تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: حذف صفحات از پریننتر پول

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض حذف صفحات از پریننتر پول

یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه مشکل شایعی در مورد پرینتر ها در ویندوز وجود داره که فکر میکنم همه باهاش برخورد کرده باشیم اونم اینه که وقتی به هر دلیلی مشکلی برای پرینتر و یا فرآیند چاپ پیش میاد صفحه ای که در حال چاپ بوده توی printer pole گیر میکنه و جلوی پرینت باقی صفحات رو هم میگیره و هر چه قدر هم سعی میکنیم نمیشه اون برگ رو دیلیت یا کنسل کرد.راه چاره هم معمولاً سادست و اون هم ریست کردنه اما وقتی شما یکسری پیچ ها و برنامه های باز داشته باشین ریست میشه مصیبت! میخوام بدونم کسی غیر از ریست راه حل دیگه ای بلده و اصولاً مشکل دیلیت نشدن از پرینتر پول چرا رخ میده!(ضمناً این مطلبی که میگم خیلی شایعه و مختص یه پرینتر خاص هم نیست.دست کم خودم رو چند تا مدل hp دیدم)
    سلام
    قبل از اینکه delete کنین باید پرینتر خاموش کنین و بعد از چند ثانیه پاک میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ولی مدل تازه ای که من باهاش کار میکنم نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر هیچ کدوم جواب نمیده. من قبلا با hp1018 کار میکردم. مشکلی مداشتم . با خاموش کردن پرینتر مشکلم حل میشد ولی الان با پرینتر hp1005 مشکل دارم. نه ریست و نه خاموش کردن پرینتر و نه جدا کردن کابل کمک کننده نیست. تنها راه حل برای من حذف و نصب دوباره دریوار است و با توجه به اینکه این مشکل به کرات برای من پیش میاد شده یه مساله اعصاب خورد کن برای من. اگه راه حلی دارید حتما بگید. به شدت کارش دارم. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •