سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي ساده ترين نوع رينگتون هاي قديمي موبايل ( كه توي فيلم هاي خارجي اكثرا زنگ موبايلشونه) رو نداره ؟ فرمتش زياد مهم نيست .
خسته شديم از آهنگ هاي گيتار و . . .
رينگتون هاي خود گوشي هم با حال نيستن . . .
ممنون .![]()
سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي ساده ترين نوع رينگتون هاي قديمي موبايل ( كه توي فيلم هاي خارجي اكثرا زنگ موبايلشونه) رو نداره ؟ فرمتش زياد مهم نيست .
خسته شديم از آهنگ هاي گيتار و . . .
رينگتون هاي خود گوشي هم با حال نيستن . . .
ممنون .![]()
سلام
كسي نبود ؟؟
بابا رينگتون ساده . يعني هيشكي نداره ؟
اينجا رو ببين دوست عزيز زنگ هاي قشنگي براي موبايل قرار داده شـــده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا راست میگه این دادشمون منم خیلی دنبالشم .... ولی پیدا نکردم اکثرا آهنگ هست ... مثلا من هنوز یه سامسونگ r210 دارم و دنبال رینگ تونهای اون هستم ولی هر چی سرچ زدم گیرم نیومد یا رینگ تونهای موبایلهای ابتدایی مثل 1200 یا 1100 تو اون تاپیک هم که معرفی شده 20 صحفه مطلب هست باید همشو دانلود کرد تا شاید یکیش اینجوری باشه اگه کسی داره همینجا معرفی کنه ...
دوست من تايپك بالاي كه ادرسش رو دادم رينگتون هاي قشنگ و ساده معرفي كردن شما دانلود كنيــد خوشتون ميـــاد
موفق باشيد!
ممنون از محبتتون ، تماما رينگتون هاي اون تاپيك رو دانلود مي كنم ولي منظور من رينگتون هايي كه از آهنگ بريده شدن نبود .
منظورم مثلا رينگتون هاي 3310 يا 1100 با همون كيفيت هستش .
ممنون .
رينگتون اصلي گوشي ها رو ميخواي اين گوشي ها رينگتون اورجينالشون رو برات پيدا كردم
گوشی Iphone
گوشي N82کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشي N96کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشي هاي ديگه پيدا كردم ميزارم براتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!![]()
بسیار بسیار ممنون داداش .... ممنونم که وقت گذاشتی ... ولی منظور من و دوستمون رینگ تونهای قدیمی ماله موبایلهای اولیه و قدیمی بود ....
با تشکر مجدد از لطفت ...
ممنون .
هر چي عهد بوقي تر باشه بهتره . . .![]()
دوستان هر چي پيدا كردم براتون گذاشتم مال عهد بوق ديگه پيدا نميشــد براتون بزارم ولي بازم يه سرچي ميكنم براتون آپلود ميكنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)