تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: ليست سوال ها و پيشنهاد ها ...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

14 ليست سوال ها و پيشنهاد ها ...!

من پيشنهاد ميدم بلو پرينت هايي كه نيست خودمون بكشيم . بهتره به خودمون متكي باشيم.بنا بر اين من پيشنهاد دارم كسي كه طراحي خوبي داره بلو پرينت هاي درخواستي را طراحي كنه.
    -----------------
    سوال ها

1-آيا ميشود در يك صحنه چند بار ضاويه ي دوبين را عوض كرد ؟ مثلا دوربين از جلو است يكباره به سمت عقب برود.

2-با چه مدلي (مربع و استوانه و ...) مدلم را بسازم كه بهتر دربياد ؟

3-مثلا من يك مدل دارم اين مدل شيوه ي راه رفتن خودشو دارد . من ميتوانم شيوه ي راه رفتن را از قبل طراحي و بعدا در انيميشن اعمال كنم .

4-براي رندر گيري مثلا (آب - آتش و مو و...) زماني بسيار بسيار طولاني لازمه براي كيفيت hd . من چي كار كنم كه در يك فاصله ي زماني كم . بتوانم در همين كيفيت رندر كنم.
    ------------------------------------
    قابل توجه دوستان . مي توانند سوال ها را براي جلو گيري از شلوغ شدن انجمن در همين بحث مطرح كنند. و از دوستان ديگر جواب خود را بگيرند مثل من.

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آيا ميشود در يك صحنه چند بار ضاويه ي دوبين را عوض كرد ؟ مثلا دوربين از جلو است يكباره به سمت عقب برود
    بله...batch render کارش همینه..چندتا دوربین میذاری تو صحنه و مشخص میکنی هر دوربین چه فریمهایی رو رندر کنه...

2-با چه مدلي (مربع و استوانه و ...) مدلم را بسازم كه بهتر دربياد ؟
    بستگی به جسم داره...مثلا برای بدن انسان از استوانه استفاده کنی راحت تری...ولی برای ماشین مکعب مناسبه..البته این رو هم بدون که اسم این کار box modeling هست و با مکعب هر چیزی رو میتونی بسازی...

3-مثلا من يك مدل دارم اين مدل شيوه ي راه رفتن خودشو دارد . من ميتوانم شيوه ي راه رفتن را از قبل طراحي و بعدا در انيميشن اعمال كنم .
    درست متوجه نشدم ولی اگه منظورت اینه که آیا میشه انیمیت یه کاراکتر رو ذخیره کرد و چند بار استفاده کرد باید بگم میشه...البته اگه از biped استفاده کنی...راه خیلی خوبش اینه که از نرمافزار تخصصی انیمیشن سازی مثل motion builder استفاده کنی.

4-براي رندر گيري مثلا (آب - آتش و مو و...) زماني بسيار بسيار طولاني لازمه براي كيفيت hd . من چي كار كنم كه در يك فاصله ي زماني كم . بتوانم در همين كيفيت رندر كنم.
    تقریبا میتونم بگم راهی وجود نداره...همه دنیا این مشکل رو دارن...
    برای مو روش ساخت غیر از hair and fur هست...تو یه تاپیک راجع بهش بحث شده...تاپیکش هنوز هم تو صفحه اوله..به اونجا مراجعه کن...

قابل توجه دوستان . مي توانند سوال ها را براي جلو گيري از شلوغ شدن انجمن در همين بحث مطرح كنند. و از دوستان ديگر جواب خود را بگيرند مثل من.
    برای هر سوال باید تاپیک جدا زده بشه..چون اینطوری تاپیک شلوغ میشه و بچه ها به جوابشون نمیرسن...

یه مطلب دیگه....برنامه ای که باهاش کار میکنی رو حتما بنویس...من الان برای مکس جواب دادم...در صورتی که ممکنه شما مایا کار باشی و جوابهای من به دردت نخوره...
    Last edited by SSS_HHH_OOO; 05-02-2009 at 01:25.

3. 9 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

سلام اقا شهاب ميشه يكم در مورد اين batch render توضيح بدين؟ (اگه بدجا سوال كردم شرمنده!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Animators's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

12

دم شما گرم به خاطر تاپیک بسیار ارزشمندتون .... من قبل از اینکه طراحی پیدا بشه و طراحی کنه دو تا سفارش دارم.
    یکی بلوپرینت یه شکارچی قدیمی . از اینهایی که در نقاشی ضامن آهو می کشند.
    دومی وجود ندارد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

14

درست من با مكس كار ميكنم 9-32bit .
    اين چي كار كنيم :
    من پيشنهاد ميدم بلو پرينت هايي كه نيست خودمون بكشيم . بهتره به خودمون متكي باشيم.بنا بر اين من پيشنهاد دارم كسي كه طراحي خوبي داره بلو پرينت هاي درخواستي را طراحي كنه.

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست من با مكس كار ميكنم 9-32bit .
    اين چي كار كنيم :
    سلام رفیق
    پیشنهادت قشنگه و ایرادی که داره اینه که کسی این کارارو در راه رضای خدا که انجام نمیده یا به قولی مگه کسی بی کاره بیاد Blueprint های مارو بکشه...
    در هر صورت شما Blueprint که خواستی بگو اگه در دسترس بود حتما میزاریم اگه نبود و قابل کشیدن بود سعی میکنیم این کارو انجام بدیم...

8. 2 کاربر از b3dnet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برای ساخت شنل پاره برای یک نفر چه کار باید کرد ؟

زبراش چه جور برنامه ای است ؟ محیط کارش چه جوریه ؟ به چه درد میخورد ؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

زیبراش نرم افزاریه که بیشتر به صورت ترکیبی با یکی از نرم افزارای سه بعدی ازش استفاده میشه
    اما خودشم میتونه مدلوئ از ابتدا بسازه

و معمولا مدل در حالت پایه بدون جزئیات میره تو اون برنامه و اونجا با قلم ها روش کار میکنی و بهش جزئیات میدی
    بعد دوباره میاریش توی نرم افزار سه بعدی قدرت مند

فقط اینکه بیشتر برای مدل های نرم به کار میره مثل آدم یا حیوونی چیزی

11. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_1ta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

14

سلام،
    ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم... نمیخواستم یه تاپیک جدید باز کنم؛

این یه تیکه که تویه عکس مشخص کردم، خیلی کوچیک شده و برای همین کار باهاش خیلی سخته...

قبلاً بزرگ بودا... ولی نمیدونم چرا کوچیک شده

ممنون

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

عکسی لود نشد دوست عزیز

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •