سلام
من می خواهم سیستمم را تقویت کنم در حد همین چند قطعه اصلی مادربورد ، سی پی یو ، رم ، کارت گرافیک ، پاور دیگه فکر نمی کنم واجب باشه بقیه قطعات را عوض کنم بعد حالا می خواهم یک قطعاتی را به هم پیشنهاد کنید که این شرایط را داشته باشد.
1-قطعات را در حدی باشد نه خیلی گران باشد نه ارزان می خواهم بعد از 8 سال که می خواه ارتقا بدم قطعاتی را بخرم حداقل کارم را تا 4 سال اینده راه بندازد .
2-من با کامپیوتر هم کار می کنم میکس ، بازی ، برنامه نویسی ، کارهای گرافیکی و کارهای متفرقه( واقعا این سیستم جونم را به لبم رسونده )!!
3- رم 4 گیگ باشه
4- مادربورد اسلات هاش زیاد باشه بالای 4 تا و روی بورد حداقل 2 پورت ide داشته باشد برای هارد و دی وی دی رایتر
5- سی پی یو 4 هسته ای
6-پاور هم جواب گوی این سیستم به راحتی باشد که مثلا اگه روزی کارت --- اضافه کردم مشکلی پیش نیاد یا قطعه دیگر
7- کارت گرافیک هم بازی های در حال حاضر را به راحتی ساپورت کند.
8-موجودی هم مهم نیست نه قطعات انچنان گران باشد بشه یک میلیون نه انقدر پایین باشد که بشه 200 هزار تومان
9- خلاصه کلام چیزی می خواهم که بعد از 8 سال که می گیرم چند سال اینده خدام را در نیاره پشیمان نشم .
خیلی ممنون میشم من را راهنمایی کنید دیگه با این توضیحات فکر کنم هم کامل باشه هم حساسیت من را متوجه شده باشید.