تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نام این گیاه چیست؟

داره خودمونی میشه majid42's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض نام این گیاه چیست؟

عزیزان سلام من میخواستم بدونم اسم این گیاهی که من تو قسمت آواتورم گذاشتم چیه؟ سمت راستمو میگم.ضمنا اطلاعاتی در مورد نحوه نگهداری و تغذیه و تکثیرش بدونم از شما دوستان تشکر میکنم که کمکم کنید. منتظر میمونم.
    CLICK THE IMAGE TO ENLARGE

Last edited by majid42; 10-02-2009 at 12:47.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

اسمش فیلودندرونه

این یه مقاله واسه اطلاعات بیشتر

فیلودندرون یکی از رایج ترین و شناخته شده ترین گیاهان آپارتمانی است که حتی نگهداری آن برای مبتدیان باغبانی نیز آسان است. برگ های این گیاه به طول ۸-۱۲ سانتیمتر، قلبی شکل و به رنگ سبز براق تیره است.
    منشاء این گیاه از آمریکای جنوبی است. این گیاه ریشه هوایی و بالارونده دارد و چون به تغییرات درجه حرارت و نور حساسیت نشان نمی دهد، می تواند در هر شرایطی رشد کند. اما در حرارت کمتر از ۱۰-۱۵ درجه در زمستان از بین می رود. در هر حال سعی کنید از تابش مستقیم آفتاب جلوگیری کنید.
    در تمام دوره رشد این گیاه، آبیاری مرتب لازم است اما در زمستان هفته ای یک یا دو بار آبیاری کافی است و بهتر است بین دو آبیاری سطح خاک گلدان خشک شود. فراموش نکنید آب مازاد زیرگلدان را خالی کنید. برای شاداب ماندن گل ها سعی کنید به طور مرتب سطح برگ ها را حتی دو مرتبه در روز در تابستان ها اسپری نمایید و در زمستان چنانچه در اتاق گرم نگهداری می شود یک مرتبه در روز اسپری کافی است. مقدار کود گیاه باید متناسب باشد در غیر این صورت، رشد آن نامطلوب و برگ ها خشن و درشت و زننده خواهد بود.
    برای تکثیر، قلمه های آن را در آب قرار دهید تا ریشه دهد. آنهایی که ریشه هوایی دارند را همراه با جوانه های اصلی در گلدان بکارید. طریق دیگر کاشت بذر در اردیبهشت ماه است. مهمترین آفت این گیاه کنه قرمز است. می توانید با محلول دو در هزار مالاتیون هر ۱۵ روز یکبار در بهار و تابستان سمپاشی کنید یا از اسپری با آب استفاده کنید.

3. این کاربر از AaVaA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •