ويك ديكشنري خوب را لينكش را بزاريد .....
اگر تونستيد اخرين ورژن بابيلون به همراه كرك وسريال را هم بزاريد ممنون....
ويك ديكشنري خوب را لينكش را بزاريد .....
اگر تونستيد اخرين ورژن بابيلون به همراه كرك وسريال را هم بزاريد ممنون....
اقا يك ديكشنري هم كه بتونه جملات را جمله به جمله ومتن به متن فارسي كنه بزاريد.....
شما ميتونيد از اخرين ورژن بابيلون به همراه كرك وسريال در همين سايت با يك جستجو استفاده كنيد
من هم اونو دانلود كردم كرك هم كار كنه
ديكشنري كلمه اي خيلي دقيق تر از متني هست يعني اصلآ متني فقط جملات مبتدي رو درست ترجمه مي كنه
تازه بايد براي دانلود اينترنت پر سرعت داشت من كه از بابيلون راضيم.(فقط با 1 كليك)!
دوست عزیز jarooo_khakandaz !
من خودم لغت نامه دهخدا را دارم ، اما چون سرعتم خوب نیست ، نمی تونم برات آپلود کنم . اگه گیر اوردی راحت می تونی با Clone CD یا Alcohol رایتش کنی . قفلش از نوع Laser Lock هست . متاسفم ...
لغت نامه معین هم من توی اینترنت زیاد دیدم . اما دقیقا یادم نیست . یه serach بکن . حتما پیدا می کنی . شاید توی سایت نسل جوان بتونی پیدا کنی .
خوب نارسیس کرک شده هم دارم که باز به علت سرعت پایین نمی تونم برات بذارم .
=====++====> در کل متاسفم ! چون سرعتم خیلی پایینه .
گلاب به رو تون . روم بديوار ( جارو - خاك انداز ) جان چه توقعي داري ها .نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
آخه آپلود و دانلود كردن دوتا CD نارسيس و فرهنگ معين و لغت نامه دهخدا به اندازه خريد شركت هاي توليد نرم افزار+ كليه حقوق مولفين بابت نوشتن اين نرم افزارها ( هزينه داره ) وقت هم حساب كن + هزينه اشتراك + تلفن + CPU هايي كه مي سوزه و . . .![]()
خب باباجان بدو سركوچه از اون مغازه CD فروشي بغل سبزي فروشي جعفرآغا بخر ديگه ---- ضمنا تو راه كه برميگردي هم يه نوشابه براي خودت بخر .
سلام
لطفا نرم افزار درج2 كه داراي نيم ميليون بيت شعر است را برام بذارين متشكرم
بابا دمتون گرم من نمي دونستم دو سي دي فكر كردم 7 -8 مگه ببخشيد...
سلام عزيز دلنوشته شده توسط jarooo_khakandaz
خب حالا آدرست رو برام بفرست تا يه ديكشنري خوب و چندتا فارسي ساز عالي و فرهنگ لغت معين را برات بفرستم .
علي يارت پسرم نشاني خودت را به اين ايميل بفرست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)