سلام دوستان
من یه مقاله در این مورد می خوام که بتونم در سطح ابتدایی با cmd برنامه بنویسم(فکر کنم بدرد بخور و کار راه اندازه) ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی ممنونم
سلام دوستان
من یه مقاله در این مورد می خوام که بتونم در سطح ابتدایی با cmd برنامه بنویسم(فکر کنم بدرد بخور و کار راه اندازه) ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی ممنونم
تو از help خود cmd استفاده کن خیلی بدرد بخوره
اونو که میدونم با خیلی از دستوراتش هم آشنام ولی قالب کلی نوشتن برنامه رو می خوام. اگر دو تا برنامه ساده رو کدشو بدید خودم متوجه میشم.ممنون
خيلي مي بخشيد مثلا چي ميخوايد با cmd بنويسيد؟اونم با يه برنامه commander که کارش فقط دريافت فرمان و اجراي اون هستش ميخوايد چيکار کنيد؟ باز با notepad ميشه بوسيله يکسري دستورات يه کاري رو در قالب فايلهاي BAT انجام داد ولي با cmd ...
البته اگر شما تو نت پد هم بنویسی در نهاین مجبوری بافرمت bat سیو کنی تا قابل اجرا باشه که باز میشه همون !! درکل سه تاش یکیه ! ( cmd و notepad و run ) یه نمونه خیلی ساده : shutdown -s این دستور سیستمو بعد از 30 ثانیه خاموش میکنه shutdown -a دستور قبل رو خنثی میکنه حالا میشه یه پارامتر اضافه کرد مثلا shutdown -s -t 60 سیستمو بعد از 60 ثانیه off میکنه !! به همین منوال میشه از دستورات ساده شروع کرد و با ترکیب اونا شبه برنامه های خیلی مفید یا خیلی مخربی نوشت !!!
اين هم يه نمونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح : یه چک دیسک از درایو c میگیره بعد یه گزارش ایجاد میکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)