سلام . اسن مد که اسمش جی تی ای در برلین است روی جی تی ای 5 نصب میشود .
میخواستم بدانم چه چیز های جدیدی اضاف میکند ؟
سلام . اسن مد که اسمش جی تی ای در برلین است روی جی تی ای 5 نصب میشود .
میخواستم بدانم چه چیز های جدیدی اضاف میکند ؟
دوست عزیز اصلا gta5 و جود نداره اخرین اون gtaiv هست که میشه 4!!!!!!
اطلاعاتی که من در مورد این پیدا کردم که روی جی تی ای سن اندریاس نصب میشه.
About GTA: Berlin
GTA: Berlin is a modification of Grand Theft Auto: San Andreas.
We mainly replace the ingame-environment, car models and characters. Thus, there will be a whole new story as well.
In its today's appearance, this project has been existing since 2002, having gone through a lot of changes in the team involved in its development.
Release a first ingame version took place on Ocotber, 29. 2007. Since then, the modification is updated via irregularly published extensions.
درسته از شما ممنونم . میشه یکی عکس هایی از محیط بازی بگذاره ؟
میشه عکس هایی از بازی بگذارید ؟؟؟/
جوادددددددد جنراللللللللللللل
اقا این نصب میشه یا از اون کپی پیست هاست
سلام داداش
بخشی از این "قصه" نصب میشه و بخشی دیگر جایگزین . این مد به بازی یک نقشه ، داستان ، وسایل ، چهره و ... اضافه می کنه و روی همون سان آندریاس (یا به قول تازه کارا gta 5 ) نصب میشه . حجمش 28 مگابایت هست و نقشه کامل نداره ، به طور ساده بگم یک طرح آزمایشی ناتمام هستش ، نصبش وقت تلف کردنه ، تنها چیز جالبی که داره اینه که مترو داره و وارد تونل های زیر زمینی میشه . من هم فیلمی ازش و هم خودش رو برای دانلود گذاشته بودم تو وبم : GTAexcess.co.cc
Last edited by شـیـفــو; 02-02-2009 at 04:27.
اگه منظورت من تازه کارم باید بگم زهی خیال باطل ........ عمو بهتره پرس و جو کنی ببینی جنرال فور تو پی سی ورلد
کی بوده ........ ضمنا اینم وبلاگ های من مربوط به جی تی ای :
yadakgta.blogfa.com
javadgta.blogfa.com
و چند تای دیگه ..... بازم میخوای بگم ؟ اقای تازه کار ؟؟؟؟؟
و تازه باید بگم به زودی سی دی جدیدی از من بنام جی تی ای در اهواز نخسه 1.1 جدیدش میاد به بازار
البته نه تو بازار های تهران بیکه فقط در خود اهواز .... Wow!
راستی بهتر نیست خود لینک دانلود و عکس هایش را اینجا بگذاری ؟ و یه چیز دیگه : میگویم بیایید یک انجمن به ادرس زیر
بسازیم که در ان خودمانی های پی سی ورلد یعنی جی تی ای خور ها بیان اونجا و مد های جدید و کار هایمان را بگذاریم اگر همگی موافقید یه تیک تشکر بزنید برای این پست ضمنا خودم اگر بخوایید انجمن را درست میکنم اینم ادرس پیش فرض
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------
Javad Genral
بچه ها اگه اسم مناسبی برای انجمن دارید نامش را بنویسید . حتی درصورت ساخت انجمن به هگی اعضا یه فضای مجانی پرژن گیگ می دهم
اینا اسم های مورد نظر من برای انجمن است :
----------------------------------------------------
ای کاش می شد در نوشته لحن را هم بیان کرد .
----
آقا جواد من منظورم شما نبود و شما رو هم میشناسم ، یه مدتی بود تو انجمن نبودین .
آخه می دونی چیه ، من به هرکی می گم GTA s.a میگه همون جی تی ای 5 ، حالا من هم برای همین نوشتم به قول تازه کارا که اگه کسی از این بازی چیز زیادی نمی دونست بفهمه کدوم جی تی ای رو می گم .
درباره انجمنی هم که می خوای بزنی فکر نکم زیاد کارت بگیره آخه از این جور تایپیک ها و وبها بعد از پی سی ورد خیلی زیاد شدن . به هرحال هرطور خودت صلاح می دونی ، خلاصه موفق باشی .
راستی یه سر هم به اینجا بزن : gtaexcess.co.cc/post-716.aspx
یه مطلب خوب تو وبلاگت بود که اینجا با ذکر ادرس میگذارم :
سلام به همه دوستان و هواداران
اگه شما هم درباره جی تی ای وب دارید حتما بخونید .
