سلام
می خواستم بدونم با قیمت حداکثر 100 تومن چه کارت گرافیکی بخرم که باهاش بشه مثلا این GTA جدیدرو بازی کرد ضمن اینکه من نمی دونم این ddr2 و ddr3 چی هست فقط می دونم کارت گرافیکی که الآن دارم :
NVIDA geforce 7300gs هست!
سلام
می خواستم بدونم با قیمت حداکثر 100 تومن چه کارت گرافیکی بخرم که باهاش بشه مثلا این GTA جدیدرو بازی کرد ضمن اینکه من نمی دونم این ddr2 و ddr3 چی هست فقط می دونم کارت گرافیکی که الآن دارم :
NVIDA geforce 7300gs هست!
ATI Connect 3d 4670
ATi HIS ICeq 4670 512MB
35 تومن بزار روش
Zotac Inno3d 9600GT 512MB
دستت درد نکنه ولی ...
اینایی که گفتی مادربوردم ساپورتشون می کنه؟ یه توضیح مختصرم در مورد این ddr ها که کلا چی هست می خوام... فکر کنم به همین ساپورت کردن مادر بورد مربوط میشه!؟؟؟؟
4670 بهترین گزینه هست !
کارتی که می خری (حالا هر چی که باشه ) سعی کن DDR3 باشه و اصلا DDR2 نگیر چون نمی ارزه.
مادربوردی هم که Pci ex1.0 داشته باشه هر دورو ساپورت می کنه.
بعد 512 بهتر از 1 گیگ هستش توی کارت های سطح پائین
برند هم اگه HIS گیرت اومد که عالیه اگه نبود Club3d بگیر.
منظورت از لحاظ p/p دیگه؟؟!
his نبود club بگیر یعنی چی؟
یعنی فقط این دو تا خوبن و میارزن؟
connect3d با قیمت 97 و sapphire هم کشکن دیگه![]()
مرسی عزیز
چند تا سوال :
1) چه جوری بفهمم مادربوردم Pci ex1.0 داره یا نه؟
2) مانیتورم هم تقریبا قدیمیه (سامسونگ 757DFX ) اشکالی نداره که؟ (یعنی ساپورت می کنه)
شرمنده اگه خیلی آماتورم
دوست عزیز
p/p یعنی چی؟؟
منظورتون رو از جمله ی آخرتون نمی فهمم؟؟
Last edited by Toranj_mhg; 09-02-2009 at 00:31.
یعنی نسبت کارایی به قیمت.
جمله آخر : connect3d و sapphire هم از برندهای(مارک های) معروفی هستند که p/p خوبی دارن و دوستمون نظری به این برند ها نداره!!!؟؟؟
Last edited by mhv_kntu; 09-02-2009 at 00:46.
1- مدلش رو بگو تا بهت بگیم. رو خود مین .رو جعبش .توسایتش و .... اختمال زیاد با توجه به کارت قبلیتون pci هست.
2-مشکلی نداره.
1-از اونجايي كه كارت قبلي 7300 بوده پس ساپورت ميكنه.البته قطعي نيست ولي احتمال 95%.ميتونين مدل مينبورد رو بگين؟يا از روي مشخصات مين هم ميتونين نگاه كنين كه ساپورت ميكنه يا نه.
2-نه مشكلي نداره تازه بهتر.رزولوشن بالا نميره كه كارت گرافيك كم بياره.
اون PP هم يعني Performance/price كارايي در مقابل قيمت.![]()
مرسی از جواباتون ...
نمی دونم منظورتون از مدل این اطلاعاتیه که تو این عکس گذاشتم یا نه:
1)راستی اگه بتونم 35 تومن دیگه روش بذارم بقیه دوستان هم مثل ایشون( D3vil_hsa2w) همین 9600gt رو پیشنهاد می دید ؟
2)این کارت ماله همون NVIDA هست؟
3) P/P این کارت بهتره؟؟
4)برند های خوب این کارت چیه ؟
دمتون گرم انقدر زود و خوب جواب می دید که منم هی هوس می کنم هرچی سوال تو زندگیم داشتم بپرسم!!
Last edited by Toranj_mhg; 09-02-2009 at 02:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)