تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: آیا کانکتور j1 باید وصل شود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض آیا کانکتور j1 باید وصل شود؟

سلام.سیستم من:
    main p43 biostar
    ram 2*2gig patriot 800
    cpu e7300
    vga 4670 512mb
    hard 250 sata
    2*DVD-RW
    TV Card
    POWER: GP535 green

روی مادربورد یه کانکتور هست به نام Auxiliary Power for Graphic که کنارش J1 نوشته شده و تو دفترچه راهنما نوشته نصب یک کانکتور خروجی پاور باعث ارتقاء پرفورمانس کارت گرافیک میشه.حالا سوالم اینه که نصب کانکتور به
    این قسمت رو با توجه به سیستم پیشنهاد می کنید یا نه؟ و اینکه اگه بخوام نصب کنم باید کانکتور IDE به این قسمت نصب بشه؟چون کنار پین چهارم نوشته VCC اما کنار پین چهارم کانتور IDE نوشته +5VDC ببخشید اگه سوالم مبتدیانه اس من موندم این کانکتور رو نصب کنم یا نه.یه عکس از مادربورد در لینک زیر هست که محل کانکتور J1 روش مشخص شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال بی ربط دیگه هم داشتم.کیس من قدیمیه.همونطور که می دونید پاور با 4 پیچ به کیس وصل میشه که سه پیچ در گوشه ها و یک پیچ کمی از یکی از گوشه ها فاصله داره.به این ترتیب اگه بخوام هر چهار پیچ رو ببندم پاور من سر و ته نصب میشه.الان هم سر و تهه.یه فن دوازده سانتی هم بغل پاور هست که الان به طرف سقف کیسه و با فاصله حدود 1 سانت هوا رو به طرف سقف کیس هدایت می کنه.می خواستم ببینم اگه پاور اینجوری سروته باشه مشکلی براش پیش نمیاد؟چون الان هم داره یه کمی بوش میاد.شاید هم به خاطر نو بودنشه (الان سیستمو بستم)البته روی پاور یه برچست هست که نوشته HI-POT test OK - Grounded test OK یه همچین چیزی.این یعنی در حالت عادی و سروته مشکلی نداره؟
    ممنون
    Last edited by hamedchtsz; 05-02-2009 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان الان دمای سیستم رو چک کردم بعد از یک ساعت که روشن بوده و فقط هم تو این یکی ساعت تایپ می کردم دمای سی پی یو 39 دور فن سی پی یو 2900 و دمای سیستم 42 درجه هست.آیا این دما غیر عادی نیست؟ضمنا کیس من فن نداره و حتی روی در بغل جلوی سی پی یو هم باز نیست که سی پی یو هوا رو از بیرون مکش کنه.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان الان دمای سیستم رو چک کردم بعد از یک ساعت که روشن بوده و فقط هم تو این یکی ساعت تایپ می کردم دمای سی پی یو 39 دور فن سی پی یو 2900 و دمای سیستم 42 درجه هست.آیا این دما غیر عادی نیست؟ضمنا کیس من فن نداره و حتی روی در بغل جلوی سی پی یو هم باز نیست که سی پی یو هوا رو از بیرون مکش کنه.
    دمای پردازنه یک خورده بالاست. دما باید حدود 30 باشه. البته به دنای نحیط هم بستکی داره، اطراف کیس فرادیاتور یا بخاری وجود داره؟ البته طراحی ضعیف کیس هم تأثیر گذاره!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دمای پردازنه یک خورده بالاست. دما باید حدود 30 باشه. البته به دنای نحیط هم بستکی داره، اطراف کیس فرادیاتور یا بخاری وجود داره؟ البته طراحی ضعیف کیس هم تأثیر گذاره!
    نه اتفاقا دمای اتاق خیلی هم پایین هست حدود 18 درجه و بخاری هم روشن نیست.حالا باید چکار کنم؟ضمنا حداکثر دمای مجاز برای سی پی یو چقدره؟مثل اینکه تو دفترچه نوشته بود 38

اگه ممکنه در مورد کانکتور j1 که در پست اول نوشتم راهنمایی بفرمایید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •