تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تعيين مسير در نصب برنامه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

14 تعيين مسير در نصب برنامه

دوستان من مي خواهم بدونم كه آيا مي شه در لينوكس هم مثل ويندوز در هنگام نصب برنامه براي آن مسير نصب مشخص كرد ؟! مثلا در هارد اكسترنال !
    اگر جوابتان مثبت است لطفا با دستور فرمان جواب بدهيد ممنون

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ساختار لینوکس بر خلاف ویندوز طوری هست که خیلی از کتابخانه ها و بسته های مورد نیاز نرم افزار های مختلف رو در خود جا داده و برنامه های مختلف به طور اشتراکی از این کتابخانه ها و فایل ها استفاده می کنند. بنابراین حجم برنامه ها در لینوکس بسیار کمتر از نرم افزارهای ویندوزیست. به عنوان مثال اگر شما برنامه چند صد مگابایتی فتوشاپ رو با برنامه ی ۱۰ مگابایتی Gimp در لینوکس مقایسه کنید , متوجه منظور من خواهید شد.

بنابراین با توجه به این ساختار و حجم کم اکثر برنامه ها , امکان تعیین مسیر برای نصب برنامه وجود نداره. البته در بعضی از برنامه ها که خارج از سیستم مدیریت نرم افزاری توزیع های لینوکس ( Yum , APT و ... ) نصب میشن , این امکان وجود داره.

لازمه ی این که برای یک برنامه مسیر خاصی تعیین بشه اینه که تمام بسته ها , کتابخانه ها و فایل های مورد نیاز اون برنامه در مسیر مورد نظر و در دایرکتوری خود برنامه وجود داشته باشه که همین مساله باعث افزایش حجم برنامه ها میشه.

بعضی از برنامه ها هم نیاز به نصب ندارن و امکان اجرا شدن به صورت Portable رو دارند , مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست من ممنون از پاسخ کاملتان ولی این برای من یه مشکل بزرگه که نتونم از لینوکس استفاده کنم ، چون من یه نوت بوک دارم با هارد 4 گیگ هر چند حافظه جانبی خوبی کنارش دارم ! قبلا در ویندوز من مسیر نصب برنامه ها را حافظه جانبی قرار می دادم و اینجوری قادر بودم برنامه های دلخواهم را نصب کنم اما متاسفانه الان سومین برنامه دلخواهم را که می خوام نصب کنم مشکل فضا پیدا می کنم و راه حلی هم پیدا نمی کنم !!!!!!

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست من ممنون از پاسخ کاملتان ولی این برای من یه مشکل بزرگه که نتونم از لینوکس استفاده کنم ، چون من یه نوت بوک دارم با هارد 4 گیگ هر چند حافظه جانبی خوبی کنارش دارم ! قبلا در ویندوز من مسیر نصب برنامه ها را حافظه جانبی قرار می دادم و اینجوری قادر بودم برنامه های دلخواهم را نصب کنم اما متاسفانه الان سومین برنامه دلخواهم را که می خوام نصب کنم مشکل فضا پیدا می کنم و راه حلی هم پیدا نمی کنم !!!!!!
    ببینید آنجه مطرح شد مربوط به تغییر مسیر بود، نه اینکه لینوکس فقط می تونه روی هارد اصلی برنامه نصب کنه.
    اول باید بگم هارد ۴ گیگ! امروز دیگه معنی نداره! چون یک دی وی دی ۴.۷ گیگ هست! پس بهتره با یک خرج نسبتا کم هاردتون رو به ۴۰ و یا ۸۰ تغییر بدید.
    اما راه حل مشکل شما،
    اگر همواره هارد اکسترنالتون وصل هست، با اینجاد یک پارتیشن لینوکسی (برای عدم مشکل مونت کردن در ادامه) بر روی اون هارد، و با توجه به اینکه حجم اصلی برنامه ها در قسمت /usr در لینوکس ذخیره میشه، هنگام نصب یک پارتیشن جدا برای این فولدر یعنی usr/ در نظر بگیرید، اینطور شما امکان نصب برنامه های بیشتری رو خواهید داشت.

6. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم فکر می کنم چاره همین باشه . هارد 4 گیگ برای نوت بوکهای کوچک استفاده می شه ! و من اصولا لینوکسو واسه همین نوت بوک می خواستم ممنونم دوست من .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

منم فکر می کنم چاره همین باشه . هارد 4 گیگ برای نوت بوکهای کوچک استفاده می شه ! و من اصولا لینوکسو واسه همین نوت بوک می خواستم ممنونم دوست من .
    البته چاره ی دیگری هم هست و اون استفاده از توزیع هایی هست که به منظور استفاده در سیستم های کم منبع طراحی شده اند.
    به لینک زیر مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معمولا بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ مگابایت فضا می خواهند که بقیه فضای شما می تونه جهت برنامه ها استفاده بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه چیز دیگه آیا ممکنه به دلیل پارتیشن بندی بد مشکل فضا پیدا کنیم ؟ مثلا اون فضایی که قراره برنامه گنجانده شه کم تعریف شده باشه ؟؟؟ آخه لینوکسش اتومات نصب می شه !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

یه چیز دیگه آیا ممکنه به دلیل پارتیشن بندی بد مشکل فضا پیدا کنیم ؟ مثلا اون فضایی که قراره برنامه گنجانده شه کم تعریف شده باشه ؟؟؟ آخه لینوکسش اتومات نصب می شه !
    به صورت پیش فرض معمولا خود توزیع ها دو پارتیشن می سازند که یکیش swap هست که هیچی.
    دیگری رو / قرار می دهند که همه ی قضیه اونجا هست بنابراین کمبود حافظه به اون دلیل نمی اونه باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •