تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: از بین رفتن فایل های آفیس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض از بین رفتن فایل های آفیس

با سلام خدمت اعضای محترم . ویندوز من xp service pack 2 است .
    من یک مشکل جدی با فایل های آفیس پیدا کرده ام از شما اعضای با تجربه میخواهم که راهنمایی بفرمایید .
    پارتیشن E کامپیوتر من که یک پارتیشن local هست و در داخل این پارتیشن اطلاعات حیاتی من از جمله فایل های آفیس بوده است . به دلیل ویروسی شدن هاردم مجبور شدم درایو E رو فرمت کنم .( به این دلیل که اصلا درایو E رو بعد از ویروسی شدن باز نمی کرد و با آنتی ویروس به روز هم نتونستم ویروس رو از بین ببرم ) خلاصه ماجرا اطلاعات درایو E از دست رفت . بعد از بازگردوندن اطلاعات به کمک یک نرم افزار ریکاوری همه اطلاعات بر گشت و سالم بود به جز تمام فایلهای آفیس و برخی از عکسها ( اکثرا اونایی که اسمشون با شماره بوده مثلا 12.jpg )
    فایلهای عکسم باز میشوند ولی not preview هستند و فایلهای آفیسم باز میشوند ولی یک پیغام میدهند که در یک پنجره حروف به صورت ناخوانا نشان داده میشوند و نوع فونت رو شناسایی نمیکنه و میگه که فایل شما قابل شناسایی نیست و تمام متن رو به صورت مربع یا حروف ناخوانا نشان میدهد . در ضمن با چند نرم افزار ریکاوری هم امتحان کردم اونها هم فایلها رو به همین صورت بر میگردونند . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اعضای محترم . ویندوز من xp service pack 2 است .
    من یک مشکل جدی با فایل های آفیس پیدا کرده ام از شما اعضای با تجربه میخواهم که راهنمایی بفرمایید .
    پارتیشن e کامپیوتر من که یک پارتیشن local هست و در داخل این پارتیشن اطلاعات حیاتی من از جمله فایل های آفیس بوده است . به دلیل ویروسی شدن هاردم مجبور شدم درایو e رو فرمت کنم .( به این دلیل که اصلا درایو e رو بعد از ویروسی شدن باز نمی کرد و با آنتی ویروس به روز هم نتونستم ویروس رو از بین ببرم ) خلاصه ماجرا اطلاعات درایو e از دست رفت . بعد از بازگردوندن اطلاعات به کمک یک نرم افزار ریکاوری همه اطلاعات بر گشت و سالم بود به جز تمام فایلهای آفیس و برخی از عکسها ( اکثرا اونایی که اسمشون با شماره بوده مثلا 12.jpg )
    فایلهای عکسم باز میشوند ولی not preview هستند و فایلهای آفیسم باز میشوند ولی یک پیغام میدهند که در یک پنجره حروف به صورت ناخوانا نشان داده میشوند و نوع فونت رو شناسایی نمیکنه و میگه که فایل شما قابل شناسایی نیست و تمام متن رو به صورت مربع یا حروف ناخوانا نشان میدهد . در ضمن با چند نرم افزار ریکاوری هم امتحان کردم اونها هم فایلها رو به همین صورت بر میگردونند . لطفا راهنمایی کنید . ممنون
    این مشکل رو من هم چند بار دیدم، فایل های افیس بعد از ریکاوری تا به حال من ندیدم که سالم بر گشته باشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینا کار میکنن؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •