سلام به همه دوستان.
درایور مربوط به کارت Canopus DVX رو می خواستم.ممنون میشم اگه کسی داره بذاره.توی cd ادیوس،یه درایور داره که نوشته برای پریمیر پرو هست.اما هر کاری کردم نه پریمیر معمولی کارتمو شناخت و نه پرو.
یه سوال دیگه هم داشتم که هنوز جواب قطعیش رو نه از اینترنت نه از هیچ حا پیدا نکردم.زمانی که می خواستم سیستم تدوینم رو جمع کنم،اصلا فرصت نداشتم و پروژه ای داشتم که باید تحویل می دادم و اگه اون روز جمع نمی کردم،یه هفته بازارها تعطیلی می خورد و کارم به هم می خورد.
از چندین و چند نفر پرسیدم که کارت گرافیک چی بگیرم؟همگی گفتن که کارت کپچر Canopus DVX فقط کارت گرافیک ATI X1050 یا Geforce X1050 رو ساپورت می کنه.وگرنه خروجی تلویزین نمیاد و تصویر سیاه خروجی میده.حتی از اوسیپو نامی هم که کارت کپچرم رو ازش خریدم و از وارد کنندگان بزرگ تجهیزات تدوین هستن پرسیدم،یه کارتن پر از مارک و مدل های مختلف کارت گرافیک رو بهم نشون داد و گفت تمام اینهارو امروز تست کردم ببینم جایگزین X1050 چیزی هست که هیچ کدوم جواب نداد.سر همین خیلی گشتم و به زور کارت x1050 گرفتم.خواستم بپرسم آیا کسی هست که کارت DVX داشته باشه و کارت گرافیکی به غیر از X1050 داشته باشه؟می خواستم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم،اما میترسم چیز دیگه بگیرم بمونه رو دستم.اگه کسی داره،لطفا مدل و مشخصاتش رو هم بگه.
ممنون