مشکل با dvd wirter
یه dvd writer teac دارم ... نمیدونم چرا با بعضی از dvd ها مشکل داره
مخصوصا با data write ...
نمیشه درستش کرد ؟ یهو رایت نمی کنه ، رایت میکنه نمیخونه
نمیدونم چشه ....
مشکل با dvd wirter
یه dvd writer teac دارم ... نمیدونم چرا با بعضی از dvd ها مشکل داره
مخصوصا با data write ...
نمیشه درستش کرد ؟ یهو رایت نمی کنه ، رایت میکنه نمیخونه
نمیدونم چشه ....
چه مشكلي؟
بايد دقيقا بيان كنيد
شايد هم دي وي دي حام خراب باشه
من dvd خام میذارم تو دستگاه ، بعد میزنم بره برای رایت ، یهو ارور میده dvd در میاد ....
حالا یکی دیگه :
مثلا dvd رایت شده ، میذاری تو دستگاه هیچ فایلی نشون نمیده ، در حالیکه تویه دستگاه دیگه سالمه ....
دو نوع dvd ]م گذاشتم توش همینطوریه ...هم +dvdr هم -dvdr
قاطی داره بخدا![]()
برخی از dvd ها با بعضی از مارکها خوب کار نمی کنه. این طبیعیه. من teak دم دستم نبود که تست کنم. ولی شما dvd خامتو عوض کن یه مارک دیگه بگیر. اگه جواب بند شاید صعیف شده. جواب نداد ببر گارانتی.
من هم رایتر سوزوکی دارم . با دی وی های پرینکو و فلش تا 70% که می ره کامپلت نمی کنه و خطا می دهد.
اما با دی وی سوزوکی رایت کرد . فکر می کنید با چه دی وی هایی می تونم رایت کنم ؟
یک سئوال دیگر : این پیغام چه معنی داره ؟
![]()
در مورد سوال اولتون که خودتون جواب دادین. کلا قانون خاصی نداره باید خودت تست کنی ببینی با کدوم بهتر جواب میده. در مورد پیغام هم نرو پیغام داده که شما یه dvd رایت شده گذاشتین و می خواین ادامه اونو رایت کنید. ولی فصل اول رایت session امکان داره که دیگه قابل دسترس نباشه. (کلا رایت دوباره اگه ته سیدی یا دی وی دی باز باشه امکان داره سری های رایت بعد قبلی ها رو غیر قابل دسترس کنه. ودر ضمن رایت دوباره سرعت دسترسی به اونو خیلی بیشتر می کنه.
از چه نرم افزاریی واسه رایت استفاده میکنی؟
من از نرو استفاده میکردم کلی دی وی دی خراب کرد
از Ashampoo استفاده کن...
شاید مشکل رایت کردنت حل شه
اما من که از دی وی خام استفاده می کنم و این پیام می آد !!!
البته من اولی رو کلیک می کنم و مشکلی هم پیش نیومد...
ضمنا من با نرو 7 رایت می کنم ...
اما تو ردیف دی وی های سوزوکی خام چه دی وی هایی قرار داره تا راحت رایت بشن ؟
خوب مارک dvd خامتو عوض کن. dvd sony رو امتحان کردی؟ البته همه جا ندارند. من سوزوکی نداشتم که بتونم دقیقا بگم. شما خودت با چند تا مارک معتبر امتحان کن.
سلام به بروبچز باحال p30
من فعلا با این پرینکو قرمز ها کنار اومدم .... فقط یه بدبختی داره ، اونم اینه که فقط با سرت 2x میره برای رایت
بهترین dvd writer که با همه ی مارک ها جور باشه چیه ؟ pioneer یا hp یا samsung و ....
دفه بعدی برم از اونا بگیرم .... با این teac خیلی حال نکردم .... شمام نخرید ..... شیندم pioneeer خیلی خفنه ...
دم همتون گرم .... مخلصیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)