تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل در فن cpu

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض مشکل در فن cpu

سلام دوستان الان مدت 5 ماهی است که هر چند وقت یکبار که من سیستم را روشن میکنم cpu فن ارور میده و وقتی کیس را باز میکنم میبینم فن ایستاده با دست تکانش میدم و شروع به کار میکند و سپس f1 را میزنم . ولی گاهی اوقات ارور میدهد و کیس را که باز میکنم میبینم فن صدای دلخراش و گوشخراش میدهد وبه نظر میرسد سرعتش پائین است سپس f1 را میزنم و رفته رفته سرعتش بیشتر میشود و رفع میشود . میدونم باید عوضش کنم ولی آیا راه دیگری مثل تنظیمات و تعمیر ندارد ؟
    با تشکر

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان الان مدت 5 ماهی است که هر چند وقت یکبار که من سیستم را روشن میکنم cpu فن ارور میده و وقتی کیس را باز میکنم میبینم فن ایستاده با دست تکانش میدم و شروع به کار میکند و سپس f1 را میزنم . ولی گاهی اوقات ارور میدهد و کیس را که باز میکنم میبینم فن صدای دلخراش و گوشخراش میدهد وبه نظر میرسد سرعتش پائین است سپس f1 را میزنم و رفته رفته سرعتش بیشتر میشود و رفع میشود . میدونم باید عوضش کنم ولی آیا راه دیگری مثل تنظیمات و تعمیر ندارد ؟
    با تشکر
    دوست عزیز جایی که کامپیوتر قرار داره سرده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بله از کجا فهمیدید؟ این مشکل بیشتر تو زمستان که اطاق من سرده پیش میاید . البته در تابستان هم مواردی بود.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر

فن پردازنده حتماً باید تعویض بشه

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر
    سلام. یک چکی بکن ببین فن به چیزی گیر نمی کنه؟!!
    اگه یک ذره روغن هم بهش بزنی خوبه.
    اگه فایده نداشت، فن رو عوض کن!

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

میتونم تا یک مدت فنو عوض نکنم ولی حواسم به کار کردنش باشه ؟

شما چه نوع فنی را پیشنهاد میکنید cpu :intel 3.2

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله از کجا فهمیدید؟ این مشکل بیشتر تو زمستان که اطاق من سرده پیش میاید . البته در تابستان هم مواردی بود.
    دوست من هیچ احتیاجی به تعویض فن نیست
    فقط باید محیط رو گرم کنی و یکمم گرد و خاک فن رو بگیر

9. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از راهنماییتون فن و سینک را باز کردم البته اشتباه کردم سینک راباز کردم . قن را همه بخشهاشو باز کردم تمیز کردم . بلبرینگشو روغن کاری کردم . بوش بلبرینگ خراب شده بود با چسب چسبوندم و مشکل حل شد ( یعنی فنو تعمیر کردم!!!!). اما یک سوال اسلا به خمیر حرارتی سیپی یو دقت نکردم . الان از دمای سیپی یو نگرانم در زمان لود و استفاده 90 درصد از سیپی یو دماش به 89 میرسه . در حالت عادی 45 است ( اینارو از روی نرم افزار ai booster 9 ) میگم آیا این دما عادییه یا سینک را باز کنم خمیر بخرم بزنم ؟ یک سوال دیگه اینکه در set up دمای سیپی یو 75 نشان داده میشه ولی با این نرم افزار 45 کدام درسته ؟ ممنون از این که جواب همه سوالات منو میدید.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان ممنون از راهنماییتون فن و سینک را باز کردم البته اشتباه کردم سینک راباز کردم . قن را همه بخشهاشو باز کردم تمیز کردم . بلبرینگشو روغن کاری کردم . بوش بلبرینگ خراب شده بود با چسب چسبوندم و مشکل حل شد ( یعنی فنو تعمیر کردم!!!!). اما یک سوال اسلا به خمیر حرارتی سیپی یو دقت نکردم . الان از دمای سیپی یو نگرانم در زمان لود و استفاده 90 درصد از سیپی یو دماش به 89 میرسه . در حالت عادی 45 است ( اینارو از روی نرم افزار ai booster 9 ) میگم آیا این دما عادییه یا سینک را باز کنم خمیر بخرم بزنم ؟ یک سوال دیگه اینکه در set up دمای سیپی یو 75 نشان داده میشه ولی با این نرم افزار 45 کدام درسته ؟ ممنون از این که جواب همه سوالات منو میدید.
    نرم افزار ساید بار (اگر اشتباه نکرده باش)که ماله ویندوز ویستا هست بهترین گزینه برای اندازه گیری دمای سی پی سو هست که ساده هم هست
    از اون استفاده کن ببین چند میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نرم افزار ساید بار (اگر اشتباه نکرده باش)که ماله ویندوز ویستا هست بهترین گزینه برای اندازه گیری دمای سی پی سو هست که ساده هم هست
    از اون استفاده کن ببین چند میشه
    ]چند باید نشه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •