یه نرم افزار میخوام که بتونم فیلم هایی که با موبایل میگیرم (mp4) رو ادیت کنم.
ینی بتونم صداشو قطع کنم یا یه تیکشو کات کنم.
ممنون
یه نرم افزار میخوام که بتونم فیلم هایی که با موبایل میگیرم (mp4) رو ادیت کنم.
ینی بتونم صداشو قطع کنم یا یه تیکشو کات کنم.
ممنون
شما یک کاری کن اول نرم افزارتون رو با 3GP Video Converter 3 به فرمت mpg تبدیل کنید سپس کلیپ تصویری رو وارد
Windows Movie Maker کنید و اونجا ویرایش های لازم رو انجام بدید.
لینک مرتبط:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار تبدیل Video Convert Master رو دارم
اتفاقا" همین فکر به ذهنم رسیده بود اماکیفیت خیلی پایین میاد .
اگه نرم افزار اختصاصی باشه ممنون میشم.
دوست من ، من یه جا رو پیدا کردم که یه نرم افزار معرفی کرده ولی لینک دانلود نذاشته .
این سئوال طرف :
Somebody knows a good free MP4 editor? I want to cut some scenes out from a movie, so, I need a toy like this one
اینم جوابی که دادن :
You can edit MP4 format (without transcoding) in Blender using the video sequence editor
اینم منبع !
ولی من هرچی سرچ زدم نرم افزارشو پیدا نکردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه کیفیت نمیاد پایین نگران نباش مگه موبال با چه رزولیشنی فیلم میگیره نهایت 320*240 هستش دیگه یا بیشتره؟ بیشتر هم باشه مشکلی نیست شما موقع تبدیل کردن تعریف کن که کیفیت تبدیل رو برات 640*480 در نظر بگیره که افت کیفیت پیدا نکنی و بعد وارد movie maker کن اونجا ویرایش هات رو انجام بده و دوباره با هون رزولیشن خروجی بگیر افت کیفیت به هیچ وجه وجود نمیاد چون من نرم افزاری که مستقیما mp4 رو ویرایش کنه سراغ ندارم![]()
درخواست کانورتور ها فقط در اینجا :
پیشنهاد من : Xilisoft Video Converterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته Xilisoft Video Converter از همه بهتر تبدیل میکنه البته 3GP Video Converter 3 هم خوبه من باهاش کار میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)