سلام دوستان به علت نزديكي ولنتاين اين تايپيك رو مي زارم تا اس ام اس هاي جديدتون رو بزاريد كه همه ي دوستان استفاده كنند.فقط خواهشا تكراري وقديمي نباشند خودم هم دارم يه بسته اماده مي كنم كه در اختيالتون قرار بدم كه استفاده كنيد
سلام دوستان به علت نزديكي ولنتاين اين تايپيك رو مي زارم تا اس ام اس هاي جديدتون رو بزاريد كه همه ي دوستان استفاده كنند.فقط خواهشا تكراري وقديمي نباشند خودم هم دارم يه بسته اماده مي كنم كه در اختيالتون قرار بدم كه استفاده كنيد
من به تو مي نگرم
تو
دور دورتر چون ستاره اي بي نور مي شوي
فرياد مي زني من را ببخش
دوست عزیز شما بدون توجه به عناوین تاپیک ها ؛ هرجا که دوست داشتی متن هاتونو فرستادید.لطفا کمی دقت به خرج بدین و حوصله تا نظم تاپیک به هم نخوره.در ضمن ؛ اینا بیشتر متن های شاعرانه هست تا اس ام اس...
(از تاپیک اس ام اس های جوک بگیر تا..........اینجا)
خیلی ممنون techno_magical اگه کمکم کنی این تایبیک رو ببرم بالا ممنون میشم خودم دارم متن هارو تایب میکنم تا مستقیم بزارم
a,b,c,d,e,f,g,h, _ ,j,k,l,m,n,o,p,q,r,s,t,u,v,w,x,y,zدنبال i نگرد ! چون فدای u شده !!!
ای دوست گلی به یادگار بفرست ، گر لایق گل نیستم خار بفرستاز بهر خدا ، نه از بهر دلت ، من پیامی داده ام تو جوابی بفرست !
میدونی چرا قلب آدم دو بار پشته سر هم میزنه؟چون یکی واسه زنده موندنه خودش میزنه یکی هم واسه زنده بودنه اون کسی که دوسش داره.
سلام، این چه اخلاق بدیه که تو داری؟ چرا هر چی از آدم برمیدری دیگه نمیدی.نمیگی من دلمو لازم دارم؟
تصور کن شلور بچه 6 ساله رو پوشیدی! حس میکنی چقدر تنگه! دلم همون قدر برات تنگ شده!
تو رو اون لحظه که دیدم به بهانههام رسیدم از تو تصویری کشیدم که اونو هیچ جا ندیدم...
انسان عزیزانش رو فراموش نمیکنه بلکه تنها به ندیدنشون عادت میکنه. تقدیم به تو، به کسی که عادت به ندیدنش مثل فراموش کردنش غیرممکنه..
اگر كسی برات اس ام اس خالی فرستاد ناراحت نشو بدون انقدر دوست داره كه نمی دونه چی بگه.
دوثت دارم، دوصت دارم، دوسط دارم، دوثط دارم، دوصط دارم، دوست دارم. خلاصه همه جوره دوست دارم...!
هرگز برای عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس به غنچه ای میرسی که ماه را بر لبانت می نشاند
هر قطره اشک نشانه غمه، هر سکوت نشانه تنهائیست، هر لبخند نشانه مهربانی
و هر sms نشانه ای از دلتنگی من برای تو
قلب من . دل من . خون تو رگهای من . نفس من جیگر من . خلاصه .... همه وجودم درد می کنه . باید برم دکتر ببینم چرا اینطوری شدم !
+- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- +- بشین جمع ومنها کن ببین چندمین باره سر کار رفتی ؟
یاردان قلی قرص اِکس رو پشت و رو میخوره "افسردگی" میگره
قفس داران سکوتم را شکستند دل دائم صبورم را شکستند به جرم پا به پائی عشق رفتن پرو بال عبورم را شکستند مرا از خلوتم بیرون کشیدند چه بی پروا حضورم را شکستند تمنا در نگاهم موج می زد ولی رویای دورم را شکستند
عشق یعنی مهر بی چون و چرا ؛ عشق یعنی كوشش بی ادعا..... عشق یعنی مهر بی اما اگر؛ عشق یعنی رفتن با پای سر ..... عشق یعنی دل تپیدن بهر دوست؛ عشق یعنی جان من قربان اوست ..... عشق یعنی خواندن از چشمان او؛ حرفهای دل بدون گفتگو ..... عشق یعنی عاشق بی زحمتی ؛ عشق یعنی بوسه بی شهوتی
کوههای عظیم پر از چشمه اند و قلبهای بزرگ پر از اشک .
بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند.قاب عکس توست اما شیشه ی عمرمن است. بوسه بر مویت زنم ترسم که تارش بشکند.تار موی توست اما ریشه ی عمر من است.
هیچ کس لیاقت اشکهای تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی را دارد باعث ریختن اشکهای تو نمی شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)