تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پرینتر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14 راهنمایی برای خرید پرینتر!

با سلام من می خوام یه پرینتر بخرم با این مشخصات :

سیاه و سفید باشه و کیفت چاپ بالایی داشته باشه سرعتش زیاد مهم نیست اما می خوام کم مصرف باشه و شارژ هم ساده و ارزان باشه قیمش هم زیر 100 تومن باشه البته من در مورد لیزری یا جوهر افشان (شایدم سوزنی ) اطلاعات زیادی ندارم شما بگید برای ی یک کاربر خانگی کدومش بهره ؟ در ضمن عمرش هم زیاد باشه دوستان اگه مدلی می دونند معرفی کنند!
    راستی اگه تو این قیمت می شه چاپگر رنگی خوب هم خرید بگید (همون شرایط بالا براش صدق می کنه (البته به جز سیاه و سفید بودنش))

با تشکر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

خوب کسی که جواب مارو نداد ولی من hp 1006 خریدم یه سوال برام پیش اومده به این عکس نگاه کنید :

محل ورود کاغذش تو تا جا داره که هر دو تاش ابزاری برای تنظیم اندازه ی عرض کاغذ هست من کاغذ رو تو پایینی گذاشتم می خواستمببینم
    بالایی به چه دردی میخوره؟

Last edited by p30pro; 06-02-2009 at 12:05.

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مخزن کاغذش همون پایینی هست و فقط از همین راه میشه تغذیش کرد......

خط کش بالا هم برای اینکه وقتی کاغذ بیرون میاد یک دست باشه و روی تعداد بی نظمی ایجاد نشه.....

اتفاقا پرینتری که گرفتید واقعا عالی هست

4. 2 کاربر از amin123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dehghani_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرينتر خوبي خريدي. يه راهنمايي كه از دستم بر مي‌ايد اينه كه كارتريج‌هاي اصلي اينا خيلي زود تموم ميشن ولي وقتي مي‌دي شارژ بهتر كار ميكنن و عمرشون زيادتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مخزن کاغذش همون پایینی هست و فقط از همین راه میشه تغذیش کرد......

خط کش بالا هم برای اینکه وقتی کاغذ بیرون میاد یک دست باشه و روی تعداد بی نظمی ایجاد نشه.....

اتفاقا پرینتری که گرفتید واقعا عالی هست

من تست کردم از هر دو راه کاغذ قبول می کنه ولی اولویت با او مخزن ده تا یی هست فکز کنم به خاطر این باشه که مثلا 150 تا کاغذ تو پایینی بزاری بعد مثلا اگه خواستی یه خاغذ a5 بزنی دیگه اون 150 تا رو در نیاری چون وقتی تو مخزن اولی کاغذ نباشه می ره سراغ دومی !

7. این کاربر از p30pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام، من یک پریینتر می خوام که صرفاً برای پرینت عکس باشه، چی پیشنهاد می کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرينتر خوبي خريدي. يه راهنمايي كه از دستم بر مي‌ايد اينه كه كارتريج‌هاي اصلي اينا خيلي زود تموم ميشن ولي وقتي مي‌دي شارژ بهتر كار ميكنن و عمرشون زيادتره
    سلام آقای دهقانی

برای شارژش از تونر (پودر) با چه مارکی استفاده میکنی ؟

آیا پس از شارژ شکل و لوگو رو بی کیفیت چاپ نمیکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم همین سوال رو دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقای دهقانی

برای شارژش از تونر (پودر) با چه مارکی استفاده میکنی ؟

آیا پس از شارژ شکل و لوگو رو بی کیفیت چاپ نمیکنی ؟

آبا خودتون مبخوابن شارژش کنین؟ توصیه میکنم این کارو نکنین چون خیلی کثافت کاری داره. هر کارتریج تونر خاص خودشو داره . سعی کنین از تونرهای ریز (ریز ترین تونر موجود در بازار- هر مارکی) استفاده کنین. اینجوری کیفیت کارتون در حد خوبی باقی میمونه . ولی همیشه یادتون باشه که کارتریج شارژ شده یک خط یا لکه یا یه چیزی میندازه. با این قسم باید یه جوری کنار بیاین . البته این فقط زمانی خودشو نشون میده که یک صفحه یک دست سیاه چاپ کنین. در هر صورت کلا به شارژ کردنش می ارزه. اگه خودتون خواستین شارژ کنین بگین تا بیشتر توضیح بدم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، من یک پریینتر می خوام که صرفاً برای پرینت عکس باشه، چی پیشنهاد می کنید؟
    دوست عزیز برای چاپ عکس فقط و فقط کانن بخر. به دلیل این که کانن از تکنولوپی بابل جت استفاده میکنه یعنی بجای اینکه نقاط رو کنار هم چاپ کنه تا عکس تولید بشه بوسیله حباب رنگ رو روی کاغذ می پاشه. این باعث میشه که عکس چاپ شده ترام نداشته باشه. یعنی نقطه نقطه نباشه. دقیقا مثل چاپ عکس (ظهور و چاب) میمونه. لبته ایرداتی هم داره که قیمت کارتریج و قیمت خود چاپگر کمی گرونه. من 420 هزار تومن قیمت A3 رو داشتم . توضیح اضافه اینکه این چاپگر 6 رنگ هست یعنی علاوه بر cmyk دو رنگ اضافه LY و LC رو هم داره. دیگه اینکه.... بپرسین تا بگم. راستی جوهراش هم زیاد ارزون نیست. یادم نیست چنده و لی میدونم که همون موقع که من میخواستم بخرم ( 2 سال پیش) قیمت کارتریج یک مانع اساسی برای خریدم محسوب شد و رفتم 1280 اچ پی خریدم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •