سلام دوستان و اساتید گرامی
من میخواهم در عرض یک هفته یک کامپیوتر از شهرستان خودمان بخرم. با توجه به این که یکسال قبل یکبار کامپیوتر خریده ام و چون آشنایی نداشتم سرم کلاه رفته است .(الان آن کامپیوتر را میخواهم به برادرم بدهم)الان با توجه به آشنایی نسبی با دنیای کامپیوتری و بخصوص سایت بسیار پربار p30world ( البته به شما که استاد هستید نمیرسیم!!!) میخواهم بهترین انتخاب را با بهترین قیمت انجام بدهم ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.من سوالاتم را یکی یکی میپرسم لطفا به هرکدام جداگانه پاسخ دهید .شرمنده:
اولا یک سایت معتبر معرفی فرمائید که آخرین قیمت را به روز و درست نشان دهد. تا من هنگام مراجعه به بازار رنج قیمتها دستم باشد
من میخواهم قطعات را خودم خریده و مونتاژ نمایم با توجه به اینکه اشنایی نسبی دارم ایا این کار خیلی سخت است ؟ و ریزه کاری دارد؟ ( من یک سال است که یک کامپیوتر دارم و تقریبا خیلی کنجگاوی کرده و همه جایش را بررسی کرده ام)).
اگر قطعات را خودم بخرم و مونتاژ کنم آیا گارانتی قطعات شامل من میشود؟
با توجه به کاهش قیمت اکثر لوازم خانگی به نظر شما قیمت کامپیوتر نیز پائین خواهد آمد یا نه؟
آیا بسته به نوع گارانتی قیمت خیلی فرق میکند؟ و آیا نوع گارانتی خیلی مهم است که چه شرکتی باشد؟
من با توجه به این که این کامپیوتر را برای کارهای خانگی میخواهم و البته گیمر نسبتا حرفه ای نیز هستم ( البته از نوع بی پول و فقیر!!!!) و تجربیات یک ساله ام یک سیستم بنظرم میرسد لطفا این لیست را بررسی و کامل نموده و اگر در قیمتها و نوع قطعات لازم است تغییری داده شود یا اگر کلا غلط است.راهنمایی نمائید .
1- کیس فکر نکنم زیاد مهم باشه و سلیقه ای است بیشتر
2- اسپیکر هم همین طور
3- موس و کیبورد : شما پیشنهاد بدید با ذکر قیمت
4- مانیتور نظر خودم 17 اینچ است چون تلویزیون که نیست بزرگ باشد فاصله با کامپیوتر کمتر از 30 سانته . ولی میدونم که مهمترین مسالع در مانیتور رزولیشن و زمان پاسخگویی است.نظر شما چیه؟ ولی چه مارکی با چه رزولیشنی لطفا شما با ذکر قیمت کمک کنید. البته میدونم که نمیخواهم اسپیکر و tv کارت داشته باشه.
5- رم فکر میکنم 2 گیگ ddr2 800 کافیه و تو سایت کیمیا دیدم قیمت زده 21300 نظر شما چیه؟
6- Cpu نظر من CPU Intel® 7300 BOX 1.200.000 نظر شما چیه به نظر شما بیشتر از این ارزش داره؟
7- هارد .نظر من اینه که بیشتر از 160 گیگ یهنی ریسک چون هیچ تظمینی برای نسوختنش نیست . هرچه هم که حجمش بیشتر اطلاعات بیشتر ازدست میره ولی لطفا مارکش را شما کمک کنید
8- کارت گرافیک یک زمانی دوستان 9600gso را پیشنهاد داده بودند حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
9- مادر بورد نظر من بینMB ASUS P5QL-Pro 1.090.000وMB Gigabyte P43DS3L 1.270.000 مرددم حالا نظر شما چه باشد؟
10- دی وی دی هم من از ASUS SATA 295.000 ناراضی نیستم.
11- مودم هم میشه فرق بین ایندو رابگیدFax Modem Z-Cyber 3Chips 56kوFax Modem Zoltrix 3Chips 56k؟
12- پاور هم حتما راهنمایی کنید من فقط میدونم یک وات واقعی هست و یک وات غیر واقعی
13- راستی در مورد tv کارت چه نوعی بخرم با چه قیمتی؟
ببخشید طولانی شد خواستم دقیق گفته باشم. راستی تا حدود 700 تومن دستم بازه. با تشکر