تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: اساتید:این ویروسه؟Nod32 آپدیت شده نمی شناسدش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض اساتید:این ویروسه؟Nod32 آپدیت شده نمی شناسدش!

سلام دوستان.من متوجه پوشه ای به نام Recycler تو درایو هام شدم و از اونجایی که یه ویروس معروف به همین اسم هست نود 32 رو آپدیت کردم ولی باز نشناختش . این چیه؟ اگه ویروسه چطور پاکش کنم؟این پوشه نه باز می شه و نه Delete !!

Last edited by majid_cat; 01-02-2009 at 20:15.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز .. شما باید تا جایی که امکان داره دو آنتی ویروس رو به طور همزمان با نامهای کاسپرسکای ورژن 2009 اینترنت سکوریتی و avg نصب کنی ..
    این 2 آنتی ویروس همزمان با هم نصب شده و در سیستم بدون مشکل کار میکنند .. تخصص avg در از بین بردن فایلهای جاسوسی و تروجان و درکل threats هستش .. این ویروس به این صورت عمل میکنه که با هر بار ریست کردن سیستم تمام درایوها با ارور مواجه میشند .. یعنی با کلیک رو هر درایو با یه ارور مواجه میشید.. هیچ راهی جز از بین بردنش ندارید

از این راه وارد شده :
    tools>>>folder option>>>view>>>hide protected op
    تیک این گزینه رو بردارید یعنی hide protected...... حال بدون کلیک بر روی درایوهاتون .. کلیک راست بر روی هر درایو کرده explore را انتخاب کنید .. حالا تمام فایلهای مخفی با نام reclycler و شاید autoran inf رو shift delet کنید .. بعد از این کار حالا نوبت اسکن توسط آنتی ویروس avg هستش .. قبلش باید حتما update بشه .. بعد Avg یه بار دیگه سیستم رو توسط کاسپرسکای تست کنید ... مطمئن باشید این تنها راه حل از بین بردن کامل این ویروسه .. به شخصه حدود 5 سیستم رو به این طریق نجات دادl

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که گفتم این پوشه delete نمی شه! آنتی ویروس Nod32 من هم به تاریخ 20009.01.26 آپدیت هست. ورژنش هم 3.0.684.0 هست.هنگام باز کردن درایو ها با هیچ اروری مواجه نمی شم.قبلا یک بار ویروسی شده بود سیستمم و با همین Nod کشی کردم و فایل های Autoran.inf پاک شدن.حالا این پوشه ها موندن ! شاید مشکلی ندارن و آسیبی نمی رسونن درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بببین دوست من شما روی این فایل کلیک کردی .. واسه همین احتمالا delet نمیشه .. اگه دوباره ویندوز رو نصب کنی و قبلش کلیک نکنی راحت پاک میشه ..هر ویروسی کم کم سیستم رو به گند میکشونه.. یه جورایی مطمئنم کم کم این مشکل رو براتون ایجاد میکنه .. به احتمال زیاد monitoring نود 32 نمیزاره این ویروس فعال بشه ... اما با تجربه خودم نود 32 قابلیت پاک کردن این ویروس رو نداره فقط از فعالیتش جلوگیری میکنه .. حواست باشه که اگه ویندوزت عوض بشه رو این فایلا کلیک کنی در صورتی که آنتی ویروست غیر فعال باشه بدجور اذیت میکنه.. خلاصش مراقب باش که بخواد فعال بشه بدجور مرض میریزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

شما به جز نود 32 آنتی ویروس آپدیت شده ی دیگه ای دارید؟ لینک خود برنامه + آپدیت های جدیدشو می شه بذارین؟ترجیحا mcafee یا kaspersky !

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من در حال حاضر به دلیل اینکه سیستم تقریبا قدرتمندی دارم از 2 آنتی ویروس avg و کاسرپرسکای 2009 استفاده میکنم...
    شما برای دانلود محصولات کاسپرس باید به این تاپیک برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

الزاما وجود این فلدر بیانگر ویروسی بودن سیستم شما نیست
    چون این فلدر یکی از فلدر های سیستمی خود ویندوز هست که اطلاعات مربوط به فایلهایی که حذف می شوند توی اون ذخیره میشند
    و عاقلانه است که در حالت عادی این فلدر نه حذف شود و نه توسط برنامه های ویروس کش به عنوان ویروس تشخیص داده شود
    (اما اگه ویروسی باشه کاسپراسکای میشناسدش )

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

الزاما وجود این فلدر بیانگر ویروسی بودن سیستم شما نیست
    چون این فلدر یکی از فلدر های سیستمی خود ویندوز هست که اطلاعات مربوط به فایلهایی که حذف می شوند توی اون ذخیره میشند
    و عاقلانه است که در حالت عادی این فلدر نه حذف شود و نه توسط برنامه های ویروس کش به عنوان ویروس تشخیص داده شود
    (اما اگه ویروسی باشه کاسپراسکای میشناسدش )
    اگه منظورتون system 32 ویندوز هستش که درسته .. اما وقتی در تمام پارتیشنها خودنمایی بکنه دیگه نباید با شاید کار داشته باشیم .. بلکه باید بگیم صد در صد ویروسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    OK

پيش فرض

حق با شما بود دوست عزیز.من یادم چند ماه پیش ویروس کشی کرده بودم و این ویروس پاک شده بود و این پوشه ها بقایای ویروس بود که هیچ کاری هم نمی کرد و تونستم به راحتی Delete شون کنم.ممنون و شرمنده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GoldenDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، این پوشه توسط ویروس اتوران ایجاد نشده بلکه مربوط به سطل آشغال هر درایو میشه و فکر کنم بخاطر اینکه شما سطل آشغال سیستمون رو نبستید و ازش استفاده میکنید پاک نمیشه، اون پوشه که ویروس اتوران ایجادش میکنه resycled هست، من از سطل آشغال سیستمم استفاده نمیکنم و فایلها فقط حذف میشن و این پوشه هم قابل حذف هست اما هنگام حذف اولین فایل پس از حذف این پوشه بازم ایجاد میشه، بهتره کاریش نداشته باشی هیچ ضرری نداره، اگر هم نگران ویورس اتوران هستی و این پوشه به نظرت مشکوکه AutorunRemover نصب کن خیالت راحت بشه، موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •