سلام از بین دوستان کسی هست که برای زیبا سازی برنامه هاش از اسکین استفاده کرده باشه ؟
سلام از بین دوستان کسی هست که برای زیبا سازی برنامه هاش از اسکین استفاده کرده باشه ؟
این یه نمونه ، نحوه یاستفادش به چه شکله ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ، اگه بخواین که توی برنامه VB ازش استفاده کنید ، هست ،
یکی از سادهترین های این نرمافزار ها و ocx یا dll ها رو میتونید از اینجا دانلود کنید و سریالش هم قرار داده شده :
VbSkiner 2.1 Pro with samples : (همراه نمونه )
حجم :2.5 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VbSkiner 2.1 Pro :
حجم :1.1 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ocx نسخهی pro این برنامه :
حجم :502 Kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویری از تغییرات این برنامه در Skin برنامههای ساختهشده توسط VB :
سریال :
با تشکر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ، فک کنم که منظورتون این بوده باشه ، چون توی قسمت نرم افزار یه تاپیکی به مانند این بود ، ولی به نظرم منظورتون ازش یه چیزی دیگه بوده است .
در ضمن اگر هم بخواین تا Skinهای بیشتری از برنامه و ocx بالا دانلود کنید به این صفحه مراجعه کنید :
البته یه توضیح کوچولو هم درباره این Skinهای موجود در این صفحه رو بدم ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه به صفحهی وب بالا مراجعه کنید ، مشاهده میکنید که جایی یا لینکی برای دانلود نیست ، بله ... باید عکس های کوچکی که در سمت چپ هر نمونه نمایش هست رو ذخیره کنید و از طریق دستور :
اون رو به عنوان Skin برای برنامهی خود در نظر بگیرید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که صد البته توضیحات جامع و کلی در داخل chm همین فایل های دانلودی بالا وجود دارد که با مطالعه و دقت در اونها تمامی موارد مورد نیاز را خواهید آموخت .
Last edited by قاهر - Gahir; 01-02-2009 at 21:53.
مثال :
این تصویر پیش نمایشی از نتیجهی حاصله از قرار دادن عکسی است که در سمت چپ همین عکس در لینک مجموعه مشاهده میکنید ، است .
اینم همون عکسی که ما دربارش حرف میزنیم (عکس چپی)
و اسمش هم BlueSteel و سازندش هم Martin Sanabrias است .
و این کد رو در VB خود اینگونه وارد میکنید :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که میدونستم ، اینا رو میدونید ، ولی اینا رو نوشتم تا کاربران دیگه ای که میانو این مطلبو میخونن ، دچار سردگمی نشن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلود كردم، ولي اين مثل اين كه خودش قيافه رو عوض ميكنه.
نميشه دستكاريش كرد ؟
يعني هر قيافه اي خواستيم بهش بديم.
مشكلم حل شد ...
هواسم نبود فايل هلپ داره.
من قبلا يه تاپيك در مورد همين اسكين زده بودم ولي كسي كمكم نكرد، دستتون درد نكنه.
خوب البته دوست من ، در پست های بالا توضیح داده شده دیگه ، پست شماره :4 و 5 .
یعنی خودتون باید این عکس ها رو بسازید ، والبته در قسمت customize اختیارات دیگی هم هست.
خواهش میکنم ، شما کمی زودتر از من پست دادید .
چه جوري ميتونم براي خودم Button هاي دلخواه با شكل هاي جور واجور درست كنم ؟![]()
مثلا يه دكمه كه دايره شكله و سه رويداد رو داشته باشه.
آيا ميشه براي فرم يك ماسك تعريف كرد تا شكل فرم رو به قالب دلخواهمون در بياريم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)