سلام.سیستم من:
main p43 biostar
ram 2*2gig patriot 800
cpu e7300
vga 4670 512mb
hard 250 sata
2*DVD-RW
TV Card
POWER: GP535 green
روی مادربورد یه کانکتور هست به نام Auxiliary Power for Graphic که کنارش J1 نوشته شده و تو دفترچه راهنما نوشته نصب یک کانکتور خروجی پاور باعث ارتقاء پرفورمانس کارت گرافیک میشه.حالا سوالم اینه که نصب کانکتور به
این قسمت رو با توجه به سیستم پیشنهاد می کنید یا نه؟ و اینکه اگه بخوام نصب کنم باید کانکتور IDE به این قسمت نصب بشه؟چون کنار پین چهارم نوشته VCC اما کنار پین چهارم کانتور IDE نوشته +5VDC ببخشید اگه سوالم مبتدیانه اس من موندم این کانکتور رو نصب کنم یا نه.یه عکس از مادربورد در لینک زیر هست که محل کانکتور J1 روش مشخص شده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال بی ربط دیگه هم داشتم.کیس من قدیمیه.همونطور که می دونید پاور با 4 پیچ به کیس وصل میشه که سه پیچ در گوشه ها و یک پیچ کمی از یکی از گوشه ها فاصله داره.به این ترتیب اگه بخوام هر چهار پیچ رو ببندم پاور من سر و ته نصب میشه.الان هم سر و تهه.یه فن دوازده سانتی هم بغل پاور هست که الان به طرف سقف کیسه و با فاصله حدود 1 سانت هوا رو به طرف سقف کیس هدایت می کنه.می خواستم ببینم اگه پاور اینجوری سروته باشه مشکلی براش پیش نمیاد؟چون الان هم داره یه کمی بوش میاد.شاید هم به خاطر نو بودنشه (الان سیستمو بستم)البته روی پاور یه برچست هست که نوشته HI-POT test OK - Grounded test OK یه همچین چیزی.این یعنی در حالت عادی و سروته مشکلی نداره؟
ممنون