تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: نحوه هارد ریست کردن i-mate Ultimate 8150

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض نحوه هارد ریست کردن i-mate Ultimate 8150

سلامتو پست قبلیم گفتم گوشیم (i-mate 8150 با نصب فارسی ساز دیگه روشن نمیشه و طبق دستورالعمل دفترچه اش هم با فشردن تکمه های گفته شده هارد ریست نمیشه.زنگ زدم تحلیل داده ها گفت این مدل گوشی با تگمه هارد ریست نمیشه باید حتما بفرستی اینجا .ما 10 هزار تومن میگیریم ویندوز رو عوض میکنیم.من نشستم تمام تکمه ها رو تست کردم و دیدم با فشردن همزمان دکمه ریست که توی سوراخ هست و تکمه ok کنار دستگاه هارد ریست شد و به حال عادی برگشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ببینید چه ترفندی زده آِی میت با تحلیل داده ها!سازنده تو دفترچه تگمه رو اشتباه ادرس داده و نمایندگی برای فشردن تگمه صحیح 10 هزار تومن میگیره.خواهش میکنم این پست پاک نشه تا کسی گول نخوره 10 هزار تومن پول بی زبون بده.شاید برای گوشی های دیگه آی میت هم مورد مشابه باشه.اگه من بخواهم اقدام قانونی علیه این کار ناپسند بکنم باید به کدوم ارگان مراجعه کنم؟

2. 4 کاربر از mahdi.khazaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    مدل گوشی من آی میت جاما هست و ویندوزش بالا نمیاد قفط صفحه اول گوشی میاد دیگه از این جلوتر نمی ره و میره تو حالت استند بای و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد . حالا از دوستان تقاضا دارم که منو کمک کنن و در ضمن هارد ریست هم نمیشه .
    باطری گوشیم خراب شده بود دائم می بایست تو شارژ باشه یه بار که زدمش به برق این مشکل پیش امد

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اگه من بخواهم اقدام قانونی علیه این کار ناپسند بکنم باید به کدوم ارگان مراجعه کنم؟
    خودتو خسته نکن.. اینجا از این خبرا نیست.. مثلا فکر کردی آخرش چی بهت میگن.. طوری باهات برخورد میشه که خودت میگی کاشکی نمیومدم پیگیری کنم.

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    مدل گوشی من آی میت جاما هست و ویندوزش بالا نمیاد قفط صفحه اول گوشی میاد دیگه از این جلوتر نمی ره و میره تو حالت استند بای و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد . حالا از دوستان تقاضا دارم که منو کمک کنن و در ضمن هارد ریست هم نمیشه .
    باطری گوشیم خراب شده بود دائم می بایست تو شارژ باشه یه بار که زدمش به برق این مشکل پیش امد
    سلام.

2 تا راه سخت افزاری موجوده که البته اولی گاهی اوقات جواب نمیده به هر حال من میگم اگر رو دستگاه شما کار کنه ساده تره.

1 :دکمه ریست رو برای 15 ثانیه فشار بده و نگه دار میره واسه هارد ریست.
    2: اما راه دوم باطری رو در بیار بعد کلید ولوم پایین (کم کردن صدا) رو با دکمه پاور باهم همزمان بگیر بعد باطری رو جا بزن و صبر کن تا چراغ ال ای دی گوشی روشن بشه تا روشن شد کلیدهارو ول کن گوشی میره واسه هارد ریست.

پی نوشت:

اما یادم رفت بگم این گوشی رو احتمالا" نتونستی باطریش رو پیدا کنی واسه باطریش هم بر و علاءدین طبقه زیر زمین از سمت جمهوری که رفتی زیر زمین دقیقا" روبروی آسانسور تو لاین سمت چپ یک مغازه هست که های کپی این باطری رو داره که نسبت به قیمتش(فکر میکنم 7 تومن خریدم ازش )ارزشش رو داره و جواب میده.
    Last edited by AryanLand; 29-07-2009 at 23:32.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    درسته که به مانند جاهای دیگه به شکایت اینا بها نمیدن ولی اگه وقت بذاری به نتیجه می رسی ! باید کمی وقت بذاری و حوصله داشته باشی ، شاید حتی بتونی خسارتم بگیری ! تجربه این مورد رو دارم ولی نه در مورد گوشی .

نمی دونم ولی شاید سازمان مایت از حقوق مصرف کننده مکان مناسبی باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    این کاررا هیچ کدوم عملی نیست
    کسی نمی دونه که چکار باید بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این کارا عملی نیست و یعنی نمیشه
    کسی می تونه کمک کنه؟

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

کلا قضیه این گوشی های ایمیتو نفهمیدم.
    گوشی درست می کنه که از نظر کیفیت مفت گرونه اما گوشیاش خدا تومنه.
    گوشی jasjam داره که قیمتش 700 تومنه اما 100 تومن نمی ارزه.بعد از یک مدتی کیبوردش خراب میشه و 24 ساعت گوشی تو هنگه.
    اینارو گفتم تا بدونید وقتی کارخونه سازنده گوشیاش اینقدر در پیته چه توقعی از شرکت گارانتی کننده گوشیاش(اونم تو ایران) دارید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کلا قضیه این گوشی های ایمیتو نفهمیدم.
    گوشی درست می کنه که از نظر کیفیت مفت گرونه اما گوشیاش خدا تومنه.
    گوشی jasjam داره که قیمتش 700 تومنه اما 100 تومن نمی ارزه.بعد از یک مدتی کیبوردش خراب میشه و 24 ساعت گوشی تو هنگه.
    اینارو گفتم تا بدونید وقتی کارخونه سازنده گوشیاش اینقدر در پیته چه توقعی از شرکت گارانتی کننده گوشیاش(اونم تو ایران) دارید.

سلام.

البته نظرتون کاملا" محترم.اما این نظر شماست و بنده به صراحت میتونم بگم که غیر از اینه هم از لحاظ کیفیت که فرمودید هم از نظر گارانتی.اتفاقا" به نظر بنده یکی از بهترین شرکتهای گارانتی کننده تو ایران(در مورد گوشی) تحلیل گر داده هاست .در مورد خود بنده تا حالا سه بار کارم به گارانتی کشیده بدون هیچ گونه مشکل و بهانه جویی که متاسفانه کار اکثر شرکتهای گارانتی کننده هست کارم رو راه انداختن و گوشی رو سالم تحویلم دادن.فقط تنها مورد ضعفشون اینه که حدود 4روز طول میکشه تا گوشی رو تحویلت بدن.
    اما در مورد قیمت گذاری که فرمودید هم بنده بهتره چیزی نگم و قضاوت رو بزاریم با دوستانی که از گوشیهای آیمیت استفاده کردن.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

این کارا عملی نیست و یعنی نمیشه
    کسی می تونه کمک کنه؟
    کارایی که گفتم رو تست کردید نشد؟اگر آره و تهران هستید یک قرار بزارید براتون مشکل رو به کمک هم حل میکنیم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •