سلام يه dvd رايتر lite on دارم اگه cd يا dvd داخلش نباشه درش باز نميشه عيب از كجاشه ؟
سلام يه dvd رايتر lite on دارم اگه cd يا dvd داخلش نباشه درش باز نميشه عيب از كجاشه ؟
چرا جواب نميدين اگه قبلا بحث شده آدرس بدين
چه جالب وقتي سيدي هست باز ميشه و وقتي نيست باز نميشه!!!!
اگه درست نصبش كني شايد درست بشه!
تسمه شل شده بايد عوض بشه
اگر نياز به توضيح بيشتري داري بگو
به احتمال زیاداشکال ازتسمه باشه
منم یه سیدی رایتر قدیمی دارم که همینجوری شده وقتی سیدی توشه درش باز میشه ولی وقتی توش چیزی نیست باید با سوزن مخصوص درشو باز کنی . قبل از اینکه اینجوری بشه به این شکل بود که فقط اولین باری که کامپیوتر و روشن میکردم باید با سوزن درشو باز میکردم اما تا وقتی که کامپیوترو خاموش نکرده بودم قشنگ درش باز و بسته میشد
اگه مشکل از تسمه باشه عوض کردنش راحته؟
Last edited by starpars; 26-01-2009 at 13:42.
معمولا با تعویض تسمه ایراد برطرف میشه و تویضش هم کاری نداره. اگه شهامت باز کردن درایوتو داری بازش کن. در ضمن اگه سی دی تو درایوت باشه مشکلی ایجاد نمیکنه. (منظورم اینه که همینجوری هم میتونی باهاش سر کنی)
دست گذاشتی رو دلم که خونه.
منم دقیقا همین مشکلو دارم با دی وی دی رایتر لایت اون .
خستم کرده خدا شاهده.
این تسمه رو از کجا بگیریم؟
دوستان عزیز
من قبلا یه cd rom داشتم که بخاطر شکستن سی دی داخلش مجبور شدم درش رو باز کنم و تکه های سی دی شکسته رو در بیارم . اما بعد از انجام کار متوجه شدم که درش گیر میکنه و باید توش سی دی بزارم که باز شه . و اگر یادم بره سی دی بزارم باید با مشتمیزدم توی درش تا وازشه
.
من که کاری نتونستم بکنم . ولی اگر دنبال این تسمه هستید می تونید اون رو از فروشگاه های لوازم کامپیوتری ( که قطعات سوخته و دست دوم دارن ) تهیه کنید .
البته برای در آوردن این تسمه و تعویض اون نیازی به باز کردن در dvd rom ندارید . همینکه در دستگاه اومد بیرون می تونید تسمه رو ببینید و با دست با دمباریک درش بیارید .
در بعضی موارد هم دیده شده که با تعویض تسمه مشکل رفع نشده . ولی اگر درایوتون همیجوری الکی دچار این مشکل شده ( یعنی پیچاشو باز نکردید ) شاید با تعویض تسمه مشکلتون رفع بشه .
رایتر من ایسوسه و درش باز نمیشه
میشه بگین این تسمه چه جوریه
از کجا باید بخریم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)