تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل هنگام بوت شدن xp

داره خودمونی میشه ajax_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض مشکل هنگام بوت شدن xp

سلام
    تا حالا چند بار اتفاق افتاده که وقتی برا ویندوز user می سازم .وقتی xp بوت میشه و user و pass رو وارد می کنم صفحه desktop خالی هست و taskbar هم دیده نمیشه .که من alt+ctrl+del رو می زنم و از قسمت processes ,برنامه soundmix رو end process می کنم بعد درست می شه.
    این اتفاق یکی در میون می افته .یعنی 1 بار که ویندوز بوت می شه این اتفاق می افته و اگه restart کنم و دوباره بوت بشه این اتفاق نمی افته و اگه restart بشه و بار سوم بوت بشه دوباره باید end process بشه و ....
    ویندوز رو هم تازه نصب کردم.هنوز نرم افزار خاصی نصب نکردم.رو یه سیستم دیگه هم همین اتفاق می افته .
    حالا علتش چیه؟چی کار کنم اینجوری نشه ؟
    با تشکر

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حتما یه برنامه ای که نصب کردی مشکل داره
    description: File soundmix.exe is located in the folder c:\windows\system32. The file size on windows xp is 16896 bytes.
    There is no information about the maker of the file. The program is not visible. Soundmix.exe is located in the windows folder, but it is not a windows core file. Program is loaded during the windows boot process (see registry key: Hkey_local_machine\software\microsoft\windows\curr entversion\run). The file is not a windows system file. Soundmix.exe is able to monitor applications, manipulate other programs. Therefore the technical security rating is 82% dangerous.
    Last edited by djsystem; 07-02-2009 at 14:42.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزیز تو msconfig برید و برنامه رو از تو startup ویندوز حذفش کنید اگه ضروری نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حتما یه برنامه ای که نصب کردی مشکل داره
    من ویندوز جدید نصب کردم.هیچ برنامه ای هم نصب نکردم .بعد user ساختم .این مشکل بوجود اومد(تا قبل از ساختن user این مشکل پیش نیومده بود)

رو یه سیستم دیگه هم این مشکل رو دیدم از وقتی یه user ساخته شده بود این مشکل رو داشت.

می خواستم بپرسم راه حلی داره البته بجز نصب مجدد ویندوز؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز تو msconfig برید و برنامه رو از تو startup ویندوز حذفش کنید اگه ضروری نیست
    نه با حذف از msconfig هم حل نشد.چرا؟

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

احتمالا cd ویندوزت مشکل داره !!

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

soundmix.exe is able to monitor applications, manipulate other programs. Therefore the technical security rating is 82% dangerous
    تو این جمله گفته که کارش چیه اگه شما نرمافزاری نداری و این مشکل رو داری پس حتما ویندوزت مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    تا حالا چند بار اتفاق افتاده که وقتی برا ویندوز user می سازم .وقتی xp بوت میشه و user و pass رو وارد می کنم صفحه desktop خالی هست و taskbar هم دیده نمیشه .که من alt+ctrl+del رو می زنم و از قسمت processes ,برنامه soundmix رو end process می کنم بعد درست می شه.
    این اتفاق یکی در میون می افته .یعنی 1 بار که ویندوز بوت می شه این اتفاق می افته و اگه restart کنم و دوباره بوت بشه این اتفاق نمی افته و اگه restart بشه و بار سوم بوت بشه دوباره باید end process بشه و ....
    ویندوز رو هم تازه نصب کردم.هنوز نرم افزار خاصی نصب نکردم.رو یه سیستم دیگه هم همین اتفاق می افته .
    حالا علتش چیه؟چی کار کنم اینجوری نشه ؟
    با تشکر
    عزیز برنامه soundmix شما ویروسی شده است یا یک نمونه ویروس تروجان است با نصب ویروس یاب جدید مشکل شما حل می شود
    من قبلا این مشکل را داشتم و حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •