سلام
من یک رم 1gb رو کامپیوترم دارم که مارکش kingston و باسش 800 .
حالا می خوام یک رم 2gb بخرم . مارکش چی باشه بهتر جواب میده و باسش باید چه قدر باشد؟
در ضمن قیمتش رو هم بگین .
با تشکر.
سلام
من یک رم 1gb رو کامپیوترم دارم که مارکش kingston و باسش 800 .
حالا می خوام یک رم 2gb بخرم . مارکش چی باشه بهتر جواب میده و باسش باید چه قدر باشد؟
در ضمن قیمتش رو هم بگین .
با تشکر.
به نظر من شما اونم رد کن بره! 2تا2گیگ پاتریوت آبی بخر 48 تومن با باس 800
یا 1 دوته دیگه عیت اون رم بباهاش دوال کن! به خواطر این گفتم بده بره چون کینگ استون اصل نیست تو بازار!
با تشکر
یعنی اگه من بخوام یه 2gb بخرم باید مارکش حتما kingston باشه؟
رم پاتریوت دونه ای 48 تومن با دو تاش 48 تومن؟
RAM : pariot (blue) 4GB(2*2GIG) bus 800---45t
یه سوال میشه کنار رم کینگ استون هر رم دیگری با هر مارکی انداخت؟
اخه این رم 1 کینگ استون خیلی بخرن 5 تومنه.
سلام
میشه انداخت ولی مشکلات زیادی می تونه برات درست کنه (ارور صفحه آبی...) بهترین کار همون 2تا2گیگ پاتریوته!
سلام من فرزادم ببخشید اصلا قصد بی ادبی به دوستان را نداشتم ولی به نظر من اگه شما از رم ocz طلایی استفاده کنید خیلی بهتره من که ازش خیلی راضی ام قیمتش حدود چهارماه پیش که خریدم 69000 تومان بود.![]()
سلام. این رم ها از نظر کیفیت در سطح بالایی هستند ، ولی خب برای کار های عادی ، هزینه ی بیشتر برای خرید این رم زیاد مقرون به صرفه نیست!
احتمالأ شما 2 گیگش رو 69 تومان گرفتین دیگه؟
نه 4 گیگه cl5 این قیمت هستش فکر کنم! حدودا هم قیمت بلود آیرون های پاتریوت هستش!
سلام دوست عزيز، شما هر رم ديگه اي كه باس 800 داشته باشه ميتوني بندازي گوشه رمت و هيچ مشكلي به وجود نمياد. رم ها حدودا از يك سال پيش همشون دوال رو ساپورت ميكنن مگه اينكه رمت خيلي قديمي باشه و اينكه رم ocz و gil خيلي عاليه و پاتريوت هم خيلي خوبه ولي كينگ هم خوبه و ايرادي نداره . من 2 گيگ كينگ تقلبي دارم با سي پي يو 3.4 به راحتي بازيهاي call of duti 5 و asissant cread رو بازي ميكنم هيچ مشكلي هم نداره . مشكلات رم بيشتر از مادر برد بد ناشي ميشه . راستي من مادر بردم 945 گيگاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)