دوستان یه خبر عالی دارم . دیشب داشتم ایمیلم رو چک می کردم ، یه ایمیل از طرف سایت جی تی ای ایتساید بهم زده شده بود که بخشی از اون رو می زارم :
Hi GTAexcess........---- team GTA series of GTAinside site want structure indicator in any country and whit their Language for currency excess and esteem this game...---- team GTA series of GTAinside site like invite you for structure indicator in for you'r country.....
دیگه بفیه اش توضیحات اضافه هست . فکر کنم این ایمیل به بقیه کسانی که در این رابطه وب دارند و در سایت هم عوض هستند ارسال شده . چون دوستم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )هم این ایمیل بهش ارسال شده ، خوب در این نامه این سایت گفته که :
( نام کاربری من ) GTAexcess سلام
......
تیم هک سری بازی های جی تی ای اینساید می خواد در هر کشوری یک نمایندگی بزنه با زبان همان کشور ( مثلا واسه ایران فارسی ) برای انشار هم اضافات و هم آشنا کردن اون ها با این بازی .... حالا این تیم شما رو ( یهنی من ) به احداث نمایدگی در ایران دعوت می کنه ......
این یعنی بهتر از این نمیشه . باورم نمیشه همچین سایت معروفی از من دعوت به همکاری کرده . البته یک سری شرایط سخت داشت ، مثلا :
وب شما باید دارای هاست و دامنه احتصاصی باشه .
دامنه انتخابی شما نباید فقط مختص به یکی از محصولات GTA باشد مگر اینکه برای هرکدام یک وبسایت دیگر بسازید .
حتما در نام دامنه کلمه GTA وجود داشته باشد .
دامنه شما حتما باید یک دامنه اختصاصی کشورتون باشد . ( .iR )
جز وب های مرتبط هیچ لینک دیگه ای نباید بذارید .
فایل های شما باید محتوی فایل های اضافات و مخصوص وب خود باشد .
روی تمامی عکس ها حتما نام سایت و یا نام سازنده محصول باید درج شود .
خودتون هم باید یک تولید کننده باشید نه فقط یک مصرف کننده یا منتشرکننده .
حداقل 70% وسایل موجود در سایت رو تا حداکثر 25 March باید به هاست خودتون انتقال بدید تا شما هم به جمع کلوپ GTAis MACROCOSM بپیوندید .
حالا دوستان من اگر بتونم تمام شرایط رو حاضر کنم هم به نفع خودمه و هم شما و هم باری دیگر نام ایران سربلند می شه . اما من نمی تونم تنهایی این کار رو انجام بدم و نیاز به کمک شما هم وطنان دارم .
در آخر متن ایمیل یک سایت معرفی کرده و گفته بود که هاست و دامنه رو از اینجا بگیر ، برای پرداخت پول هم فقط کافیه همون مقدار اکانت راپیدشیر بدیم بهشون ، قیمت هاش خیلی بالا بود البته نمی دونم قیمت هاش بالا بود یا قیمتش همینه ، خلاصه به هاست 365 مگابایتی + دامنه + تمام هزینه های قالب = 250 هزار تومن !؟! که من الان فقط 140 تومن دارم L
تا اونجا که بتونم سعی خودمو می کنم اما من نه اینقدر پول دارم و نه این توان رو که تو دو ماه این همه وسیله رو به وب خودم انتقال بدم . آخه راسیتیش کسی نیست که کمکم کنه الان شما وب سایت جی تی ای اینساید رو ببینید هرروز حداقل بالای 25 آپ داره اما من حداکثر تلاش خودمو بکنم می تونم روزانه 8 آپ بکنم ، بنابراین نیاز به چند نویسنده حرفه ای دارم . اگه کسی مایل هست که کمک بکنه که بسم ا... ، بیاد تو قسمت نظرات همین پست فرم نوشته شده زیر رو کپی کنه و بعد شروع به پرکردنش بکنه :
نام :
ایمیل :
نام کاربری :
رمز عبور :
خوب اگه همکاری دوستان خوب باشه ان شاالله سایت رو راه می دانزیم و همین کسانی که همکاری می کنند رو مدیر بخش های مختلف وب می کنم . برای زدن سایت اول به کمک خدا ، دوم پول ، سوم همکاری ، چهارم امید به آینده نیاز داریم . پس اگه می خواین همکاری کنید از همین حالا اقدام کنید . دعوا کنید پولش هم جور بشه آخه تا 25 مارچ فقط 2 ماه دیگه مونده . منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)