سلام بچه ها اگه ممکنه یه ایر فون خوب زیر 50 تومن معرفی کنید که نویز گیریش هم خوب باشه راستی این sony ex85 نویز گیریش در چه سطحی هست.چند تا تاپیک رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که کیفیتش خیلی خوبه آیا صدای بیرون رو هم خوب کم میکنه؟
دوستون دارم .متین
![]()
سلام بچه ها اگه ممکنه یه ایر فون خوب زیر 50 تومن معرفی کنید که نویز گیریش هم خوب باشه راستی این sony ex85 نویز گیریش در چه سطحی هست.چند تا تاپیک رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که کیفیتش خیلی خوبه آیا صدای بیرون رو هم خوب کم میکنه؟
دوستون دارم .متین
![]()
اگه تا حالا نرفتی سراغ هدفون هایی که نویز رو ایزوله می کنن ، Ex32 سونی هم خوبه .. زیر 30 تومن ... بله ex85 هم عالیه ... اینا گزینه هایی هستن که در دسترس ترن ...
شما خودتون بین ex32 و ex85 کدومو انتخاب می کنید ؟ اگرچه همونطور که گفتم یه معیار مهم برای من کم کردن صدای بیرونه چون می خوام تو راه خونه به مدرسه توی تاکسی و اتوبوس ازش استفاده کنم نه توی خونه.
البته کیفیتش هم مهمه ولی در درجه دوم.راستی یه مدل کرتیو هم بود که دقیقا یادم نیس ولی 16 تومن بود فک کنم!
اون چطوره ؟ (البته قیمتش برام مهم نیس فقط زیر 50 تومن باشه)
![]()
اون 16 تومنی ، EP630 هستش .. مال creative .. نسبت به قیمتش مدل خیلی خوبیه ...
براساس همون قضیه ی " اولین بار" که گفتم و اینکه کیفیت واسه ات در درجه دوم اهمیته ، بین ex32 و ep انتخاب کن ...
من ex85 رو ترجیح میدم ، چون اولویت واسه ام کیفیته ، نه ایزوله سازی ...
ضمنا ، حتما خودت در جریانی که استفاده از اینطور هدفون ها در خیابون و جاهایی که صداهای زمینه صرفاً مزاحم نیستن ، بلکه گاهی باعث میشن که متوجه خطر بشی (مثل بوق یه موتور که داره از پشت با سرعت به شما نزدیک میشه) شاید خیلی درست نباشه ...
اگه فقط ایزوله سازی برات مهمه فکر نکنم چیزی به پای ترکیب این دو تا برسه (البته با بودجه محدود)
هدفون ep-630 خودش صدا رو خوب ایزوله میکنه و ترکیبش با اون گوشی نور علی نوره ولی بدرد بیرون از خونه نمی خوره .
Last edited by iphone3g; 29-01-2009 at 15:49.
من بهت sennheiser cx 500 رو پیشنهاد میکنم و با تمام جرات میگم sennheiser بهتر از مارکای تجاری نسبتا خوب مثل سونی هستش (البته چیز کاملا روشنیه)
اگه تو بخوای ارتقا بدی هدفونای سطح استانداردی رو که بصورت free رو mp3 player ها میاد از نظر سایت درجه یک رویور cnet انتخاب درستی هست noise isolating هم هست
راستی دوست من که پست قبلیو زدی این ایرفونی که روی هدفونه سن هایزره؟
اهان کریتیوه ولی قیافش عین cx 500 هست! wowww
این برای تو خونه هم فک نکنم زیاد توش راحت باشم البته از ظاهرش مشخصه که چیز خوبیه برای کاهش صدا ولی خوب باید راحتی رو هم در نظر گرفت.
این cx500 چنده قیمتش ؟ راحت گیر میاد ؟ راستی شما مگه سونی داشتی که میگی sennheiser بهتره؟من بهت sennheiser cx 500 رو پیشنهاد میکن
من هم نظرم روی ex85 هستش و احتمالا همینو می گیرم.من ex85 رو ترجیح میدم ، چون اولویت واسه ام کیفیته ، نه ایزوله سازی ...
Last edited by gamecrazy; 29-01-2009 at 13:25.
تو تاپیک نگفتی که ایرفونی که دارین یا داشتینو پیشنهاد بدین
اون نصف راهه نصف دیگش اطلاعاته...
بهرحال نداشتم ولی دو مدلشو تست کردم و یه مدلشم با پلیر دوستم گوش کردم
اگه تازه می خوای وارد وادی هدفون های گرون قیمت بشی (هرچند توی ایرانه که ما 50 تومن خرج کردن واسه هدفون رو زیاد می دونیم - ولی بهرحال) ، روی همون مدلهای ارزون تر کار کن ؛ به احتمال بسیار زیاد از کیفیتشون راضی خواهی بود ...
دوست خوب ،JayR ، نظر دادن با قاطعیت در مورد مساله ای مثل کیفیت هدفون نیاز به احتیاط داره؛ من بعد از این همه سال و این همه تعویض هدفون، جرات نمی کنم با قاطعیت بگم "(مارک) سن هایزر بهتر یا بدتر از سونیه" ... حداقلش اینه که مدل به مدل نظر بدم ..
کار درستی نکردم ولی بهر حال میخوام بگم من لیسانس صدام رو تا 3 ماه دیگه میگیرم و 3 سال تجربه تو استودیو حرفه ای رو دارم
D:
به دوست خوبم seymour هم احترام قائلم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)