سلام بچه ها یکی زانتیا دارم میسازم ببینین چجوریاس
اینجوری عکس گرفتم که اگه موج داشت دیده بشه
اینم بگم بدنه و کاپوت اصلا چامفر نداره فقط صندوق عقب که اونم همش چامفر نداره و درها و شیشه ها چامفر خورده
نرم افزار : تی دی مکس
اینم عکساش
اینم وایر
![]()
سلام بچه ها یکی زانتیا دارم میسازم ببینین چجوریاس
اینجوری عکس گرفتم که اگه موج داشت دیده بشه
اینم بگم بدنه و کاپوت اصلا چامفر نداره فقط صندوق عقب که اونم همش چامفر نداره و درها و شیشه ها چامفر خورده
نرم افزار : تی دی مکس
اینم عکساش
اینم وایر
![]()
آفرین
خیلی قشنگ و تمیز شده
معلومه که روش وقت گزاشتی
Segment ها هم خیلی عالی و تمیزه
منتظره ادامش هستم....
فقط صندوق عقب اون جلی پلاگ گوشه ی سمت راست تصویر اول کمی به نظر vertext ها زیر هم رفته.....
مننون دوست عزیز
منظورتون پایین چراغ عقب هست؟ که سیاه شده؟ من هر کاری کردم بد تر شد به جای اینکه بهتر بشه!!
به نظر شما اصلا شبیه شده؟
سلام.
خيلي عالي هست دوست عزيز. فقط يه چيزي كه هست اينه كه شما لبه ي كار رو نداديد تو. با كپي كردن edge ها اين كار رو بكنيد به خصوص براي درها.
توي اين عكس هم نا هماهنگي هايي ديدم شايد براي زاويه ي دوربين باشه ول بد نيست شما هم يه چك بكنيد.
منتظر ادامشم.
آفرین مجید این زانتیا که خیلی شبیه واقعی شده
همینطوری پیش برو
کناره چراغشو یکمی هواست باشه
خیلی عالی شده....تمیز و صاف...
سلام ممنون از همه
چند تا از مکلات رو دوستان گفتن منم تا جایی که تونستم رفع کردم و بقیه بدنه رو هم چامفر دادم که معلوم بشه بین درها و بدنه اصلی نا هماهنگی وجود نداره. اون قسمت بر آمدگی جای چرخها هم که یکی از دوستان تو شکل نشون داده بودن و گفته بودن باشد بره داخل، من همونجوری که تو بلو پرینت بود ساختم و هنوز اون قسمت ها ادامه داره و بقیش روی سپرها هست تا سپر ها ساخته نشه معلوم نمیشه. راستی اگه دقت کنین جلوش یکم موج داره که خودم تازه دیدم!! تو عکسهای بالایی عکس 4 رو ببینین جلوش یکم موج داره.
اینم چند تا عکس دیگه
![]()
آفرین
کارت خیلی خوبه
همینطوری پیش برو
سلام اینم یک عکس دیگه که تا اینجا پیش رفته
پیش رفت کار:تمام بدنه چامفر خورد سپر جلو تا حدی ساخته شده.لبه های بدنه رو هم درست کردم و چامفر دادم
مش اسموت شم روی 2 هست.
راستی برای درها که میبینین یکم نا هماهنگه اون فقط یکم جلو عقب شده وگرنه درها رو من همزمان با بدنه ساختم و بعد جدا کردمشون. یکم تکونشون بدم درست میشه ولی فعلا چون هنوز داخل ساخته نشده زیاد روش ئقت نمیزارم داخل رو هم که ساختم در ها رو هم هماهنگ بدنه میکنم.
با تشکر
عکس ها رو هم تو ایرا پیک آپ میکنم که همه ببینن چون من هم با بقیه سایتهای آپلود مشکل دارم و عکسها رو نمیبینم.
اقا مجید حرف نداره...ایشالا موفق می شی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)