سلام
اگر خواستید kc550 بگیرید , حواستون جمع باشه که در بازار دو مدل از این گوشی هست , یکی رفرش شده هست که بدون ضمانت و اکثر قطعات دست دوم هستند و حتی دوربین آنها هم تعویض شده اند و مدل دیگری رو جایگزین کرده اند ... که با قیمت 170 الی 190 به فروش می رسند ...
و یکی هم kc550 اصل است که همراه با ضمانت 3 ساله می باشد ...
من خودم 10 - 15 روز پیش رفتم نمایندگی lg و مدل اصل آن را خریدم با ضمانتنامه 3 ساله ( 1 سال هم گارانتی تعویض ) حدود 245 هزار تومان که با تخفیف 235 هزار تومان خریدم ...
الآن هم کاملا از این گوشی راضی هستم ...
البته خرید گوشی یک کار کاملا سلیقه ای است و به طور مثال شخص خاصی نمی تواند به شما بگوید که حتما فلان گوشی رو بخرید ...
به هر حال
تنها توصیه من این است که , اول اولویتهای خودتون رو مشخص کنید مثلا عکاسی یا فیلمبرداری یا ... بعد بودجه رو با اولویتها تطبیق بدهید که آیا فلان گوشی با پول جیب من تهیه می شه یا نه ...
در ضمن پیشنهاد می کنم , گوشی با صفحه نمایش لمسی خریداری نکنید ... چون زودتر از دیگر گوشی ها خرابی دارند .
اگر اهل اس مس هستید , هیچ گوشی ای به پای سونی اریکسون نمی رسد , بدون هنگ کردن هنگام سریع نوشتن اس مس . اگر اهل موسیقی گوش دادن هستید , هیچ گوشی ای به مدلهای بالای نوکیا نمی رسد خصوصا n73 موزیکال ...
هر مدل گوشی که خواستید بخرید , سعی کنید از نمایندگی های مجاز خریداری کنید ... حتی شده 10 تومن هم بیشتر بدهید ولی این اطمینان رو دارید که خرید سالمی داشته اید ...
انشاالله با دقت لازم , گوشی مورد نظر خودتون رو خریداری کنید .
موفق باشید .