تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: دوربین فیلمبرداری پاناسونیک ds 60

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض دوربین فیلمبرداری پاناسونیک ds 60

با سلام
    من چند سال پیش یک دوربین فیلمبرداری پاناسونیک ds 60 خریدم که تقریبا از آن راضی هستم حدود پارسال یک ارور وجود رطوبت داد که حدود 35 هزار تومان برابم آب خورد البته بدون اینکه در باران فیلم برداری کنم و یا اینکه در جای نمداری هم باشد و البته خیلی هم مراقبت از آن کردم که به مشکل نخورد متاسفانه باز هم دیروز به این مشکل خورده است حدود 10 دقیقه سشوار به آن گرفتم و مدتی آن را در آفتاب گزاشتم ولی مشکل آن بر طرف نشد باید چه کار کنم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آیا دوربین رو مدتی بدون استفاده گذاشته بودی ؟ ... چون اینطوریه که دوربین باید هرچند وقت به چند وقت استفاده بشه یا حداقل یه هوایی بخوره .. نور آفتاب و اشعه uv برای از بین بردن قارچ ها و رطوبت و اینا خیلی موثره ...

در مورد استفاده اش توضیح بده ؟ ... استفاده در صبح ، خطر حضور رطوبت رو می بره بالا .. همینطور جابجایی سریع بخصوص به هوای گرمتر ... بهتر که دوربین آماده بشه واسه چنین تغییر دمایی ...

بهرحال مشکل رطوبت یه مشکل سخت افزاری محسوب میشه و اگه واقعا دوربین رو از کار انداخته من راه حلی واسه اش نمی شناسم ... حالا باز بذار یکی دو روز بگذره ، ببین چی میشه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آیا دوربین رو مدتی بدون استفاده گذاشته بودی ؟ ... چون اینطوریه که دوربین باید هرچند وقت به چند وقت استفاده بشه یا حداقل یه هوایی بخوره .. نور آفتاب و اشعه uv برای از بین بردن قارچ ها و رطوبت و اینا خیلی موثره ...

در مورد استفاده اش توضیح بده ؟ ... استفاده در صبح ، خطر حضور رطوبت رو می بره بالا .. همینطور جابجایی سریع بخصوص به هوای گرمتر ... بهتر که دوربین آماده بشه واسه چنین تغییر دمایی ...

بهرحال مشکل رطوبت یه مشکل سخت افزاری محسوب میشه و اگه واقعا دوربین رو از کار انداخته من راه حلی واسه اش نمی شناسم ... حالا باز بذار یکی دو روز بگذره ، ببین چی میشه ...
    بله متاسفانه مدتی بلا استفاده بوده ولی در جای خشک و فکر کنم 35 تومن توش گیر کرده
    در هر حال واقعا دوربین چرتی است که مدتی کار نکند اینجور خراب شود

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب البته از یه تجربه بد نمیشه نتیجه گرفت که یه مدل بده ... همونطور که از یه تجربه خوب نمیشه نتیجه برعکس گرفت ...

بهرحال بدشانسی ای بوده... شما تهران هستی ؟ (کمکی به حل موضوع نمی کنه این سوال - شاید مشکل رو توضیح بده صرفاً)

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خب البته از یه تجربه بد نمیشه نتیجه گرفت که یه مدل بده ... همونطور که از یه تجربه خوب نمیشه نتیجه برعکس گرفت ...

بهرحال بدشانسی ای بوده... شما تهران هستی ؟ (کمکی به حل موضوع نمی کنه این سوال - شاید مشکل رو توضیح بده صرفاً)
    متاسفانه در تهران نیستم و در شهرستان میباشم

6. این کاربر از ahora50002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •