ممنون از همه دوستان
در مورد رم دوتا دو گیگ پاتریوت به صورت دوال می گیرم
گرافیک هم 4670 احتمالا برند connect3d چون HIS گیر نمیاد!
اما در مورد سی پی یو و مادربورد هنوز تصمیم قطعی نگرفتم
اول لطفا بفرمایید آیا ecs g31 همین EliteGroup - G31T-M7 هست؟=
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آیا PCI Express 2 همین PCI Express x16 هست؟
----
یکی از دوستان (بهراد) این مادر بورد و سی پی یو رو پیشنهاد دادن:
GIGABYTE - EP31-DS3L 90000
کد:
Intel Core 2 Duo E5200 - 2.5GHz - 45 nm 80000
کد:
مجموعه 170000 معادل قیمت مادربورد و سی پی یو که شما پیشنهاد دادید.اما چرا من این اون دوتا رو ترجیح می دم، ببینید مادربورد من الان abit nf-m2sv هست که یک سال پیش 55 تومان خریدم. اما این مادر بورد مشکلات زیادی داره.برای مثال با وجود اینکه دو گیگ رم ساپورت می کنه، اما وقتی دو گیگ رم می ذارم سیستم بالا نمی آد و مجبورم از یه رم یک گیگ استفاده کنم که به گفته یکی از دوستان مشکل از سیستم تغذیه ضعیف این مادربورد هست....
حالا با توجه به اینکه مادربورد اصلی ترین قطعه سیستم هست و روی کارایی سیستم قطعا تاثیر داره، دوست ندارم سیستم بجای پیشرفت پس رفت کنه و یه مادر بورد مثل مادربورد قبلی بگیرم.با توجه به اینکه بعضی از مادربورد های ارزون قیمت که امکانات بالایی در اختیار میذارن در عمل چندان خوب عمل نمی کنن.حالا با توجه به این موارد شما کدوم جفت سی پی یو و مادر بورد رو پیشنهاد می کنید؟ چطور می تونم به این مادر بورد که زیر 50 تومن قیمت داره اعتماد کنم؟(منظورم این نیست که هرچی قیمت بالاتر باشه قطعه بهتریه، فقط می خوام یه اشتباه رو دوبار تکرار نکنم)
ضمنا در مورد پاور هم خواهشا نظر بدید آیا نیازی به تعویضش هست یا نه.(در پست اول نوشتم)
بازم ممنون از همه دوستان