سلام
با چه برنامه ای میشه دمای سیستم و ....و هر چیزی که در رابطه با سیستم باشه رو مشخص کرد اگه کمی هم توضیح باشه
ممنون میشم
ممنون از راهنماییتون
سلام
با چه برنامه ای میشه دمای سیستم و ....و هر چیزی که در رابطه با سیستم باشه رو مشخص کرد اگه کمی هم توضیح باشه
ممنون میشم
ممنون از راهنماییتون
سلام دوست عزیز ، با استفاده از برنامه های cpu Z دمای سی پی یو و با استفاده از gpu z دمای کارت گرافیک رو دید ، میتونید در بحثهای اورکلاک مطالب کاملتری ببینید
speedfan تمام دما های مربوط به سیستم رو به شما میده و اون دو نرم افزار بعدی هم مخصوص CPU و کارت گرافیک هستن ...
SpeedFan 4.37 :
GPU-Z 0.3.1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU-Z 1.49 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
من اين برنامه رو دانلود كردم
ممنون ميشم كمي در موردش توضيح بديد ..
مثلا اينا چيه :
Temp 1 : 43c
Temp2 : 40c
Temp3 : 37c
HD0 : 39c
Fan 1 : 3590 rpm
Fan 2 : 0
Fan 3 : 0
Vcore1 : 1.49v
Vcore2 : 2.58v
در واقع يه توضيح كلي![]()
اونكه چرخش فنه
اخري مال ولتاژ هسنه هاي cpuا
اولي رو نميدونم ولي بعديش hdd نوشته؟
دوست عزیز برای دمای CPU میتونید از برنامه ی CoreTemp استفاده بکنید که مدیر انجمن سخت افزار Stream عزیز به من پیشنهاد کردن. خیلی کم حجم هست و دمای هسته/هسته ها رو در سیستم تری نشون میده.
موفق باشید
دوستان یه سری اطلاعات دادن !منم یه سری اطلاعات دارم ولی مطمئن نیستم !!! در ضمن این temp ها رو می تونین توی tab های دیگه ببینین !
Temp 1 : احتمالا مربوط به دمای مادربورد میشه !(توی tab های دیگه در موردش توضیح داده شده !)
Temp2:این هم باید مال CPU باشه !
Temp3:این رو نمی دونم ولی حدس می زنم که مال گرافیکه !
HDD: هم که معلومه ماله هارده
FAN1: این هم دور فن سی پی یو هست !
FAN 2 & 3 : بستگی به نوع کیست داره ! بعضی از فن کیس ها و پاور ها می تونن دور فن رو تشخیص بدن ! اگه 0 باشه یعنی فن پاور شما نمی تونه که چیز مهمی نیست ! مهم همون فن سی پی یو هست !
Vcore1&2 : این ها هم که معلومه ! ولتاژ مورد مصرف قطعات ! (احتمالا این دو تا مربوط به سی پی یو باشن !
تو بخش help نرم افزار دقیقا باید توضیح داده شده باشه که هر کدوم مربوط به چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)