه از این اتفاقا تو سیستمت نیوفته.
    فاتحه مع صلوات برای اطلاعات از دست رفته دوستمون.

11. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •