سلام دوستان
من برنامه اي غير از Av Voice مي خوام كه فول باشه و حجمش كم باشه و يه تغيير صداي ساده رو انجام بده در ضمن كار باهاش آسون باشه توجه كنيد گفتم نسخه ي فول
ممنون
باي
سلام دوستان
من برنامه اي غير از Av Voice مي خوام كه فول باشه و حجمش كم باشه و يه تغيير صداي ساده رو انجام بده در ضمن كار باهاش آسون باشه توجه كنيد گفتم نسخه ي فول
ممنون
باي
لینک دانلود همراه با کیجن AV Voice Changer Software Diamond v4.0.51 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مدير سايت جاننوشته شده توسط valizadeh4
من گفتم غير از اين برنامه
اين برنامه بايد به صورت فول باشه حتي اگر سريال رو داشته باشيم كه اين برنامه رو خودم دارم و بي فايده هست چون فول نيست
ممنون
باي
عذر می خوام دوست عزیز . متوجه "غیر از" شما نشدم .![]()
نرم افزار VoiceMask Pro که در سایت معرفی شده نیز چنین امکانی را به شما می دهد تا صدای خود را تغییر دهید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار نباید مشکل زیادی با کرک شدن داشته باشه و با کرک های موجود کرک میشه .
سلام علي جون
مشكل سر كرك و سريال نيست من خودم سريال اون Av Voice Changer رو دارم ولي چه فايده و بايد فول باشه حالا اون برنامه اي كه مي گي فول هست يا الكي دانلود كنم؟؟؟
ممنون
باي
دوست من من یادم نمیاد هیچ شرکت نرم افزاری , نرم افزار Shareware خودشو به صورت فول برای دانلود بذاره .
این لینک موجود در این صفحه لینک سایت سازنده هستش و باید کرکش رو پیدا کنی که البته در همون صفحه ی معرفی نرم افزار در سایت معرفی شده . پس شما اگه علاقه دارین زحمت دانلودشو بکشین
با تشکر
سلام علي جون
چرا عصباني مي شيد
من مي خوام قبل از دانلود مطمئن بشم به دردم مي خوره يا نه؟؟؟
چون تجربه به من ثابت كرده كه مثل همين Av Voice Changer كه نزديك 15 مگ بود دانلود كردم الان هم افتاده كنار هارد كامپيوتر و بدون كاربرد با اينكه سريالش رو دارم ولي نسخه ي فول بايد باشه حتما در ضمن آره من ديدم كه نسخه ي فول بعضي برنامه ها هست
ممنون
باي
خدمت شما لینکهای دانلود کامل نرم افزار VoiceMask Pro 1.2 :
امیدوارم جواب بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام علي جون
ممنون از لطفت ولي اين Pro كه آخر اسم اين برنامه هست يعني چه؟؟؟منظورش اين نيست كه اين برنامه فول نيست؟؟؟؟
در ضمن لينك نات اويلبل مي زنه
ممنون
باي
لینکها سالمن اگه یک بار حواب نداد یه ار دیگه تست کن .
ممنون از لطفت ولي اين Pro كه آخر اسم اين برنامه هست يعني چه؟؟؟منظورش اين نيست كه اين برنامه فول نيست؟؟؟؟Pro چه ربطه به فول نبودن داره ولی زاده ی عزیز .
Pro مخفف Professional هست یعنی نسخه ی حرفه ای .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)