سلام و ممنون از اینکه پاسخ دادی،
در مورد مسئله اول همونطور که گفتم،شما همونطور که می دونید بین هر 2 فریم یک فیلد وجود داره و اون فیلد باعث میشه تا تصاویر رو نرم و متحرک ببینیم.حال اگه فیلد رو بردایم،تصاویرمون مثل این میشه که یک سری فریم از اونها برداشتیم و کم کردیم.
درست همون کاری که برای سریال ها و فیلم های سینمایی(البته اونهایی که با دوربینهای دیجیتال گرفته میشه) می کنن تا بیننده فکر کنه داره فیلمی شبیه به فیلم های نگاتیوی میبینه.
حالا اگر این فیلد هم وسط تصاویر بمونه،باعث پرش و پر پر شدن تصویر میشه،مثل اینکه شما با برنامه تدوین دارید کار می کنید و روی تصویرتون که فیلد هم داره،Pause می کنید.اونوقت اگر تصویر خروجی روی تلویزیون رو ببینید،پریدن تصویر کاملا مشهوده و تصویر می لرزه.این زمانی شدید تر میشه که روی فیلد Pause کرده باشید.
حالا مثالی که توی پست قبلی زدم ،همیت قضیه بود.
اگر زیر نویس تبلیغاتی که روی شبکه GEM هست رو دیده باشید،می بینید که نه پرش داره و به نرمی هم داره زیر نویس می ره.اما همون لحظه بزنید کانال Iran Music و زیر نویس اون رو هم ببینید.انگار که بین 2 فریم یک لرزشی توی تصویر دیده میشه و نرم حرکت نمیکنه.این موضوع رو فقط برای کار زیر نویس مثال نزدم،چون من کار اصلی که می خوام با افتر کن و روش مشکل دارم،motion کردن یک عکس هست.فرض کنید یک عکی jpg دام و می خوام به صورت عمودی از بالا تا پایین صفحه اونو حرکت بدم.
هر جوری که keyframe میدم و هر دستکاری که توی خروجی و graph میکنم،نه می تونم یک حرکت نرم داشته باشم و نه سرعت یکنواخت.البته اگر فقط یک keyframe برای ابتدا و یکی برای انتها داشته باشیم سرعت ثابت هست،ولی وقتی وسط حرکت،یک مقدار انحراف به مثلا چپ بدیم،سرعت به هم میریزه
یه مثال دیگه هم بزنم.اگه شما با برنامه ادیوس هم کار میکنید،توی 3D pic in pic یک عکس رو حرکت بدید و خروجی بگیرید.همین کارو توی افتر هم با همون عکس انجام بدید.توی خروجی ها تفاوت فاحشی هست و اون هم اینه که خروجی ادیوس یک حرکت بسیار نرم هست،اما خروجی افتر از نظر نرمی حرکت قابل قیاس با ادیوس نیست.
یه مثال دیگه هم این که مثلا شبکه BBC رو ببینید.یک عکس رو توی خبر که حرکت میدن،تصویر بسیار نرم حرکت می کنه.اما همون عکس رو اگه من داشته باشم،اصلا نمی تونم با افتر به اون نرمی حرکت بدم.
یه پروژه درست کردم.توی این پروژه هر دو مشکل پر پر زدن تصویر بعد از رندر و سرعت غیر یکنواخت رو داره.اینقدر تصویر می زنه که چشم آدمد درد میاره.
فکر کنم با این پروژه دقیقا متوجه منظرم میشی.
ممنون
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید