لطفا نرتون رو در مورد مادربورد p5e3 بگید . قیمتش حول 200 تومن هست . به صرفه هست خریدش
لطفا نرتون رو در مورد مادربورد p5e3 بگید . قیمتش حول 200 تومن هست . به صرفه هست خریدش
به نظره من به جای این میتونی p5q_deluxبگیری که از این خیلی بهتره قیمتش هم حدودا 200هستش.
سلام . این برد از چیپ x38 استفاده می کنه که از رده خارجه! و از رم های ddr3 . کلأ خریدش زیاد معقول نیست!
به نظر من پولت رو حسابی دور میریزی.!!!
نه به صرفه نيست . شما كراسفاير هم ميكني ؟لطفا نرتون رو در مورد مادربورد p5e3 بگید . قیمتش حول 200 تومن هست . به صرفه هست خریدش
پس به نظر شما با 200 تومن چه مادربوردی بگیرم. اما هر چی باشه x38 از p45 خیلی بهتره .
به نظره من اگه کراس فایر نمیکنی p5qگزینه مناسبیه ولی اگه میخوای امکانات مینبرد بیشتر باشه p5q_deluxخیلی عالیه.
P5q 135
p5q_delux 190
ُری q زیاد خوشم نمیاد ازشون . چیپ p45 چطوره خوبه یا نه شنیدم برای اورکلاک ضعیفه درسته .
نظرتون در مورد p5e چیه ؟ رم ddr2 میخوره چیپ هم x38 . خنک کنندگی بهتری نسبت به p5e3 داره .
ضمنا رم ddr2 یا باس 1333 چطوره ارزش داره یا نه ؟
فک کنم تنها تفاوت ddr2 و ddr3 توی آینده اونها باشه که drr3 گسترش بیشتری پیدا می کنه . نه ؟ اگه اینطور نیست تفائتش رو بهم بگید .
كاملا غلطه ! اصلا اينطور نيست !چیپ p45 چطوره خوبه یا نه شنیدم برای اورکلاک ضعیفه درسته .
گرونه ! در ضمن قديميه !نظرتون در مورد p5e چیه ؟ رم ddr2 میخوره چیپ هم x38 . خنک کنندگی بهتری نسبت به p5e3 داره .
همچين رمي نداريم !ضمنا رم ddr2 یا باس 1333 چطوره ارزش داره یا نه ؟
اگه شما رم DDR3 ميخواي و آينده نگر هستي بايد Core i7 و X58 بخري نه X38 !! تو X38 ها Maximus Extreme و Maximus Formula عالي هستن كه اولي 290 و دومي 270 تومنه و هم از رده خارج و هم بسيار گرونه . براي شما همون P5Q كافيه . تا 520 مگاهرتز هم اور ميشه .
چطوره هم چین رمی نداریم (ddr2 1333) .اگه نداریم برای چی روی مادربورد ها ddr2 1600 می زنن ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)