تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: اطلاعات هارد 320 من پريد!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض اطلاعات هارد 320 من پريد!!!!!

سلام
    من داشتم با ويندوزهاي لايو كه توي سي دي هست و بوت و بالا مياد كار مي كردم يعني داشتم هكس فايل هاي سم رو مي ديدم كه يهو يه يس اومد منم زدم كه بعد از ريست كردن و خارج شدن از وندوز لايو ديدم ميگه اصلا" هارد شما پارتيشن نداره و و بايد پارتيشن بندي بشه حالا من يك عالمه اطلاعات دارم كه هاردمم 320 هستش و پر پر هست حالا موندم كه چي كار كنم
    در ضمن من پرسيدم گفتند كه يكسري نرم افزار هستند كه اطلاعات قسمتهاي پارتيشن نشده رو نشون ميده حالا جون هركي دوست داريد بگيد چي كار كنم
    در ضمن من هم اينترنت پر سرعت دارم هم اينكه 20 تا سيستم دورو برم هست فقط بگيد چي كار كنم
    باي

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم... بجای هر کاری باید هاردته باز کنی و رووووی یگ سیستم دیگه بصورت Slave ببندی و با برنامه ی Get Data back که دو نسخه ی واسه NTFS و واسه Fat داره استفاده کنی تا راحت داده ها ره ریکاوری کنه و برگردونه.ولی اولش ای این برنامه ی فوق العاده عالی استفاده کن احتمال 90 درصد نیاز به ریکاوری نداره و با درست کردن جدول پارتیشن ها همه چی زود درست میشه اسمش هست PTDD Partition Table Doctor که یکی دیگه هم که مشکل شما ره توووی همین فروم داشت مشکلش ره با این حل رده بودش و پارتیشنهاش برگشته بودش سرجاش

3. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سعی کنید هیچ عملیات پاک سازی یا نصب انجام ندهید و از ریکاوری مای فایلز آخرین نسخه استفاده کنید

5. این کاربر از 551661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا من از اين نرم افزار ها چطوري استفاده كنم در ضمن اين بهتره يا Acronis Disk Director Suite
    مرسي

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

آقا من از اين نرم افزار ها چطوري استفاده كنم در ضمن اين بهتره يا Acronis Disk Director Suite
    مرسي
    سلامم...ببین توجه نمیکنی چی میکم.....هاردت میدونی چرا اینجوری شده یا نه؟؟ دردش اینه که جدول پارتیشنهاش یا اسیب دیده یا کلن پریده.گرفتی یا نه؟ حالا دواش اینه که جدول پارتیشنهای هارد ره دوباره برگردونی........اینکار فقط و فقط با PTDD Partition Table Doctor انجامپذیره
    حالا اگه از این استفاده کردی و نشد اوووونوقت برو سر بازیابی و ریکاوری کردن داده هات.اگه یگ جستجوووی توووی فروم بزنی میبینی هر کی از GetDataBack استفاده کرده از قدرت بالای این برنامه ی کم حجم شاخ دراورده.آکرونیس رم دارمش ولی فقط از GetDataBack لستفاده میکنم چون این سکتور به سکتور شروع میکنه به چک کردن و بازیابی......
    پس اول برو سراغ
    PTDD Partition Table Doctor بعدش اگه پارتیشنهات مثل روز اول برگشتن سرجاشووون که خوب.......وگرنه برو سراغGetDataBack

8. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

سلامم... بجای هر کاری باید هاردته باز کنی و رووووی یگ سیستم دیگه بصورت Slave ببندی و با برنامه ی Get Data back که دو نسخه ی واسه NTFS و واسه Fat داره استفاده کنی تا راحت داده ها ره ریکاوری کنه و برگردونه.ولی اولش ای این برنامه ی فوق العاده عالی استفاده کن احتمال 90 درصد نیاز به ریکاوری نداره و با درست کردن جدول پارتیشن ها همه چی زود درست میشه اسمش هست PTDD Partition Table Doctor که یکی دیگه هم که مشکل شما ره توووی همین فروم داشت مشکلش ره با این حل رده بودش و پارتیشنهاش برگشته بودش سرجاش
    من ازGet Data back استفده کردم عالیه..........

10. این کاربر از s2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا يه سوال ديگه
    اونم اينه كه آيا اطلاعات داخلش هم برمي گرده يا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا يه چيز ديگه من كه الان يه سيستم جدا هم دارم آيا بايد هارد خرابو به سيستم درسته وصل كنم و شروع كنم به اسكن يا نه
    شرمنده ها
    باي

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جون من كمك كنيد

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

آقا يه سوال ديگه
    اونم اينه كه آيا اطلاعات داخلش هم برمي گرده يا نه
    اگرعملیات کپی صورت نگیره ممکن برگرده.............

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •